Hladam nejaky repracik so vstupom na mikrofon pre deti na spievanie. Najdem nieco mensie a lacnejsie ako Gogen BSP 626?
https://alza.sk/gogen-bps-626-cierny-d3 ... k1EALw_wcB
Ten som videl aj na bazaroch, len je to zbytocne velke
bt reprak s mic in
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
bt reprak s mic in
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
Re: bt reprak s mic in
toto mi nenapadlo, ale uprimne vyzera to dost hrozivo co z toho za zvuk polezie...
O nic horsi ako z nejakeho Gogenu. Samozrejme zalezi na koncepcii toho repraku v karaoke sete. A cene.
Napr. repraku toho tvaru a od Auny by som sa nebal. Za dobry peniaz vedia robit relativne decentny zvuk.
Samozrejme nemusi to byt to z toho odkazu (moznosti je X), to bol len taky nastrel, ci v tvojom pripade nebude lepsie zvazit rovno nejake karaoke.
Napr. repraku toho tvaru a od Auny by som sa nebal. Za dobry peniaz vedia robit relativne decentny zvuk.
Samozrejme nemusi to byt to z toho odkazu (moznosti je X), to bol len taky nastrel, ci v tvojom pripade nebude lepsie zvazit rovno nejake karaoke.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Ja mam ten Gogen co si linkoval hore, dostal som ho k telke. Ak sa chces na nieco spytat, smelo do toho.
- molnart
- Pokročilý používateľ
skor taky vseobecny dojem z neho, hlavnu obavu mam z velkosti a hlucnosti, mne by fakt stacil repracik o velkosti jbl flip ake s mic in.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Najnizsia hlasitost je v pohodicke aj v byte. Nie je to ziaden trhac bubienkov. Celkovo to nema zly zvuk a je mensi, ako sa mi z fotky zdalo. Mne sa paci hlavne to, ze to ma normalne ungujuce FM radio takze sa to da pouzit aj ako repracik na rybach, grilovacke alebo opekacke v lete (na to ho aj chystam pouzivat) aj ked viem, ze to je v prvom rade detska hracka Vstavany mikrofon je cinsky shit, kazdy pohyb kabla pocut v repraku ale na to sa da zvyknut si myslim.