Caute ludia
Potrebujem help. Chcem na tejto doske vymenit NB fan (velmo hlucny) za nejaky pasiv,ale neviem ci sa nebude velmo hriat.Vopred diky za radu.Mam zalusk na ZALMANA.
northbridge na ABIT IS7-E
Re: northbridge na ABIT IS7-E
...ak nechces WB, tak si si odpovedalBrblosko napísal:Caute ludia
Potrebujem help. Chcem na tejto doske vymenit NB fan (velmo hlucny) za nejaky pasiv,ale neviem ci sa nebude velmo hriat.Vopred diky za radu.Mam zalusk na ZALMANA.
Ja som chladic NB menil na mojej starej MSI KT3 ULTRA za pasiv a uslo to . NB sa hreje so vzrastajucou FSB zbernice procesora ,myslim ze ma na teplotu vplyv aj casovanie ramiek (agresivne 2-2-2-5 a pod. vystrelky)
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
re
Ja som tento problem vyriesil speedfanom :idea:
Intel P4 3.0 @ 3.2 HT, Abit IS7, DDR 2x1GB CL2.5 Kingston, Leadtek WinFast A7600 GS TDH, HDD Sata Seagate 250GB & Maxtor 120GB 7200rpm, DVD RW LG M4167B , DVD NEC DV-5800B, PSU ENERMAX EG375AX-VE(G)SFMA Noisetaker, case 3R System AIR silver
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Tiez mam tu dosku a ten chladic na northbridge pri full otackach dost huci ... da sa to riesit znizenim otacok v speedfane napr. na 50% a uz ho ani nepocut.
K tomu zalmanu ... tak neviem ci sa tam da dat ...lebo okolo nema tie montazne dierky ... je to uchytene nejakymi drotikmy.
K tomu zalmanu ... tak neviem ci sa tam da dat ...lebo okolo nema tie montazne dierky ... je to uchytene nejakymi drotikmy.
Spoiler: ukázať
Jasne, uz som sa na tu dosku pozrel, som zabudol ze intel to ma riesene timi "ockami" , tak ten zalman tam teda nepojde.Mtex napísal:Tiez mam tu dosku a ten chladic na northbridge pri full otackach dost huci ... da sa to riesit znizenim otacok v speedfane napr. na 50% a uz ho ani nepocut.
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|