Po poslednom update sa zobrazuje historia v malom okne v rohu, neviem ktory retard toto vymyslel. Ako to dam spat? Dik.
Neviem preco ma niekto potrebu objavovat objavene, aj ked ma to v poslednom case s microsoftom neprekvapuje.
Microsoft edge
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Microsoft edge
nechcem otvatat novu temu, ale aj vy mate problem ze z kontextoveho zmenu zmizlo vyhladavanie oznaceneho vyrazu a da sa vyhladavat len v side-bar s bingom? je to otravne, da sa to nejak vratit aby sa dalo vyhladatat klasicky googlom?
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Ja to tam mám stále
Čo sa týka histórie /obľúbených/downloads - tiež ma to nasralo. Pôvodne bolo lepšie.
Čo sa týka histórie /obľúbených/downloads - tiež ma to nasralo. Pôvodne bolo lepšie.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Aktualizoval som a je to tam stale.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
.
Preco pouzivate edge? Nevidim v tom ziadne plus. Chrome sa vam uz znepacilo?
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Používam Edge ešte z doby keď prišiel W10. Zvykol som si Ann vtedy a teraz to pokračuje. Sync na telefón tiež funguje.
Osobne nemám rád Google takže sú tam samozrejme aj osobné preferencie.
Osobne nemám rád Google takže sú tam samozrejme aj osobné preferencie.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- molnart
- Pokročilý používateľ
no zaujimave, na druhom kompe to tam mam tiez, a edge je rovnaka verzia, dokonca by mali byt syncnute nastavenia medzi sebou...
edge pouzivam len v praci, lebo firefox mi na notebooku aspon jeden cas dost vytazoval procesor a nechcem mat sukromnu browser historiu na pracovnom prehliadaci. predtym som pouzival vivaldi, ale tam ma problem nasa firemna webova appka a nechcem minat casy programatorov aby fixovali veci na takom malo pouzivanom prehliadaci
edge pouzivam len v praci, lebo firefox mi na notebooku aspon jeden cas dost vytazoval procesor a nechcem mat sukromnu browser historiu na pracovnom prehliadaci. predtym som pouzival vivaldi, ale tam ma problem nasa firemna webova appka a nechcem minat casy programatorov aby fixovali veci na takom malo pouzivanom prehliadaci
- molnart
- Pokročilý používateľ
hlásim že vyhľadávanie googlom sa mi vrátilo do kontextového menu. nestuším čím...