Aky film ste naposledy videli?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Aky film ste naposledy videli?
Rised by wolves dokukane prva seria a dost spokojnost, som zvedavy na dalsiu.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Dreamland - celkom hviezdne obsadenie, taký pohodový film do nepohody.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Duna a iné budú súbežne s kinami premierovat aj na HBO Max
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
Tenet - tazko vstrebatelne na prvykrat - 69%
herecke obsadenie a vykony katastrofalne, prva polovica filmu mega nudna a len sa skakalo kade tade
https://www.csfd.cz/film/693159-tenet/prehled/
herecke obsadenie a vykony katastrofalne, prva polovica filmu mega nudna a len sa skakalo kade tade
https://www.csfd.cz/film/693159-tenet/prehled/
dobre tu vidno ked nejaky film vide na torrentoch nudne to pre mna nebolo.. tazko vstrebatelne na prvykrat urcite ano
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
fuu Tenet, podľa mňa už by sa Nolan mal vysrať na tieto časové hrátky, film je dosť chaotický na prvý krát a druhý raz sa mi to nechce pozerať. Toto je film, ktorý na prvý raz fakt ťažko pochopiť poriadne. teda ani nie pochopiť, ta pointa je jasná, ale skorej si všímať tie detaily
Herecké obsadenie tiež nič moc, na to čo sme u Nolana zvyknutí. Jedine Pattinson ako tak. Takže hodnotenie asi 70%, možno si to ešte pozriem uvidím, ale nie je to nič pre mainstream diváka
Herecké obsadenie tiež nič moc, na to čo sme u Nolana zvyknutí. Jedine Pattinson ako tak. Takže hodnotenie asi 70%, možno si to ešte pozriem uvidím, ale nie je to nič pre mainstream diváka
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Netuším čo je na tom filme ťažké vnímať.. osobne som si to užil ako jednorázovú akciu a spokojnosť.
Som zvedavý kedy natočia Foundation podľa Isaaca Asimova lebo sa o tom už dosť točilo, ale v tejto dobe asi ťažko niečo nabehne, lebo kniha je bombová aj príbeh, len aby to vo filme nespráskali ako je zvykom. Scenár by mal robiť Jeff Vintar, napísal ho aj pre JA ROBOT od rovnomerného autora, ktorý bol vcelku v pohode, tak uvidíme.
Hardware
Spoiler: ukázať
https://www.csfd.cz/film/330881-pacific ... i/prehled/
Prvý film nebol až tak zlý. Ale toto bolo strašne klišé, ako príbeh, tak aj výkony hercov. Už som len čakal, kedy to konečne skončí.
Prvý film nebol až tak zlý. Ale toto bolo strašne klišé, ako príbeh, tak aj výkony hercov. Už som len čakal, kedy to konečne skončí.
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
ono ma byt aj film ? lebo https://www.csfd.cz/film/350339-foundat ... ea/?type=2
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
celu foundation som precital. Nie som si isty ci sa to da "dobre" natocit. Od ocelovych jaskyn az po nadace a zem je span kolko ? 20 000 rokov? Sak aby to pokrylo dej a nebol to extremny vycuc by to muselo mat dielov ako Tak ide cas, alebo Dallas. Do toho bokovky a poviedky zapadajuce do Foundation universa. Priznam sa ze mam obavy. Pride mi to ako Herbertova Duna. Uz extended directors cut od Lyncha mi prisiel ako iba zoznam kapitol - a to mam voci Lynchovi respekt a staru Dunu mam rad.tasman napísal: ↑Št 10. Dec, 2020, 21:02 Som zvedavý kedy natočia Foundation podľa Isaaca Asimova lebo sa o tom už dosť točilo, ale v tejto dobe asi ťažko niečo nabehne, lebo kniha je bombová aj príbeh, len aby to vo filme nespráskali ako je zvykom. Scenár by mal robiť Jeff Vintar, napísal ho aj pre JA ROBOT od rovnomerného autora, ktorý bol vcelku v pohode, tak uvidíme.
Idea natocit Foundation ma zo zaciatku nadchla, ale cim dalej sa vraciam ku kniham, mam z toho obavy. taky Daneel ide celou dejovou linkou...
Zmrsenych filmov oblubenych knih som si zalil az az. Catch XXIi, Castle keep... a dalo by sa menovat dalej.
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Mal som na mysli film nie seriál
Hardware