COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Ja hlavne dufam ze matovic dostane rozum a zbavi sa uz konecne Sulika. Je to kotva ktora taha doneznama.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Zial toto si uvedomuje velmi malo ludi. S tymto sa uplne stotoznujem.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
dovolim si ta opravit
vsade
nikde nie su "opatrenia" tak dlho, tak otravne, a zaroven tak zlu situaciu s covidom
vsade
nikde nie su "opatrenia" tak dlho, tak otravne, a zaroven tak zlu situaciu s covidom
Ist do jasnej je pracovna cesta alebo pobyt v prirode? https://www.facebook.com/29543256434983 ... 10215/?d=n
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Odar: rakusko nastupuje na 3. vlnu, počet prípadov na JIS za týždeň stúpol o 20%. Je krásne, že niekde čítaš o plánoch otvárania, ale aj min. zdravotníctva vraví, že skôr budú musieť riešiť sprísnenie opatrení. Zhruba v pondelok/utorok už dosiahne týždňova incidencia hodnotu 200/100t, čo bola ohlásená hodnota pre sprísňovanie.
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Asi tak, to že rakušania niečo uvolnili neznamená že sú na tom lepšie, ale naopak posledné dni im krivka stúpa.
Za druhé rakušania vzhladom na to že lockdown mali od začiatku novembra, v polke pritvrdili , tak nie sú na tom o nič lepšie ako tu na SK
A to nehovorím že si tam od novembra nevpustili žiadnych turistov a koho pustili musel do karantény
A teraz vám ešte vysvetlím prečo je tu chaos...
Kolko somarín ten človek s nickom "slusnak" dokázal postnúť za pár minút a takých je 10-tky a chrlia to úplne všade a ja sa to potom dozviem obklukou od mamky, že čo prevratné sa dočítala...
Ludia zaplatený za šírenie somarín cez rôzne socialne siete šíria bludy a mnoho ludí tomu verí.
Ja viem že mnoho ludí také somariny ani nečíta, ale mnohý tomu veria a šíria to dalej.
Preto by som bol za zrušenie FB, lebo tadial sa najlahšie šíria informácie, čo vytvárajú zámerne chaos
Za druhé rakušania vzhladom na to že lockdown mali od začiatku novembra, v polke pritvrdili , tak nie sú na tom o nič lepšie ako tu na SK
A to nehovorím že si tam od novembra nevpustili žiadnych turistov a koho pustili musel do karantény
A teraz vám ešte vysvetlím prečo je tu chaos...
Kolko somarín ten človek s nickom "slusnak" dokázal postnúť za pár minút a takých je 10-tky a chrlia to úplne všade a ja sa to potom dozviem obklukou od mamky, že čo prevratné sa dočítala...
Ludia zaplatený za šírenie somarín cez rôzne socialne siete šíria bludy a mnoho ludí tomu verí.
Ja viem že mnoho ludí také somariny ani nečíta, ale mnohý tomu veria a šíria to dalej.
Preto by som bol za zrušenie FB, lebo tadial sa najlahšie šíria informácie, čo vytvárajú zámerne chaos
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
V anglicku je nariadená práca z domu. Výjsť von možeš do prírody alebo cvičiť. Návštevy v nemocnici, domove dochodcov len jeden z rodiny. zákaz stretávania. Obchody/zábava zatvorené. reštaurácie/bary zatvorené. školy zatvorené.
Vo francúzsku je zákaz vychádzania už od 6 večer do 6tej rána. nariadená práca z domu. Bary, reštiky, kiná, múzeá zatvorené.
Taliansko má okresy rozdelené na 4 farby.
to som vylustroval len pár štátov. Síce opatrenia skoro rovnaké, ale zato situácia u nás horšia. Prečo asi
Vo francúzsku je zákaz vychádzania už od 6 večer do 6tej rána. nariadená práca z domu. Bary, reštiky, kiná, múzeá zatvorené.
