Over ear wireless hedphones with mic
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Over ear wireless hedphones with mic
Ahojte,
chcem si zadovazit kvalitnejsie sluchadla "all-in-one", teda ze zahraju hudbu prijemne a taktiez nesklamu pri konferencnom calle.
Budget kludne zastropujme 400 eurami, ale ak budu sluchadla za 200 lepsie budem iba rad
Rovno sa priznam ze mam favorita, co vravite?
https://en-us.sennheiser.com/momentumwireless
este aj vyzeraju dobre.
Priorita je tiez komfort nosenia, ale to asi musim odskusat na svoju hlavu....
Dargy, u vas sa nedaju aj skusit?
chcem si zadovazit kvalitnejsie sluchadla "all-in-one", teda ze zahraju hudbu prijemne a taktiez nesklamu pri konferencnom calle.
Budget kludne zastropujme 400 eurami, ale ak budu sluchadla za 200 lepsie budem iba rad
este aj vyzeraju dobre.
Priorita je tiez komfort nosenia, ale to asi musim odskusat na svoju hlavu....
Dargy, u vas sa nedaju aj skusit?
- PROMETHEUS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Re: Over ear wireless hedphones with mic
mam starsie (uz nepametam presne v ktorom roku som ich kupil ale mozno 4r dozadu?) momentum over ear ale s kablom a paci sa mi ako hraju a dizajnovo vyzeraju super ze ani vonku sa s nimi nehanbis ist ale pri dlhsom noseni ma z nich bolia usi lebo dost tlacia. neviem ci od vtedy sa dako zmenil dizajn ale podla obrazka vyzeraju dost podobne tak radsej by som si ich isiel vyskusat ci ta nebudu tlacit ako mna
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
To su prave sluchadla z tych cenovo nie veľmi privetivych na to čo ponukaju. Jedny zo zvukovo najlepšich su Sony wh-1000xm4, len ta kvalita spracovania nie je prave ukažkova (možny problem s praskanim plastu). Z ďalšich Audeze Mobius, Bowers & Wilkins PX či PX7.Jednoduska napísal: ↑St 11. Nov, 2020, 16:13
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
presne ako pise dunar. Pockaj si 2 tyzdne na black friday od BisAudio a chod si kupit tam. Ja mam B&W PX za 250€ pred dvoma rokmi, minuleho roku boli za 200€ a urcite tie sony su peckove.
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Chalani dakujem za rady. ide trochu citat, porovnat. beriem ten komfort ako dolezity, a trvcanost tiez (prave osm vyhodil jedny sluchadla, velmi som ich mal zvukovo rad ale mostiky polamane, nausniky potrhane...)
pockam na BF ale rad by som to bral a v decembri uprimne, koli nakladom (otvorenie sro prave riesim nech stiham do konca roka).
Zatial teda z tohto:
Most crucially, the arms are now made from a custom carbon fibre composite that is lighter than the metal used in the PXs' design. While we’ve always found the PXs comfortable, they were heavy enough to take a toll on your head during longer periods of listening – but at 310g, compared to 335g, the PX7s do feel notably lighter. The headband is well padded, while earpads clamp with a calculated pressure and provide a good seal.
Mi pride ze PX7 su top, teda lepsie ako predosle PX.
Tie Sony som uz videl v porovnaniach, priznam sa ze prave koli plastom a celkovo dizajnu, asi skusim porovnat tie sennheisery vs PX7.
Ak mate dalsie napady samozrejme s nimi. Ja dam vediet.
zatial idem citat:
https://majorhifi.com/bowers-wilkins-px ... -3-review/
EDIT: hned prva vec:
FIT
The Momentum 3 will give you a more comfortable fit. The clamping force isn’t as tight as it is on the PX7, and the Momentum 3’s earpads feel thicker and softer as well.
Takze ak si hore pisal ze celkom drzia na hlave tie momentum, tak neviem.. urcite musim skusit nazivo oboje.
EDIT2:
Call Clarity
The Momentum 3 wins in this category. Much cleaner with a bigger soundstage too.
toto je tiez pre mna celkom dolezite rad by som s tym telefonoval.
pockam na BF ale rad by som to bral a v decembri uprimne, koli nakladom (otvorenie sro prave riesim nech stiham do konca roka).
Zatial teda z tohto:
Most crucially, the arms are now made from a custom carbon fibre composite that is lighter than the metal used in the PXs' design. While we’ve always found the PXs comfortable, they were heavy enough to take a toll on your head during longer periods of listening – but at 310g, compared to 335g, the PX7s do feel notably lighter. The headband is well padded, while earpads clamp with a calculated pressure and provide a good seal.
