Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
Ja som tiez volal ze chcem prehliadku lebo 800km, a oni ze 2 tyzdne. Olej menim pomedzi to.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ta mne puk u stale ten tyzden. olej iny nemozem.to som sa pytal davnejsie ale po 100k km skusim zas sa opytat.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Hovadiny, si sa slabo pytal
Keby tam aspoň liali nieco specialne od VW, a nie obycajny shell AV-L za 5€
Keby tam aspoň liali nieco specialne od VW, a nie obycajny shell AV-L za 5€
-
- Pokročilý používateľ
kamo aj keby mi tam raciol liali ta mi to je jedno.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Dalsi top napad. Sa cudujem ze to tam niekto este nevystrielal.
https://www.autoviny.sk/novinky/122659/ ... kilometrov
https://www.autoviny.sk/novinky/122659/ ... kilometrov
.
-
- Pokročilý používateľ
sialenci. inac pia prehliadka 90tis km za 185€ a menili olej a cistili klimu. zaruka sa neda dokupit a rincanie sa neprejavilo samozrejme. ale uz to nerobi. ze mam im prineiet na noc auto a rano ceknu. ta ked bude 99tis ta odnesiem. nabuduce puknem 150tis km zaruku. inac som s autom velmi spokojny.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Stevo ty mas kodiaka vsak? Aky motor a rocnik
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Stefan: ja som mal na 150t km zaruku a v podstate som ju nevyuzil (iba na tie nešťastné chromove listy okolo okien).
Inak v septembri prekrocim 210t km, potiahnem do polky oktobra a budem robit rozvody + predne brzdy (zatial nemenene od vyroby, este boli ok na technickej kontrole na jar). Taham pritom 30t km intervaly vymeny oleja.
Inak v septembri prekrocim 210t km, potiahnem do polky oktobra a budem robit rozvody + predne brzdy (zatial nemenene od vyroby, este boli ok na technickej kontrole na jar). Taham pritom 30t km intervaly vymeny oleja.
FVE 12.45 kWp V/Z
Moje predne po 30kkm uz su solidne zjazdene, vyryte drazky.. ked daju 50 tak slava.
A nejaka lacna prehliadka. Mne vravel tusim 80 s dph len za obzretie ci sa tocia kolesa a vymena kabinoveho filtra. Olej su dalsie 2 stovky. Ale tak v porovnani s premiou to je polka.
A nejaka lacna prehliadka. Mne vravel tusim 80 s dph len za obzretie ci sa tocia kolesa a vymena kabinoveho filtra. Olej su dalsie 2 stovky. Ale tak v porovnani s premiou to je polka.
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Ja jazdim dialnicu 2x denne 75km, takze v podstate minimum brzdenia. Vyzera, ze som tie brzdy tak akurat zbrusil vzdy priebezne, ze nezhrdzaveli a potiahli. Zadne som menil tusim okolo 120 alebo 150t km.
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Pokročilý používateľ
karoq 1,5tsi dsg 06/2018 kamo,
no ja tiez casto brzdim motorom/prevodovkou. ale pri 105tis km vymenim asi.
Kabinovy filter+vzduch fulter som si doniesol svoj-MANN obe. nepride mi to lacna prehliadka ale zas dovolia mi nosit svoj material. teda olej a olej filter davaju oni no.
ja do 210tis km auto neverim ze by som mal, a to taham 15t km intervaly a aj klima 2x rocne sa cisti. o auto sa staram ale po urcitom najazde km u mna straca doveru.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Este prevodovka nebrzdila auto tvle
Koľko podľa vás môže stáť výmena spojky na c3 1.1/1.4?
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
praca za vymenu spojky sa pohybuje zvacsa okolo 150E va garazi. A zacina na cca 200E v autorizakoch.
Brzdy 210K, to je ozaj ojedinely pripad. Usmevne na tom je, ze ak vymenis platne, tak by teoreticky mali kotuce zniest v rovnakom rezime aj tych 420k km. Ja po 10K km mam z platniciek ani nie polovicu
Tie emisne obmedzenia ja schvalujem jedine vo velkych mestach, ozaj nikto nechce aby bol vo velkomestach v spicke nedychatelny vzduch. Ale toto obmedzovanie na dialniciach je smiesne. Do prace pojdem pod hrozbou trestu zelenym autom a po nej sa trosku beztrestne pozabavam s osemvalcom a spalim 2 sady gum
V nedelu som siel 2x jahodnu, videa tu nedavam uz len smutna statistika: auto zbytocne v lavom 1x, protiiduce auto v mojom pruhu 4x, 2x trubenie pri predbiehani, lebo sa auta nevedli udrzat vo svojom pruhu napriek tomu, ze pred nimi nic neslo a jeden michalovcan, ktory sa snad cielene drzal co najdalej od pravej strany vozovky idealne celymi kolesami v protismere celu cestu dole.
Celkom nechapem ako niekto moze citat tuto temu a menit olej po 30K km, specialne pri dialnicnych rychlostiach.maniak napísal: ↑Po 30. Aug, 2021, 21:29 Stefan: ja som mal na 150t km zaruku a v podstate som ju nevyuzil (iba na tie nešťastné chromove listy okolo okien).
Brzdy 210K, to je ozaj ojedinely pripad. Usmevne na tom je, ze ak vymenis platne, tak by teoreticky mali kotuce zniest v rovnakom rezime aj tych 420k km. Ja po 10K km mam z platniciek ani nie polovicu
Technicky vzate, auto brzdi vsetko co kladie odpor.
Tie emisne obmedzenia ja schvalujem jedine vo velkych mestach, ozaj nikto nechce aby bol vo velkomestach v spicke nedychatelny vzduch. Ale toto obmedzovanie na dialniciach je smiesne. Do prace pojdem pod hrozbou trestu zelenym autom a po nej sa trosku beztrestne pozabavam s osemvalcom a spalim 2 sady gum
V nedelu som siel 2x jahodnu, videa tu nedavam uz len smutna statistika: auto zbytocne v lavom 1x, protiiduce auto v mojom pruhu 4x, 2x trubenie pri predbiehani, lebo sa auta nevedli udrzat vo svojom pruhu napriek tomu, ze pred nimi nic neslo a jeden michalovcan, ktory sa snad cielene drzal co najdalej od pravej strany vozovky idealne celymi kolesami v protismere celu cestu dole.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Okej tak teda po "známosti" to chce spraviť chlap za 400€ - 450€ dobrý scam
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....