To už je na tebe čo ti je pohodlnejšie.
Ktoré slúchadlá od KZ zobrať?
Re: Ktoré slúchadlá od KZ zobrať?
A nieje tam dáky rozdiel v kvalite zvuku? Lebo napríklad čo mám tu staršiu verziu tak tie pôvodné KZ hrali o dosť hlasnejšie na BT module ako zapojené cez Jack do mobilu.
Rozdiel medzi nimi je, lepsi by mal byt ten modul.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
dík, trik s CZ poznám, ale aj tak mi už dlhšie nevedelo nájsť nič v eu skladoch.Marek125 napísal: ↑Št 26. Aug, 2021, 18:08 € 67,68 42%OFF | KZ ZAS 16 Unit Hybrid In-ear Earphones 7BA 1DD PCB Crossover Board Metal HIFI Headset Music Sport KZ ZAX ZSX ZS10 PRO AS16 AST
https://a.aliexpress.com/_vrQkWA
Slúchadlá dnes prišli, počúval som dve hodinky. Cez môj telefón hrajú celkom slabo a nevýrazné. Cez ten 5.0 Bluetooth kábel hneď ožijú, ale to je skôr chýba môjho telefónu. Priložené štuple sú pre mňa osobne nepoužiteľné hneď som nahodil druhé, čo sa týka pohodlia sú strašné pohodlné v uchu určite netlačia ako pôvodne KZ čo som mal a ten materiál svojho sú vyrobené je strašné príjemný. Za mňa maximálna spokojnosť.
EDIT: Dunar nemáš skúsenosť s BT modulom TRN BT20s pro? Podľa všetkého používa lepší codec ako tá verzia od KZ. Na tú verziu od KZ sa ľudia sťažujú že sa kazí a mango svoje muchy toto podľa mňa vyzerá aj lepšie a podľa všetkého by to malo pasovať na moje slúchadlá.
EDIT: Dunar nemáš skúsenosť s BT modulom TRN BT20s pro? Podľa všetkého používa lepší codec ako tá verzia od KZ. Na tú verziu od KZ sa ľudia sťažujú že sa kazí a mango svoje muchy toto podľa mňa vyzerá aj lepšie a podľa všetkého by to malo pasovať na moje slúchadlá.