athlon 2000+ sROT
athlon 2000+ sROT
takze ked pretaktujem moj A2000+ z 1,7ghz na 2600+ 2,1 ghz zmenim FSB z 133 na 166 teplot pri 100zatazi je 49 stupnov vstetko bezi ako ma ale ked hram asi 10 minut tak sa mi hry same vypnu?????? hmmm moze to byt RAMKAMI???????? mam 512 MB 233mhz a 256 MB 133mhz""""""" _____prosim pomozte mi
[/b]
[/b]
imho chcelo by to lepsie RAM. 133MHz (DDR266 predpokladam) je dost slabe. Dalej predpokladam ze aj doska nieje bohvie co... a pochybujem ze ma vobec PCI/AGP Lock.. Takze sa pohybuj na frekvenciach 100÷110 / 133÷147 / 166÷185 MHz
ale vravim, RAM mas pomale
ale vravim, RAM mas pomale
Spoiler: ukázať
- _7uraj
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 21. Nov, 2006, 02:00
re
Ja som mal ten isty problem na athlone 2200+ xp a pri tom mam ramku 512 DDR 400 a zdroj 300W, takze to bude urcite nestabilita. Daj o jedno nizsie fsb a ak to nepomoze daj este o jeden a malo by to frcat. Mne moja zakladka (Asus A7V8X-X) nezvlada 13,5*166 a prejavilo sa to timto problemom. Ale na 13,5*165 vsetko frci ako ma !
no, ked doska to podporuje, tak AGP/PCI lock sa nastavuje v BIOS-e. ale podla mna, ked ma v BIOS-e aj FSB 166MHz, to by malo automaticky prehodit PCI/AGP na 33/66MHz (asi ta 166FSB podpora je tam kvoli bartonu...).
co sa tyka tvojho problemu asi to bude s tym zdrojom, resp. ramkamy. skus si najst a nastavit v BIOS-e pomer medzi RAM a FSB (resp. nastavenie rychlost ramky). ked to nepomoze, tak skus si zohnat neaky lepsi zdroj aspon na preskusanie. ked to funguje, vies kde je chyba.
co sa tyka tvojho problemu asi to bude s tym zdrojom, resp. ramkamy. skus si najst a nastavit v BIOS-e pomer medzi RAM a FSB (resp. nastavenie rychlost ramky). ked to nepomoze, tak skus si zohnat neaky lepsi zdroj aspon na preskusanie. ked to funguje, vies kde je chyba.
nooo tak sa este opytam ci to moze byt kvoli casovaniu ramiek???...
ja som sa pytal v obchode s pc a povedali ze cim mensiu hodonotu nastavim tak tim toje lepsie .....ozaj ako sa meni voltaz procaku??ha a da sa urobit aj take volaco ako zmenit bios? pomocou nejakeho softweru??? nesmejte sa ak sa pytam blbost,,,,,,
ja som sa pytal v obchode s pc a povedali ze cim mensiu hodonotu nastavim tak tim toje lepsie .....ozaj ako sa meni voltaz procaku??ha a da sa urobit aj take volaco ako zmenit bios? pomocou nejakeho softweru??? nesmejte sa ak sa pytam blbost,,,,,,