Ja na alze nevidim s kablom ms ovladac.
Aj ten co poslal Miso a je podla neho s kablom, je na alze opisany ako wireless
PC Gamepad - káblový
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: PC Gamepad - káblový
Ano, napriklad tento.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
xbox one controller s kablom nekupiš(okrem elite). Všetky su nativne bezdrôtove ale taktiež všetky idu aj na kabel.
Chalani ti dobre radia, kup xbox controller a maš pokoj, podpora v hrach na tych "no name" je peklo^2.
Chalani ti dobre radia, kup xbox controller a maš pokoj, podpora v hrach na tych "no name" je peklo^2.
Re: PC Gamepad
vsetky su wireless. ale maju v baleni aj kabel a vies ich napojit cez neho (klasicky usb-c -> usb-a)Zoltan Balaton napísal: ↑So 30. Jan, 2021, 21:55Aj ten co poslal Miso a je podla neho s kablom, je na alze opisany ako wireless
ITX >>> ATX
Ahoj. Obnovujem tuto temu, planujem kupit 2 ovladace BT nemam, chcel by som to urcite bezdroove. Co by ste mi odporucali ? ten Xbox gamepad ?
Edit: ako modelarsky pilot by som uvital 2 analogy vedla seba miesto tych asymetrickych
Vyhodou by bolo, ked uz wireless, aby mi stacil 1 poriadny prijimac na viac zariadeni. Mam este v servise MS BT mys s vyklikanymi mikrospinacmi, ktora mi uz ostava, opravim buduci tyzden az mi pridu tie spinaciky.
Edit: ako modelarsky pilot by som uvital 2 analogy vedla seba miesto tych asymetrickych
Vyhodou by bolo, ked uz wireless, aby mi stacil 1 poriadny prijimac na viac zariadeni. Mam este v servise MS BT mys s vyklikanymi mikrospinacmi, ktora mi uz ostava, opravim buduci tyzden az mi pridu tie spinaciky.
Spoiler: ukázať
Ja som si pred pár týždňami na víkendové hranie kúpil Logitech F710 z druhej ruky za 15€ a som spokojný.
CPU - Ryzen 5 5600x + NZXT T120 Black MB - Gigabyte X470 AORUS Ultra Gaming PSU - Seasonic Prime 750W Platinum
RAM - Crucial 16GB 3600Mhz DDR4 VGA - Gigabyte RX 6600XT Gaming OC 8GB SSD - Samsung 970 PRO 512GB HDD - Seagate Barracuda 2TB CASE - Zalman S3
RAM - Crucial 16GB 3600Mhz DDR4 VGA - Gigabyte RX 6600XT Gaming OC 8GB SSD - Samsung 970 PRO 512GB HDD - Seagate Barracuda 2TB CASE - Zalman S3