Kodi + Stream služby
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Kodi + Stream služby
Asi som to blbo napisal.Kodi je zadarmo, plugin je zadarmo (napriklad menovany stream cinema alebo sosac). Platis si len predplatne na file servery odkial tieto pluginy tahaju obsah. Kodi nie je OS, je to v podstate program. Napriklad na RPI3 bezi na open elec, alebo na noteboku pod w10, macOS. Linux som neskusal
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Ku boxom tak prešlo mi rukami cca 10-15 x96 max plusiek kde som nahral atv rom a beží to slušne avšak chladenie nie je najlepšie a keď je niekde zavreté tak sa môže prehrievať. Za 32€ to bol dobrý deal. Kukaj niečo na Bazoši od xiaomi za dobrú cenu. Ja som tak mi tv box kúpil za 30€ v záruke a valí dobre
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
jj, je mi jasne co je kodi, akurat jeho usecase moc nevidim. pouzival som ho este ked sa to volalo xbmc a skladal som htpc, ale ako prisli smart tv a android boxy tak mi to pride uz trochu archaicke aj na prehravenie domaceho archivu. a ked som ho skusal na RPi 3 minule tak stabilita tiez nebola nejaka valna. beriem ze stream cinema je vec ktora urcitu skupinu uzivatelov oslovi, mozno najvacsia vyhoda je pozeranie televiznych programov, ale ja to nie som cielovka
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49
Lenže za dvacku ročne nedostaneš taký luxus... zároveň dá sa povedať, že StreamCinemu robia free, keďže ak sa nemýlim tak keďže predplatné si platíme zvlášť tak oni nemajú z toho ani cent. Zároveň ak chceš luxus tak to potom treba ísť do NF, HBO alebo niečo iné
- molnart
- Pokročilý používateľ
co je backup IPTV? zalohujes tam vysielanie, ci nieco take?
telku nepozeram, tak netusim co tam ide, ale ked som pozeral ponuku tak som tam videl nejake nazvy relacii co poznam z billboardov, pre niekoho by to mohlo byt zaujimave.
dalsia nevyhoda kodi: neviem si predstavit ze by tam moje 8 a 6 rocne deti dokazali same najst dalsiu cast serialu co pozeravaju (aj ked im davam trochu lepsie sance ako manzelke)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ja neviem ci existuje niekto, kto vyuziva napriklad StreamCinema na pozeranie toho odpadu, co davaju v telke
SC je za tie peniaze super, aktualne filmy, obrovska databaza do minulosti vratane serialov. Neflix a podobne nie su pre mna aktualne zaujimave, nakolko pozeram starsie filmy, ktore mam rad a deti napriklad takeho Sponge Boba
SC je za tie peniaze super, aktualne filmy, obrovska databaza do minulosti vratane serialov. Neflix a podobne nie su pre mna aktualne zaujimave, nakolko pozeram starsie filmy, ktore mam rad a deti napriklad takeho Sponge Boba
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- molnart
- Pokročilý používateľ
nj, ponuka netflixu tiez nic moc, chcem si pozriet uz davno bubba ho tep, ani na torrentoch to neviem najst v normalnej kvalite, na SC ma 1:40 film necele 3 giga vo full hd, to ani skusat nejdem
ja som s tym spekuloval dlho, a nakoniec to u mna skoncilo torrent trackerom + ftp server + raspberry pi 4 s openelec ku kazdej telke(slo mi hlavne o to aby som aj na chate vedel pustat filmy z NASka co je doma, co sa inak rozumne nedalo)
s august updatom a pretaktovanim to prehra vsetko vratane 4k h265 hdr 10bit kde ma taky LOTR 140GB...
s august updatom a pretaktovanim to prehra vsetko vratane 4k h265 hdr 10bit kde ma taky LOTR 140GB...
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Primarne doma pouzivam satelit s cardshare na 23,5°Astra, ale ked je silna burka, tak sa stane, ze sa strati signal s druzicou. Vtedy prepnem na HTPC, kde mam v kodi IPTV (zakladnu ponuku sledovanietv.sk od mojho poskytovatela internetu) a pozeram dalej. Taky backup som myslel
Je to v podstate pre zenu, aby mala co pozerat aj pri nejakom vypadku, ja som tak ci tak vacsinou zasity v pracovni
Existuje nejaka lacna cinska krabicka, ktora dokaze spoľahlivo pustat 4k h265, idealne tak aby to po prvotnom nastaveni a zaskoleni zvladol aj BFU?
Nieco Raspberry pi 4, akurat bez toho aby som tam musel vymyslat chladic, krabicku, on/off button atd...
Nieco Raspberry pi 4, akurat bez toho aby som tam musel vymyslat chladic, krabicku, on/off button atd...
x96 max plus s ATV romkou. ale už sú nezmyselne drahé a hlavne nedostupné. teoreticky čokoľvek s S905x3 by malo 4k zvládnuť
alebo čekni androidbox.sk
alebo čekni androidbox.sk
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
Ak nieco pre BFU, tak jednoznacne krabicku s Android TV. Z lacnych napriklad Mecool KM2 / Tesla XA 400.
Naposledy upravil/-a hubula v Pi 29. Okt, 2021, 19:57, upravené celkom 1 krát.
Prípadne pozri aké zariadenia podporuje slimbox atv romku
https://slimboxtv.ru/category/glavnaya/ ... ki/s905x3/
https://slimboxtv.ru/category/glavnaya/ ... ki/s905x3/
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
X96 Max Plus som mal s CoreElec nahodený. Fajnovka to bola za 35€ čo vyšla nemala chybu.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10