Nove chladice od Thermaltake na procesory a grafiky
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Dodam, ze oficialnej stranke novej TMG technológie su uvedene aj Dalsie produkty. Je to sice kopirovanie (to iste, ako robi Primecooler od Zalman-a), ale co sa tyka dielenskeho spracovania, budu na tom TT lepsie. Dalej chladice od TT budu konecne dostatocne tiche, pretoze sa to o niektorych typoch povedat nedalo.
Myslim, ze Thermaltake sa bude teraz snazit zaujat hlavne dokonalym dielenskym spracovanim.
Myslim, ze Thermaltake sa bude teraz snazit zaujat hlavne dokonalym dielenskym spracovanim.
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
moc som nerozmyslal nad moznostamy chladenia graf. karty, ale mam taky pocit ,ze asi uz nieje co vymyslat, a tento typ chladica je podla mna dost efektyvny, tak preco nie? , ja osobne cakam pokial pride na SK trh, kedze som chcel silencer na moju 1800 ale zial sa nevyraba, tak aspon toto
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire
DrPkus ma pravdu.
To, ze je to kopia nevadi. Aspon je zase niekto kto to vyraba, bo neviem z akeho dovodu sa AC rozhodlo prestat zo silencermi. Hocico co vyrobi niekto podobne silenceru, tak to bude "kopia".
Ono co viac sa tam da vymysliet Stale to bude jeden fan a rebra + heatpipe a vzduch sa bude fukat von.
Alebo zostaneme u klasiky a vzduch bude ostavat v skrinke. Tu napriklad uz neexceluje VF 900, ale thermalright HR03, ktory sa hodi aj na pasivne chladenie.
http://www.tomshardware.com/2006/11/14/ ... r_gorilla/
To, ze je to kopia nevadi. Aspon je zase niekto kto to vyraba, bo neviem z akeho dovodu sa AC rozhodlo prestat zo silencermi. Hocico co vyrobi niekto podobne silenceru, tak to bude "kopia".
Ono co viac sa tam da vymysliet Stale to bude jeden fan a rebra + heatpipe a vzduch sa bude fukat von.
Alebo zostaneme u klasiky a vzduch bude ostavat v skrinke. Tu napriklad uz neexceluje VF 900, ale thermalright HR03, ktory sa hodi aj na pasivne chladenie.
http://www.tomshardware.com/2006/11/14/ ... r_gorilla/
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Tak takuto kravu (thermalright HR03) by som do PC asi tazko nacpal, bohuzial je blisko TV karta, ale som rad ze niekto vobec imituje AC silenceri. To ich Accelero X1 a X2 nieje nic moc, kamos ho ma a ten teply vzduch sa mu naspat vracia k ventiku, takze tam musel dat tunel a klesli mu teploty o 4 °C v IDLE a 9 °C v burne. To sa mi za byt dost.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
ja len stale nechapem odkial beriete do huby to ze primecooler kopiruje od zalmana. ak mate na mysli orby chladice, prvy s nimi zacal titan a az tak zalman to vylepsil, a primecooler to u procakov (hc4cu) doviedol do dokonalosti (myslim tuto technologiu)
a preco nieco neokopirovat ked to viem urobit minimalne tak dobre, nikto ma nepostihne so ziadnymi licencnymi bludami a este na tom aj zarobim
a preco nieco neokopirovat ked to viem urobit minimalne tak dobre, nikto ma nepostihne so ziadnymi licencnymi bludami a este na tom aj zarobim
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Ale pravda je taka, ze sice Primecooler nie je presnou (aj keD podobnou kópiou), ale to ich uchytenie stoji za ho*no. Konkuruju sice cenou, ale to iste aj kvalita vyhotovenia. Hold, Zalman je Zalman.
Kazdy ma ineho favorita, no po tom, co som vyskusal chladice od oboch firiem, je u mna jasna jednotka Zalman.
Kazdy ma ineho favorita, no po tom, co som vyskusal chladice od oboch firiem, je u mna jasna jednotka Zalman.
recenzia TMG AT2
http://www.techpowerup.com/reviews/Ther ... /TMG_AT2/1
http://www.techpowerup.com/reviews/Ther ... /TMG_AT2/1
dost velky prepadakSo basically the noise is the same as with the stock cooler, just with lower temperatures and slightly improved overclocking potential..... no fan speed control