Mi pride ze PX7 su top, teda lepsie ako predosle PX.
Tie Sony som uz videl v porovnaniach, priznam sa ze prave koli plastom a celkovo dizajnu, asi skusim porovnat tie sennheisery vs PX7.
Ak mate dalsie napady samozrejme s nimi. Ja dam vediet.
zatial idem citat:
https://majorhifi.com/bowers-wilkins-px ... -3-review/
EDIT: hned prva vec:
FIT
The Momentum 3 will give you a more comfortable fit. The clamping force isn’t as tight as it is on the PX7, and the Momentum 3’s earpads feel thicker and softer as well.
Takze ak si hore pisal ze celkom drzia na hlave tie momentum, tak neviem.. urcite musim skusit nazivo oboje.
EDIT2:
Call Clarity
The Momentum 3 wins in this category. Much cleaner with a bigger soundstage too.
toto je tiez pre mna celkom dolezite rad by som s tym telefonoval.
O komforte toho nič nevyčitaš. To je disciplina vysoko, vysoko individualna.
-
- Pokročilý používateľ
https://www.bisaudio.sk/black_friday
Ber kym su
Ber kym su
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
- Lord Anakin
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00
Jednoduska ako pokracujes ?
inak vedeli by sme nieco najst v polovicnom rozpocte ?
Chcem to original k PC , niesom audiofil ake rad by som si nieco kvalitnejsie doprial co vydrzi dlhsi cas. Rad by som odtlmil ruchy okolia , pouzil aj na telefonovanie.
Pozeral som po : Sony WH-1000XM3B
inak vedeli by sme nieco najst v polovicnom rozpocte ?
Chcem to original k PC , niesom audiofil ake rad by som si nieco kvalitnejsie doprial co vydrzi dlhsi cas. Rad by som odtlmil ruchy okolia , pouzil aj na telefonovanie.
Pozeral som po : Sony WH-1000XM3B
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Ahoj,
Ja som vsade cital ze px7 maju cistejsi zvuk, momentum 3 lepsi mic a komfort.
Pre mna su priorita cistota hovoru takze asi objednam tie senny len ako som pisal az v decembri to budem riesit, urcite napisem. Stale dufam ze si stihnem oboje vyskusat.
Ja som vsade cital ze px7 maju cistejsi zvuk, momentum 3 lepsi mic a komfort.
Pre mna su priorita cistota hovoru takze asi objednam tie senny len ako som pisal az v decembri to budem riesit, urcite napisem. Stale dufam ze si stihnem oboje vyskusat.
- Lord Anakin
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00
Pri tejto cene sa vnútorne pýtam či nieje osobne prehnaná túžba ak počúvam hudbu z YouTube , filmy a hrám hry ... K tomu integrovaná zvuková karta ....
Treba k takýmto repkrakom aby si človek vychutnal tú zmenu externú zvukovku a lepší zdroj hudby ? Ako viem že je to mierne mimo témy ale zaujíma ma to...
Inak dajú sa niekde tento druh slúchadiel vyskúšať vo väčších reťazcoch typu Nay , Datard a pod. ?
Treba k takýmto repkrakom aby si človek vychutnal tú zmenu externú zvukovku a lepší zdroj hudby ? Ako viem že je to mierne mimo témy ale zaujíma ma to...
Inak dajú sa niekde tento druh slúchadiel vyskúšať vo väčších reťazcoch typu Nay , Datard a pod. ?
Su to bluetooth sluchadla. Kupovat ich za ucelom toho, aby si ich nasledne pripajal do PC kablom, je tazky nezmysel. Na toto si kup klasicke kablove sluchadla, a aj pri polovicnej cene budes zvukovo uplne inde.
PX7 su na amazon.de uz dlho za 250eur. BISaudio sa s tou cenou na BF moc nepochlapilo.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
A uz ta cena ani neplati, zasa za 399, a to som ich prave siel pozriet ze dam im sancu...
ved chod ich pozriet. Pripadne vypytaj zlavu. Ked budu ohrnat nosom kupis na amazon.de kde su stale za 250eur.
-
- Pokročilý používateľ
Samozrejme, ze neplati, blacknfriday je cierny piatok, nie pondelok minuleho roku sa px vypredali za pol dna a to bolo najprv nakup na predajni a az v sobotu sa dostali na net za tu cenu a uz neboli