COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
A to si predstav tych 0,2% keby neboli ziane opatrenia Zavolal by si si na 112 po dopravnej nehode s odtrhnutou rukou a mila tetuska by ti oznamila vsetky linky su obsadene. Vyckajte na linke
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Ty co si si ulial niecoho ? Vobec ti zjavne nedoslo, ako to stiv myslel a troska odveci pises ale len troska
Inac k tym testom, momentalne to vychadza povacsinou tie percenta okolo 0.7 pozitivnych, co som pozeral. Co celkom zodpoveda percentu ocakavanej falosnej pozitivity. Vobec by som sa nedivil, keby velka cast z tych, ktorym vyjde pozitivita, boli falosne pozitivni. Predpokladam, ze sa z velkej casti idu otestovat ludia, ktorym nic nie je (priznaky), inac by mi to nedavalo logiku. Tie testy bezne nezachytavaju ludi, co uz maju dokonca priznaky, nie asymptomatickych ludi. Vo faze, kedy clovek este nema priznaky a uz to roznasa su tie testy nanic (opravte ma, ak sa mylim). Takze realne by mali pravdivo zachytit iba ludi s celkovo asymptomatickym priebehom ? Ak ano, kolko takych ludi je ?
To sa vazne ten blazon vyjadril, ze na Vianoce nebude lockdown, aby Sulik nemohol byt proti ? A vazne hlasoval proti Eurovalu ? Nebol vtedy uz nahodou prec z SAS ? Aj tak je to sila vytvarat taketo spojitosti a obvinovat cloveka. Teda pokial nie je Sulik jasnovidec a vopred vedel, ze zabiju o niekolko rokov konkretneho novinara, ked polozi vladu. Podla mna to vytiahol ako zbran proti Sulikovi, aby to znova neurobil.
Inac k tym testom, momentalne to vychadza povacsinou tie percenta okolo 0.7 pozitivnych, co som pozeral. Co celkom zodpoveda percentu ocakavanej falosnej pozitivity. Vobec by som sa nedivil, keby velka cast z tych, ktorym vyjde pozitivita, boli falosne pozitivni. Predpokladam, ze sa z velkej casti idu otestovat ludia, ktorym nic nie je (priznaky), inac by mi to nedavalo logiku. Tie testy bezne nezachytavaju ludi, co uz maju dokonca priznaky, nie asymptomatickych ludi. Vo faze, kedy clovek este nema priznaky a uz to roznasa su tie testy nanic (opravte ma, ak sa mylim). Takze realne by mali pravdivo zachytit iba ludi s celkovo asymptomatickym priebehom ? Ak ano, kolko takych ludi je ?
To sa vazne ten blazon vyjadril, ze na Vianoce nebude lockdown, aby Sulik nemohol byt proti ? A vazne hlasoval proti Eurovalu ? Nebol vtedy uz nahodou prec z SAS ? Aj tak je to sila vytvarat taketo spojitosti a obvinovat cloveka. Teda pokial nie je Sulik jasnovidec a vopred vedel, ze zabiju o niekolko rokov konkretneho novinara, ked polozi vladu. Podla mna to vytiahol ako zbran proti Sulikovi, aby to znova neurobil.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
bol prec z SAS, ale v parlemente bol, tak ako teraz Pele
Som zvedavy aku bude mat dohru tento Matovicov nakup na vlastne triko, bez informovania koalicie a prezidetky. Minul desiatky milionov bez odsuhlasenia, toto nemoze ostat len tak
Som zvedavy aku bude mat dohru tento Matovicov nakup na vlastne triko, bez informovania koalicie a prezidetky. Minul desiatky milionov bez odsuhlasenia, toto nemoze ostat len tak
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
A obisiel EU aby sme nezabudli. Uz len pockat kym nam stopnu vakciny.
