Nahodou som to videl v TOP 10 na istej stranke a.. no je to schlock.. obcas si rad pozrem niaky schlock ale toto bolo aj namna moc a nedodival som. Nezazivne. hrozne, az unavne ako niekto povedal, asi radsej dostat ozajstny covid nez toto dopozerat.
super obsadenie, zbožňujem Charlize a Seth Rogen je môj obľúbenec z toho nespočetného množstva cannabis-komédii už mi tam chýbal len Jonah Hill, ale ta sa zmenil na nepoznanie
75%
Xbox Series X... Samsung S24 ... AMD Ryzen 7700X, Patriot Venom 32GB DDR5 CL30 6000MHz, ASUS PRIME B650 PLUS, XFX Swift RX 9060 XT OC 16 GB, 1TB M2 SN7100 OS, 2TB EVO 990 PLUS DATA, SEAGATE 4TB HDD DATA, Corsair RM550x, LCD 27" AOC Q27G4XF
Filmu sa zasekol dej priblizne v 2/3 stopaze. Cakal som hlboku dramu- ale povedat 3- krat po sebe "fuck" - to nie je predsa drama...
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
po dlhej dobe som pozeral niečo v TV (normálne z programu) Papillon až neverím ako mi mohol tento film uniknúť, určite si chcem pozrieť aj verziu z 73-tieho a prečítať knihu 7,5z10 jak nič
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONEiPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
videl som oba za mna urcite lepsia nova verzia, ale mne sa naozaj pacia iba niektore stare filmy.
a velky obdiv za to ze si to dal v telke a s dabingom.. brb