Tak prejdene. Pribeh zaujimavy, koniec akcny. Ropecaster sa ukazal ako dobre pouzitelna zbran
Dorazim este nejake sidequesty a chcem ziskat ten top armor co je v jednom z bunkrov. Hru akurat kazia jej nahodne pady.
Horizon Zero Dawn (PC)
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Horizon Zero Dawn (PC)
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
pofixli tie bugy co sa tu spominal? pozeram ze to ma rovnaky engine ako death stranding, takze ak tam spravili nejake optimalizacie a bude za dobru cenu raz tak by som to mohol skusit na mojom starom srote. inac fakt uz dnes konzoly nemaju zmysel, Death Stranding, Zero Dawn, Become Human vsetko vyslo aj na PC, uz len naughty dog sa drzi.
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
optimalizácie myslíš to že to ide 2x pomalšie ako DS?
a má to spotrebu 12GB VRAM a 24GB ram? kam sa hrabe CP2077
ja viem že to beží aj na 8GB vram a 16GB ale benefit je nulový tak nrozumiem tej pažravosti
a na 4GB GK to proste nejde?
btw hrateľné to je v podstate od prvého updatu, nieje tam žiadny gamebreak bug a ani nebol
za mňa tak 8/10 kôli krvavým nárokom a neschopnosti bežať na 4GB ani pri low na všetkom
sa teším na 2 ked budem mať 512GB ram
a má to spotrebu 12GB VRAM a 24GB ram? kam sa hrabe CP2077
ja viem že to beží aj na 8GB vram a 16GB ale benefit je nulový tak nrozumiem tej pažravosti
a na 4GB GK to proste nejde?
btw hrateľné to je v podstate od prvého updatu, nieje tam žiadny gamebreak bug a ani nebol
za mňa tak 8/10 kôli krvavým nárokom a neschopnosti bežať na 4GB ani pri low na všetkom
sa teším na 2 ked budem mať 512GB ram
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ok, takze to nema zmysel pre moju pomaly 10 rocnu zostavu kupovat.
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
zdravim, hru mam na steame.. pustim hru a to uvodne video co je na zaciatku uz seka, chvilku ide a crashne hra a dalej sa nedostanem, neviete co s tym?
- mohamed
- Pokročilý používateľ
idem skusit, ale ako som vypol overlay tak to uz nesekalo, ale za 5 sekund to crashlo
- mohamed
- Pokročilý používateľ
@stiv dik pomohlo, natahalo to 15gb a uz to ide.. btw nechapem, ze pri prvom spusteni to hned crashovalo a musel som overit integritu
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Dnes dohrane. Fajn hra (ale tak to sa vie uz dlho). Tak akurat side obsahu, velmi zaujimavy svet a pribeh. A to aj napriek tomu ze som pozeral YT let's play ked to vyslo na PS.
Inak na mojej zostave ziaden problem. Samozrejme som to netahal na max. detaily. Nastavil som si to tak aby som na 1440p native mal tak okolo 70 fps, asi tak medium-high.
Som zvedavy ci (a kedy) bude Forbidden West na PC. Ale kedze Zero Dawn vraj mal na PC viac nez 250% ROI, tak asi bude.
Inak na mojej zostave ziaden problem. Samozrejme som to netahal na max. detaily. Nastavil som si to tak aby som na 1440p native mal tak okolo 70 fps, asi tak medium-high.
Som zvedavy ci (a kedy) bude Forbidden West na PC. Ale kedze Zero Dawn vraj mal na PC viac nez 250% ROI, tak asi bude.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup