Leon napísal: Ne 03. Jan, 2021, 16:59
stiv napísal: Ne 03. Jan, 2021, 13:35
kancelarska-zidle.cz mala tiez premiovy servis a uz ho poskytuju len v CZ. Cize pekny priklad toho, co moze byt o rok, dva, tri.
nuž,... už si ľudia, ktorý s tým počítali, keď im to tu lolqo fanaticky odporúčal, budú volať a platiť kuriera sami
Ja tiež, mňa z toho neviň, ja nemôžem vedieť všetko. To isté v prieskume obchodov, ja sa musím spoliehať na to, čo sa niekde píše/niekto mi napíše, i keď tu som to špecificky nepreveroval, veru som sa spoliehal na to, že keď to robia jedni poctiví Česi, tak aj druhí.
To ale nič nemení na tom, že stále je tam dôvod nakupovať - ich politika reklamácií sa ale nezmení, stále keď bude možné, tak budú posielať diel (a verím, že z tohoto haló robiť nebudeš, veď pri SL ti očividne nevadilo, že čo ak by si musel musel musel zasielať stoličku, na čo samozrejme nevedeli odpoveď ani ľudia tam v tej komédii kontaktu so supportom, ktorý som potom mal) a nehovoriac o tom, že ešte stále sú dvojnásobné záruky - 10 rokov je 10 rokov.
A samozrejme, tak isto ako som písal na stránke dozadu, stále platí, že nezabúdajme na zákony a v tom krajnom prípade a schválení reklamácie spotrebiteľ môže žiadať predajcu o preplatenie nákladov na dopravu, takže s tým taký problém nebude.