Nausniky na Sluchadla
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Nausniky na Sluchadla
Helo,
viete poradit Nausniky na Bose On-Ear sluchadla ? resp. ak ma nejaku konkretnu skusenost, alebo akym sa vyhnut, ktore hladat ?
dik
viete poradit Nausniky na Bose On-Ear sluchadla ? resp. ak ma nejaku konkretnu skusenost, alebo akym sa vyhnut, ktore hladat ?
dik
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Nausniky na Sluchadla
Ja mam na mojich domacich aj pracovnych Brainwavz. Mam "na zimu" velurove a "na leto" ku domacim microsuede s chladivym gelom a na pracovnych hybrid velur/microsuede. Som spokojny a ku pracovnym som ich kupoval este skor ako mi prisli sluchadla domov.
Spoiler: ukázať
Brainwavz je kvalitka, mám ich síce na iných slúchadlách ale môžem odporučiť.
A ma vobec Brainvawz nausniky na on ear sluchadla? Navyse ploche, ked to tu takto bezhlavo odporucate?
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Tiez mam bw, ale ako pozeram na ich web, tak ploche nie su. :-/
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
toto mi ide vhod, tiez sa mi rozpadavaju nausniky uz pomaly. nejake odporucenie ktora varianta je lepsia? sheepskin/perforated skin/micro suede (to je co vlastne?) odkial ich objednavate? ja ked som naposledy objednaval z US nadstavce na in-ear sluchadla comply foam tak poplatok DHL za zastupovanie v colnom konani stalo viac ako samotny tovar.
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
normalne sa prizivim, tiez rozmyslam iba ktore kupit
sheepskin alebo micro+gel
leper robi to vobec nieco ci len somarina?
sheepskin alebo micro+gel
leper robi to vobec nieco ci len somarina?
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ma to urcity chladivy efekt, sheepskin mne osobne nesadli pocitovo, ja konkretne teda radsej velur, tie gelove spolu so sluchadlami slusne odhlucnia, ale to predpokladam ze urobia aj tie sheepskin
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Ja mam velur, ale uz by som to nekupil. Myslel som ,ze chcem radsej to, no po dlhsom case ma to stekli ... je to vsak urcite indivindi
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Ja už som objednal ovečky klasické ovaly nie prostock s menším vnútrom, na amazone som čítal že týpek ich objednal ku klasickým micro a teda žiadny rozdiel tam pre neho nie je(raz dva ju tam.viete nájsť keďže to je jedna z mála čo je jednohviezdickova)
K default latkovym to bude asi akurát
K default latkovym to bude asi akurát
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
Caute existuju nahrady aj na koss porta pro... ?? Nieco co menej hreje??
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ovečky preferujem kôli trvanlivosti, možno mám len smolu ale všetko ostatné pokpalo tak do roka, popraskalo, vyšúchalo sa atd...
ovečky po 3 rokoch ako nové
a ako také mi na ušoch nevadia
ovečky po 3 rokoch ako nové
a ako také mi na ušoch nevadia
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
tak mame nejaky konkretny link co kupit na Bose On-Ear ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs