S tým foťákom no začal som posledne mesiace fotiť o dosť viac a chcel by som aby tie fotky mali aj trošku kvalitu lebo to co mam teraz je dosť o ničom.
Okey opravím sa, oficiálnu cenníkovu ponuku by bral iba blázon, ale to čo píšeš vyzerá byť fajn na podpultovú ponukufallenblue napísal: Št 23. Sep, 2021, 11:33 Ako sa to vezme. Frajerka brala 12 mini v pomaranči, spojila net, TV a paušál a dali jej paušál Go 30, 2x dáta navyše, neobmedzené dátové balíky na soc. siete, chat, video a má to za nejakých 18€ a k tomu 12 mini asi za 400€Stačí ich trochu otravovať a vybavíš hocičo.
To je nejake divne alebo velmi subjektivne. Iphony vedla ipadov pro mi nepridu niejak pomale ani lagujuce, ale zato niePRO ipady, tam to vidno a poriadne.fallenblue napísal: St 22. Sep, 2021, 20:50 To áno, ale keď robím na iPade Pro so 120Hz a potom chytím iPhone, mám chvíľu šok z trhaného obrazu. Samozrejme to nie je potrebné, ale určite by 120Hz prospel všetkým 13tkam, nie len Pro verziám.
Keďže zháňam kompaktný telefón ktorých ako sa zdá je v dnešnej dobe minimum tak sa zjavne kompromisom nevyhnem. Z toho co som sa tu dozvedel bud vezmem IPhone 13/mini(zatiaľ 1. favorit ale vysoká cena - záleží to od toho ci dokážem zjednat nižšiu cenu u operátora), Samsung S21 (Paci sa mi ale viac ludi tu písalo ze sa za tu cenu neoplatí a nechám si poradiť od skúsenejších) alebo Google pixel 4a (Spĺňa všetko čo som chcel a cena je takysto ten maximum ktorý som plánoval dať čiže je to 2. favorit )