Ešte doplním prečo si myslím že ten môj request nikto ani nečítal...
Skúste zadať nejaké číslo výrobku na tej ich stránke, vyhodí túto istú vetu.
Ten referent Jiří len kontroluje SN a kopíruje túto vetu.
Ani sa nečudujem že odpovedia do 48hodín, oni nielen odpovedia oni to aj vybavia.
Oprava zvukovej karty Asus Xonar Essence STX
Re: Oprava zvukovej karty Asus Xonar Essence STX
https://www.hwcooling.net/reportaz-ako- ... irmy-asus/
Z toho článku som mal pôvodne iný pocit, z tvojich skúseností to napokon vyzerá len ako PR článok. Ale je pravda že zvukovky tam nespomínajú...
Z toho článku som mal pôvodne iný pocit, z tvojich skúseností to napokon vyzerá len ako PR článok. Ale je pravda že zvukovky tam nespomínajú...
Spoiler: ukázať
Takto je servisné stredisko a stredisko. Tamto uvedené v článku je pravdivé, bol som tam sám na exkurzii. Ale zvukovky som tam nevidel.. Napr. monitory opravujú úplne inde.
Niektoré veci sa menia v záruke kus za kus, úprimne ako sú na tom zvukovky netuším, či existuje pozáručný servis.
Určite tam odporúčam zavolať.
Prípadne ak chceš, môžem tam skúsiť napísať na kolegov a zistiť ti, či takéto niečo existuje aj na Audio.
S tými priamymi reklamáciami je to trošku problém, sú produkty ktoré sa dajú priamo bez predajcu/distribútora, napr. notebooky či LCD a potom sú produkty ala VGA a to nejde...(počas záruky samozrejme). U dosiek je tiež mišung - TUF s 5r zárukou, vybrané STRIX idú, CMS dosky tiež ale potom PRIME a TUF s 3r zárukou nie.
Niektoré veci sa menia v záruke kus za kus, úprimne ako sú na tom zvukovky netuším, či existuje pozáručný servis.
Určite tam odporúčam zavolať.
Prípadne ak chceš, môžem tam skúsiť napísať na kolegov a zistiť ti, či takéto niečo existuje aj na Audio.
S tými priamymi reklamáciami je to trošku problém, sú produkty ktoré sa dajú priamo bez predajcu/distribútora, napr. notebooky či LCD a potom sú produkty ala VGA a to nejde...(počas záruky samozrejme). U dosiek je tiež mišung - TUF s 5r zárukou, vybrané STRIX idú, CMS dosky tiež ale potom PRIME a TUF s 3r zárukou nie.
Ak by bola možnosť zistiť nejaké bližšie info z toho strediska budeme len radi.
Určite sa dozvieš viac než ja cez nemastný neslaný phone call.
Samozrejme sa to týka nielen opráv zvukoviek ale napríklad dosiek a grafík.
Zaujíma ma jednoznačne možnosť pozáručných opráv.
Ten článok o tej opravovni som samozrejme dobre poznal už z minulosti.
Pri kúpe HW mi vždy podvedome prebleskne hlavou veď Asus má ser.stredisko tu za kopcom...
Ak je to stredisko však len pre opravy v záručnej dobe a len pre predajcov tak potom je to na...
Myslím že si snímeme ružové okuliare.
Inak ozvali sa mi z fixit servisu.
Znovu si vyžiadali popis, čo vlastne karte je tak uvidím čo z toho bude.
Určite sa dozvieš viac než ja cez nemastný neslaný phone call.
Samozrejme sa to týka nielen opráv zvukoviek ale napríklad dosiek a grafík.
Zaujíma ma jednoznačne možnosť pozáručných opráv.
Ten článok o tej opravovni som samozrejme dobre poznal už z minulosti.
Pri kúpe HW mi vždy podvedome prebleskne hlavou veď Asus má ser.stredisko tu za kopcom...
Ak je to stredisko však len pre opravy v záručnej dobe a len pre predajcov tak potom je to na...
Myslím že si snímeme ružové okuliare.
Inak ozvali sa mi z fixit servisu.
Znovu si vyžiadali popis, čo vlastne karte je tak uvidím čo z toho bude.
V autorizáku to nejde, menili kus za kus. Audio sa neopravovalo.
neplati povinnost pre vyrobcu/dovozcu poskytovat pozarucny servis na vyrobky po dobu este niekolko rokov od ukoncenia predaja?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Tak už viete kam môžete poslať/si strčiť svoje megadrahé grafiky, ultradrahé MB alebo proste hocičo po uplynutí záručnej doby?
Ale servisné stredisko ASUS mi poslalo dotazník spokojnosti!
Vaše najkrajšie/najštipľavejšie odkazy/otázky pre nich im vo svojej odpovedi rád odošlem.
Ale servisné stredisko ASUS mi poslalo dotazník spokojnosti!
Vaše najkrajšie/najštipľavejšie odkazy/otázky pre nich im vo svojej odpovedi rád odošlem.
Nie neplati.
Zalezi ale na konkretnom vyrobcovi, ako ma formulovane podmienky a ake verejne prisluby dal. Ak ma v podmienkach prislub ze bude poskytovat aj pozarucny servis, tak ho poskytovat musi. Ale taku povinnost nema.
Od buduceho roku budu mat ale vyrobcovia v ramci ekoterorizmu, povinnost vyrabat na niektore druhy vyrobkov nahradne diely este niekolko rokov po zaruke.
Nie.
Ešte raz, pozáručný servis existuje - dosky a grafiky či notebooky nie však na celý segment.
Ja mám skúsenosť aj s MSI a GB. MSI prakticky pozáručne opraviť nejde mimo notebookov, reklamáciu ti neuznajú ani v prípade ak skrachuje predajca počas záručnej doby. Bohužiaľ som riešil pár takýchto prípadov. Ak si kúpiš napríklad grafiku v UK a reklamuješ ju z CZ alebo SK tak ti to na 100% zamietnu, pomôže len neodbytnosť.
Tento rok som riešil opravu GB X99 UD4, doska došla po 9 mesiacoch opravená !!!! Bez protokolu a medzitým som zistil, že vzala aj procesor a INTEL mi vzhľadom na dobu odmietol procesor reklamovať. Keby mi ju vyvrátili do 30-40 dní tak by to akceptoval. Takže za tak rekordný čas dakujem gigabyte a posielam kvety. Absolútne ich nezaujímalo, že som nemal kde procesor overiť.