Taliansko má okresy rozdelené na 4 farby.
to som vylustroval len pár štátov. Síce opatrenia skoro rovnaké, ale zato situácia u nás horšia. Prečo asi
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
jak ste na tom s ockovanim? prvu mam za sebou dnes
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Quicky, ty si dochodca ?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Ja sa cudujem, ze este niekto zerie Matovicovi toho Sulika. Opakujem to znova, SaS je len jednou stranou v koalicii a nie je problem veci odsuhlasit aj bez nich. Po dalsie, Matovic ma pravo Sulika odvolat, ale neurobil tak a ako sa vyjadril teraz naposledy, ano to neurobi. Preco asi?
Ano situacia je vsade nejaka, len nie dobra. Ale rozdiel tu je. Kdezto mi zijeme v obmedzeniach uz takmer rok. S malou prestavkou pocas leta. Nehovoriac o odskodnovani podnikatelov, podpory ludi co sa nakacia alebo musia ist kvoli detom na OCR. O prispevkoch na pomocky detom kvoli uceniu z domu nehovoriac. Tych veci je samozrejme viacej. U nas je co? Chaoticke rozhodutia, za ten rok sme takmer na ekonomickom dne, za chvilu tu bude druha ukrajina, obmedzenia pre pohyb zo zahranicia ziadne (aj ked niekolko krat sa odborna verejnost vyjadrila, ze hranice je potrebne uzavriet a sprisnit na nich rezim), ludia si robia co chcu, alebo obmedzenia v podstate nie su obmedzeniami atd.
Ked to zosumarizujeme, tak vo vysledku aj napriek nasim "opatreniam a atomovkam", sme na tom zle. Po zdravotnej aj ekonomickej stranke
Uvidime co po ockovani, dufam ze toto je cesta ktora nas toho tento rok dostane. To iste vlada, dufam, ze tento chaos skonci, Saso a vsetci co musia pojdu prec zo svojich kresiel a zacneme fungovat normalnejsie
Ano situacia je vsade nejaka, len nie dobra. Ale rozdiel tu je. Kdezto mi zijeme v obmedzeniach uz takmer rok. S malou prestavkou pocas leta. Nehovoriac o odskodnovani podnikatelov, podpory ludi co sa nakacia alebo musia ist kvoli detom na OCR. O prispevkoch na pomocky detom kvoli uceniu z domu nehovoriac. Tych veci je samozrejme viacej. U nas je co? Chaoticke rozhodutia, za ten rok sme takmer na ekonomickom dne, za chvilu tu bude druha ukrajina, obmedzenia pre pohyb zo zahranicia ziadne (aj ked niekolko krat sa odborna verejnost vyjadrila, ze hranice je potrebne uzavriet a sprisnit na nich rezim), ludia si robia co chcu, alebo obmedzenia v podstate nie su obmedzeniami atd.
Ked to zosumarizujeme, tak vo vysledku aj napriek nasim "opatreniam a atomovkam", sme na tom zle. Po zdravotnej aj ekonomickej stranke
Uvidime co po ockovani, dufam ze toto je cesta ktora nas toho tento rok dostane. To iste vlada, dufam, ze tento chaos skonci, Saso a vsetci co musia pojdu prec zo svojich kresiel a zacneme fungovat normalnejsie
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
neviem o tom aby väčšina štátov toto mala inak ? Pri vypuknutí prvej vlny bol zatvorený snáď celý svet. O tom snáď ani nemá zmysel sa baviť. Uvolnilo sa to okolo júna, rovnako aj u nás. A na jeseň sa to zase začalo všade zatvárať/obmedzovať. Tak o čom tu vlastne rozprávaš ?
Hore som vypísal len pár štátov s momentálnymi opatreniami. Možeš si to porovnať s našími. Vo väčšine je to +- rovnaké. Prečo je to tam so situáciou pomerne lepšie ? Až si to prečítaš, tak si potom prečítaj rovnaký post od teba
... a možno Ti dopne, prečo je to tam lepšie a prečo u nás obmedzenia nie sú obmedzenia
.