Všetkým vám ďakujem a ospravedlňujem sa ze som tu vyvolal mojimi otázkami menší konflikt
Ohľadom toho plastu na S21 to mi problém nerobí určite by som ho mal ajtak v kryte tak ako každý telefón doteraz, nabíjal by som ho tiež v noci čiže či sa bude nabijat hodinu alebo 4 hodiny je pre mňa nepodstatné a ten exynos no snáď by som to nelutoval. Teraz mam Kirin a som spokojný. Fotka toho kebabu, no mňam

Môj telefón nefoti ani zďaleka tak pekne.
Mi 11 sa mi páči lenže ta veľkosť je pre mňa dosť priorita a neviem ci by som si na to zvykol

Nejde len o to ovládanie rukami ale napríklad v lete sa snažím miesto auta využívať väčšinou nohy a keďže nenosím kabelku tak ta veľkosť telefónu do kratasov ma sem tam obmedzovala už s mojim terajším telefónom ktorý je ešte od Mi 11 o viac ako centimeter menší čiže radšej by som išiel do niečoho menšieho ako ešte väčšieho.
A ešte otázka, Mam teda riešiť telefón k paušálu (S21, iPhone 12/13, Mi11 atď.) alebo existuje čosi schopné do tých 400 eur ktoré by spĺňalo moje požiadavky a "vyrovnalo" sa týmto telefónom?
@HellAngel A aké lepšie voľby by si odporučil?
Ako som písal vyššie s tými 120hz skúsenost zatiaľ nemám čiže keď bude telefón mat 60 tak mi to problém robiť zjavne nebude.