Pekny vecer sa vsetkym praje.Od: yesper
Príjemca: werwest
Z dôvodu porušenia pravidiel portálu vám bola udelená výstraha.
Táto výstraha vám bola udelená v súvislosti s príspevkom, ktorý ste zverejnili na tomto portále: viewtopic.php?f=4&p=1524727#p1524727 .
VP3.6 OT 0
V prípade, že sa bude situácia opakovať, môže vám byť udelený zákaz vstupu na tento portál. V prípade, že chcete vzniesť námietku k uvedenej výstrahe, kontaktujte užívateľa, ktorý vám výstrahu udelil.
Kedze ocividne je moderator zaujaty a tazko drzi svoje ego na uzde, ziadam o nahliadnutie dalsich spoluuzivatelov k danemu konfliktu.
V teme o radeone 6900xt bolo postnute video od recenzenta s timestampom na zaciatok overall vysledkov, zacinajuc logicky od 1080p stupajuc po vyssie rozlisenia tak ako to robia snad v kazdej recenzii.
Nie je mi uplne jasne ci pan moderator jesper je jasnovidec, alebo akym sposobom dokazal usudit ze sa jedna o flame.
Kedze je video k teme, a ja som sa jasne vyjadril k teme, ze timestamp zacina na zaciatku overall performance KARTY RADEON 6900XT, a nie niekde v strede alebo na specifickej hre, co by naznacovalo vyvolaniu nejakeho flame, mam podozrenie ze sa jedna o buzeraciu, kedze sa pan moderator potreboval v momente vyhrazat "riesenim inac".
Pan moderator yesper to asi zobral ako útok, kedze moj prispevok zmazal a reagoval tiez "útokom":
znova som si nie isty odkial dotycny berie vestecku gulu, ale ak moja otazka ci sa jedna o buzeraciu bola brana ako útok, rovnako beriem jeho edit ako osobný utok voci mne, co je duplovane tym ze sa jedná o moderátora fóra ktorý porusil pravidlo:Edit osobitne pre nechapavych, vsetci dobre veime preco to linkol prave pri 1080p
3.3 "Flaming": pretaktovanie.sk bolo založené za účelom vymieňania skúseností, poznatkov a informácií medzi používateľmi. Vymieňanie nezahŕňa kričanie a napádanie, naopak, zahŕňa spoločnú prácu na riešení problémov v prostredí vzájomného porozumenia a rešpektovania druhého. Slovné útočenie a "flame" na niektorého používateľa, či skupinu používateľov nie je povolené.
Nasledne, kedze bol moj prispevok zmazany, reagoval som znova na dalsieho pouzivatela, kedze znova je naznacovane ze sa nejedna o timestamp zaciatku sekcie s priemernymi vysledkami, ale o nieco vystrihnute z kontextu. Nasledne som dalej pokracoval v debate ze ma amd sklamalo. Kedze pan moderator jesper zmazal moj prispevok s tym ze pod editom na mna zautocil, tiez som editol prispevok s otazkou na pana moderatora jespera ci sa jedna o nejake liecenie ega na styl byvaleho administratora snake-a, kedze neviem ako inak sa clovek môze branit voci niekomu kto zneuziva svoje pravomoci.
Tymto teda ziadam Administratora fora aby danu situaciu presetril a nasledne:
1. Odstránil moju nepravom udelena vystrahu, vyjadroval som sa k teme a zaroven boli moje cele prispevky bez upozornenia zmazane ako OT
2. Potrestal Moderatora yespera ktorý sa schovavajuc za svoje pravomoci neudrzal a porusil pravidlo fora 3.3, na co by malo byt prihliadane prisnejsie kedze sa jedna o MODERATORA ktory by mal dohliadat na dodrzovanie pravidiel, nie ich sam porusovat
Mimo celej temy, nemyslim si ze som bol jediny ktoreho odchod administratora snake-a potesil, kedze jeho jednoznacne liecenie sa nedalo prehliadnut. Mrzi ma ale ze su tu niektori dalsi ktori zacinaju preberat jeho maniere. Smutne.
Dakujem kazdemu kto venoval tomuto zhluku textu chvilku casu a zelam pekny vecer priatelia.
//EDIT: tu je potvrdenie mojho tvrdenia priamo od pouzivatela ktory postol recenziu: