Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Tazite niekto alice? Neviete preco sa predvcerom znizilo tazenie na 1/4? BNB v poole sa zda byt +- rovnako...mozno som nepochopil princip
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Zdravím páni, prišiel som po radu. Kde teraz najlepšie kúpiť BTC ? A potom preniesť tieto BTC na inú peňaženku ako by ste to vy riešili ?
Vopred dik za radu.
Vopred dik za radu.
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
binance
ale preco chces teraz nakupovat? na ako dlho?
ale preco chces teraz nakupovat? na ako dlho?
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Ja osobne nechcem nejak ma to omrzelo po tom ako som pred asi 5rokmi predal da BTC za prd.
Znami sa ma na to pytal chcel teraz do toho nieco investovat a preposlat to asi detom co su v zahranici na BTC penazenku.
Este otazka tie poplatky za prevod sa menia aj vzhladom na cas kedy vykonavas nakup resp. predaj ?
Znami sa ma na to pytal chcel teraz do toho nieco investovat a preposlat to asi detom co su v zahranici na BTC penazenku.
Este otazka tie poplatky za prevod sa menia aj vzhladom na cas kedy vykonavas nakup resp. predaj ?
Spoiler: ukázať
nakupíš napr. na coinbase, prevod na burzu cez SEPA bezplatne. Potom z coinbase na pro.coinbase a tam je potom poplatok 0,5% za nákup. Z burzy môžeš rovno poslať na konečnú peňaženku strhnú ti ešte nejaké miner feečko. Myslim že tam sa menit to fee nedá. Ak posielaš už medzi penaženkami tak fee davaš podla aktuálnej "zahltenosti" siete - https://bitcoinfees.net/
cely proces vysvetlený tu https://youtu.be/-8uLLuvCqvM
/ak by niekto chcel môžem poskytnúť v správe referral link na registráciu na coinbase
"Invite a friend to Coinbase and you'll both get $10 You’ll both receive $10 in Bitcoin when they buy or sell $100 or more on Coinbase"/
cely proces vysvetlený tu https://youtu.be/-8uLLuvCqvM
/ak by niekto chcel môžem poskytnúť v správe referral link na registráciu na coinbase
"Invite a friend to Coinbase and you'll both get $10 You’ll both receive $10 in Bitcoin when they buy or sell $100 or more on Coinbase"/
aky sposob "vyberu/vyplaty" BTC/ETH, ktore mam v exodus appke by ste odporucili? co som pozeral rozne krypto ATM tak tam su celkom vysoke poplatky, ale zasa priamo na ucet by som si to samozrejme nerad posielal pozeral som aj nakup tovaru za krypto napr. v alze, s tym mate niekto skusenost?
dakujem
dakujem
VZDY predavam aj inde
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Ide vam prihlasit sa na Coinbase ? mne napise ze bola odoslana verifikacna sms a nic mi nepride, skusane snad 10x, telefonne cislo sedi, cookies premazane, skusane aj iny browser a nic, normalne to slapalo tri mesiace a teraz mi to prestalo ist
mal som tam nastavenu dvojstupnovu verifikaciu, prve mail/heslo a potom sms kod na mobil
mobilna appka slape, tam som stale prihlaseny. ale chcem sa aj na stolnom PC prihlasit a neda sa mi
mal som tam nastavenu dvojstupnovu verifikaciu, prve mail/heslo a potom sms kod na mobil
mobilna appka slape, tam som stale prihlaseny. ale chcem sa aj na stolnom PC prihlasit a neda sa mi
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Ide v pohode. Respektive, prihlaseny som uz nejaku dobu a ked to teraz otvorim, tak som hned prihlaseny, cize je to za mna OK.
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
- fobos
- Pokročilý používateľ
Posielaju mi to cez Authenticator tie verifikacne kody, takze vyriesene
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 31. Máj, 2009, 01:36
No co ludia.... Bitcoin aj Ethereum maju dalsie all time high... Myslite ze to ma podobny trend ako v 2017 tom? Dokupili by ste este v tejto situacii?
CPU: AMD Ryzen 5 5600X, MB: MSI MAG X570 TOMAHAWK WIFI, COOLING: NOCTUA NH-U12P SE + AM4 kit, RAM: HyperX 32 GB KIT 3600 MHz DDR4 CL17 Predator, GPU: Gigabyte GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G, SSD: WD Black SN750 NVMe 1TB, PSU: Corsair RM750x Case: Fractal Design Define 7 Black – Dark TG
Gary Gensler novým šéfom SEC
https://youtu.be/mQh9c7R4YWE
https://youtu.be/mQh9c7R4YWE
- fobos
- Pokročilý používateľ
Co vravite na Chiu? Hodili to na burzu hned prepad o 47% . Rozmyslam ci kupit par 12TB diskov z alzy
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- Ghost
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Sep, 2006, 02:00
Plotim uz druhy tyzden a prd z toho. Ale je to sranda
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
borci zvazujem ze cca 80€ by som kupil dogecoin , kde by ste radili?som uplny laik a netusim kde co ako. dik
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook