Na novo nainstalovanom PC mi po niekolkych restartoch zmizne START lista na akomkolvek uzivatelskom ucte a uz sa neobjavi. Vytvorim novy ucet, ta lista tam je a po niekolkych restartoch opat zmizne lista. Pod ADMINISTRATOROM ta lista tam je. Pocet restartov nemam vysledovany. Pod restartom rozumej vypnutie PC lebo ides spat a na druhy den zapnes PC ked prides z prace.
Zostava: 80GB HDD, 2GHz Celeron 533, DDR512MB/PC400, GeForce 4 MX440 64MB, MB INTEL 845PESV, 19" LCD PHILIPS, DVD-ROM TOSHIBA.
S instalaciou systemu WIN XP PRO nebol ziaden problem. Z tohto instalacneho CD bolo nainstalovanych niekolko PC ale ani na jednom sa tento problem so START listou nevyskytol.
WinXP PRO + SP2 = Problem so start listou - zmizne
pripadne skus este skontrolovat rozlysenie/nastavenie monitora, ci ju iba nahodou nezobrazuje pod obrazovkou *fyzicke nastavenie na monitore, nie grafika*
dalej skus tu fintu s windows tlacitkom, ked ho zmacknes, vyleze ti start ponuka, a vidis, kde by mala byt lista ...
ak mas cca centimeter prazdny vzduch, a potom start menu, mas asi problem ...
pripadne skus ctrl-alt-del, task manger, zabi proces "explorer" a potom ho spusti nanovo...
*new task(run), explorer.exe*
pripadne este skontroluj, ci ti nejaky iniciativec nezroloval vysku listy na 0 riadkov ... a skus ju "uchopit" *mysokurzor sa zmeni na sipocky* a potiahnut hore ... ak ju nemas zamknutu, pojde to ... ak ju mas zamknutu, skus tam rightclick, a odomknut ...
abo ja uz fakt neutism, co s tym este mozes mat
dalej skus tu fintu s windows tlacitkom, ked ho zmacknes, vyleze ti start ponuka, a vidis, kde by mala byt lista ...
ak mas cca centimeter prazdny vzduch, a potom start menu, mas asi problem ...
pripadne skus ctrl-alt-del, task manger, zabi proces "explorer" a potom ho spusti nanovo...
*new task(run), explorer.exe*
pripadne este skontroluj, ci ti nejaky iniciativec nezroloval vysku listy na 0 riadkov ... a skus ju "uchopit" *mysokurzor sa zmeni na sipocky* a potiahnut hore ... ak ju nemas zamknutu, pojde to ... ak ju mas zamknutu, skus tam rightclick, a odomknut ...
abo ja uz fakt neutism, co s tym este mozes mat
lava, prava, lava, prava ...
doplnenie
teraz som prisiel od kamosa ktory ma tento problem a vysledok je nasledovny. START lista tam nie je. nie je ani skryta. Na tlacidko WIN nereaguje nic. Cez ovladacie panely a nasledujucu volbu HLAVNI PANEL A NABIDKA START takisto nenabehne nic. Vytvoril som novy ucet a tam to ide vsetko v pohode. Kazal som kamosovi nech skusi vysledovat kedy mu opat zmizne ta lista.
Spoiler: ukázať
Hore v prvom mojom prispevku to je napisane. S tym istym CD bolo instalovanych niekolko PC a nikde sa nevyskytol tento problem.PCMahel napísal:A kamos a ty mate ten isty Win? Z rovnakeho CD instalovane? Lebo ak nie tak je to nejake cudne.
Spoiler: ukázať