..idem do mojich prvych smartwatch, dufam, ze ma to neomrzi za den

Tak to ti držím palce. Ja mám tuším 5tky a občas ich nabijem a vezmem, potom vypnem a zase týždeň dva stoja. Nebaví ma to stále nabíjať. Beztak mám telefón stále v ruke takže pozerať na notify na hodinkách ma nejak nevzrušuje. Aspoň tie spálené kalórie jazdou v aute sú zaujímavé.Pepeb007xx napísal: St 13. Okt, 2021, 22:39..idem do mojich prvych smartwatch, dufam, ze ma to neomrzi za den
ja ich mam predobjednane v alza, uz mam stav zmeneny na rezervovane, cize tipujem, ze som v prvej vlne a pridu v piatok (najhorsie v pondelok)JacobSteven napísal: St 13. Okt, 2021, 23:21 iStyle, Nay, Datart, Alza u tychto dom predobjednal som zvedavy ci aspon jeden mi napise do konca tohto roka ze ich ma![]()
Cize mne pride ako keby nemali ani pre tych co rezervovane majuTedy Apple Watche Series 7 nemáme aktualně skladem a čekáme na alokace od Apple jakmile budeme mít na Našem Skladu budeme Vám je odesílat.
Bohužel aktualně nemáme přesné Datum kdy by mohli být.
Podľa mňa predpredaje by sa mali robiť v takom štýle, že dajú limit objednávok čo sú schopný následne odoslať, len zase tu je ten faktor, že Apple im nevie zaručiť určitú dodávku kusov v nejaký termín... akože to je tiež také, Apple sa tvári aký je skvelý, ale logistika 0 bodov. Takto tie predpredaje sú také, že ide sa podľa poradovníka a následne kto si objedná po predpredaji tak je na konci zoznamu a nedivil by som sa keby kto si objedná po predobjedávkach, že sa nedočká ani ten rok, bohvie či v januáriPredaj tovaru oficiálne začína zajtra, avšak to neznamená, že predobjednávky budú v tento deň vybavené. Závisí to od dostupnosti tovaru u dodávateľa. Vaša objednávka zajtra pravdepodobne vybavená nebude. O prípadných zmenách stavu objednávky Vás budeme informovať.