Pekny clanok https://telegra.ph/Tak-n%C3%A1s-zase-odrbal-03-02
Pekny clanok https://telegra.ph/Tak-n%C3%A1s-zase-odrbal-03-02
.
nebol uz v SaS, ale rovnako ako vsetci okrem 1 poslanca SaS nehlasoval, takze ma rovnake maslo na hlave
ono to nie je take paradoxne, ked si uvedomis, ze ak by vsetci mladi nic nerozsirovali (co stale robia, kedze stale nie su imunni), tak by starych nakazit nemohli
viz obrazok, ktory je viac nez jasny, my sme modra krivka
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
EU sa vyjadrila podla sme, ze je vsetko v pohode Nic nam nestopnu a kazdy si moze robit co chce.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
neviem ci tomu rozumiem, je zakaz vychadzania po 20.00 ale do prirody mozem aj po tejto hodine?
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Po 20 00 nemozes ist nikam. Ale good point, vlastne to noe je definovane ...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ale vam pod piktogramom stromu je napisane: Pobyt v prirode iba v rámci okresu. Aj po 20:00 HOD. Ci zle citam?
Ano, do prirody mozes aj po 20 hodine.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ten obrazok je trosku nezmysel, do prirody mozes aj bez testu.
"Pretože áno, nakoniec je to práve geopolitika. Sputnik je geopolitická zbraň, ktorá slúži ako test a my sme v tom teste prepadli. "
Ked nakupujeme americke vakciny tak to nie je geopolitcka zbran ale ak ruske tak ano?
Bol to urcite zly politicky tah z matovicovej strany a zas sa hlupo "obetoval" ale lepsia vakcina na reverz ako ziadna. Akurat nechapem preco nakupil rovno 2mil.
"Pretože áno, nakoniec je to práve geopolitika. Sputnik je geopolitická zbraň, ktorá slúži ako test a my sme v tom teste prepadli. "
Ked nakupujeme americke vakciny tak to nie je geopolitcka zbran ale ak ruske tak ano?
Bol to urcite zly politicky tah z matovicovej strany a zas sa hlupo "obetoval" ale lepsia vakcina na reverz ako ziadna. Akurat nechapem preco nakupil rovno 2mil.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Moja chyba, som si to nepozrel poriadne. Tak to si zasa mozu ludia robit, co chcu ... Mam vyhovorku, ze idem z pobytu v prirode .. A pritom som bol chlastat na byte. Co sa vlastne dokopy meni ? Okrem zakazu crsty mimo okres ?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ako realne do lesa po 20:00 nepojdem, ale presne ako pises, da sa to pouzit ako vyhovorka nech idem odkialkolvek. Budto je chyba, alebo ak je to tam vedome, tak OMG
Ono s tou EU to nebude tak horuce. EU ma toho tiez dost za usami a viacere krajiny EU udrzuju s rusmi dobre vztahy. Ale bol to hlupy tah od Matovica. Ked sa tam chodil promenadovat Danko, tak sa to dalo este akceptovat, ale ked to spravi uz premier a este bez vedomia kohokolvek, tak to nie je v poriadku.
Ono s tou EU to nebude tak horuce. EU ma toho tiez dost za usami a viacere krajiny EU udrzuju s rusmi dobre vztahy. Ale bol to hlupy tah od Matovica. Ked sa tam chodil promenadovat Danko, tak sa to dalo este akceptovat, ale ked to spravi uz premier a este bez vedomia kohokolvek, tak to nie je v poriadku.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ja nechapem, co sa meni uz par mesiacov, lebo akoze ci s testom alebo bez, kam si myslia, ze ludia pojdu ked je vsetko zavrete? Maximalne nevycestuju za rodinou mimo okres... resp. vycestuju o 1 rano aj do tramtarie.
Pobyt v prirode je aj prechadzka v centre mesta alebo medzi blokmi...
Pobyt v prirode je aj prechadzka v centre mesta alebo medzi blokmi...
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X