Prosim surne mi poradte ako dostat tento cpu na tak 3000.Niektory som uz videl maju ho na 3000 aj viac a mne to ide na 2.66 urcite som robil nieco zle bios mam 1.80.Poradte budem vam vdacny.Dakujem
nEph06 napísal:Prosim surne mi poradte ako dostat tento cpu na tak 3000.Niektory som uz videl maju ho na 3000 aj viac a mne to ide na 2.66 urcite som robil nieco zle bios mam 1.80.Poradte budem vam vdacny.Dakujem
v prvom rade by sim mohol napisat na kae fsb sa ti podarilo dostat a na ako to nie je stabilne ...btw zvysoval si voltaz???Popis ako si to vlastne "taktoval"
nEph06 napísal:Prosim surne mi poradte ako dostat tento cpu na tak 3000.Niektory som uz videl maju ho na 3000 aj viac a mne to ide na 2.66 urcite som robil nieco zle bios mam 1.80.Poradte budem vam vdacny.Dakujem
v prvom rade by sim mohol napisat na kae fsb sa ti podarilo dostat a na ako to nie je stabilne ...btw zvysoval si voltaz???Popis ako si to vlastne "taktoval"
doska asrock ale ide to na 3000,taktoval som len s fsb a max 145 s default 133.A este ze v CPU-z mi uakzuje FSB:DRAM 1:1 ako to zmenim na mojej Asrock P4V88
Taktol som to na 2,80 , 3,00 alebo 3,20 ide bez hdd ked ho zapojim tak harddisk sa vola nejako cudne ma cudne pismena je to maxtor sata1.Poradte ako to spravit aby to bezalo Plis poradte pomohlo by prehodenie do druheho sata ?
dal som 200 a nic nejde mi to kua tak mi poradte kdo sa s tym stretol plis ja to chcem dat viac ako 2.66 poradte s tym sata.Sata to brzdi lebo ked nejde disk som ho vypojil tak nabehne a akonahle je tam disk tak nenabehne .
taky isty problem som uz mal aj ja,dakedy na NF2-ultra vs. Maxtor,vymenil som HDD na Seagate,a vsetko sa rozbehlo na max,konkretne to bol Barton 2500+(1833MHz),potom az na 2400MHz !!!len disk som menil,aj teraz to vypada u mna na vymenu HDD,lebo neviem pustit stavu do A64 3000+ na ASus A8N-E !!!
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
Attilka napísal:taky isty problem som uz mal aj ja,dakedy na NF2-ultra vs. Maxtor,vymenil som HDD na Seagate,a vsetko sa rozbehlo na max,konkretne to bol Barton 2500+(1833MHz),potom az na 2400MHz !!!len disk som menil,aj teraz to vypada u mna na vymenu HDD,lebo neviem pustit stavu do A64 3000+ na ASus A8N-E !!!
a neda sa to nejako obist ? sak hadam bdue nieco nato
no ja osobne som proti Maxtor,a to nie este SATA !
asi najhorsie skusenosti,ale ako sa vravi: iny kraj - iny mrav
Ale kazdemu rozhoduje osobny financny rozpocet
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb