Ja osobne mám túto:
https://elektrokolobezky.heureka.sk/sen ... ange-2021/ síce som pôvodne aj podľa rezenzií chcel ísť do Xiaomi, ale nakoniec som vzal toto. Reálne recenzií či videí o tejto kolobežke moc nie je, a možno by niekoho odradila práve značka Sencor, ale naopak nie je to také zlé ako sa zdá.
Dizajnovo podobné Xiaomi kolobežke, možno trochu väčšie a ťažšie, ale aj tak väčšina kolobežiek kopíruje dizajn Xiaomi si myslím

Väšia aj keďže to má 10 palcové plné kolesá. Má to, ale svoje výhody/nevýhody. Napríklad defekt nehrozí to je fakt, ale komfort je nižší, reálne mačacie hlavy som len raz skúsil ísť po nich a vytriaslo ma to poriadne, ale inak mi nepríde tá jazda až tak nekomfotná. A k tomu, že nekupovať určite bezdušové kolesá, presnejšie myslel asi plné keďže aj medzi bezdušovými a plnými je rozdiel a v tom, že bezdušové sú také ako sú na aute. A síce som bezdušové na kolobežke ešte nemal možnosť vyskúšať, ale nechce sa mi veriť, že tie sú menej komfortné ako tie dušové, plus určite sú menej náchylné na defekt ako dušové. Inak nad tým som dlho premýšľal, že pri dušových ten defekt je možný a čo potom, dosť peňazí by to stálo opraviť, zároveň neviem ako iní, ale ja by som si na výmenu netrúfal, a z počutia, že to je pôrod vymeniť. Pri plných nejaký defekt odpadá, ale pravda, komfort menší, ale napríklad mne to za to stojí, že mám reálne bezúdržbovú kolobežku, len ju umyjem občas a nabijem.
Čo sa týka takého výkonu tak akože tiež na tom nie je vôbec zle, 400W, tri režimy, ale reálne iba Sport využívam, ostatné mi prídu, že aj výkon slabší je zároveň a už to nie je ono, inak je pri tejto kolobežke aj taká možnosť, ktorá nie je spomínaná, a to, že v appke sa dá zvýšiť rýchlosť na 30 km/h, bez nejakého zasahovania do kolobežky, ale okrem rovinky asi nereálne dosiahnuť plus výdrž batérie je nišia. Čo sa týka výdrže baterky tak som sa zatiaľ v režime Sport dostal na 38,2 kilometrov.
Ešte taká zaujímavosť o baterke, že batéria je uvádzané, že má 15Ah, ale reálne v aplikácii je defaultne jej veľkosť nastavená na tuším 7,5Ah. Dá sa zvýšiť teda v appke na 15Ah, čo keď som skúsil tak hneď odhahovaný dojazd bol vyšší, ale nechal som to na 7,5Ah, možno raz skúsim tú väčšiu kapacitu, ale typujem, že to bude znamenať asi aj vyššie opotrebovanie tej batérie takže som moc nepremýšľal o prepnutí na lepšiu. A aby som nezabudol má aj zadné odpruženie.
To je asi tak možno čo najkratšia a čo ma napadlo "recenzia" a chcel som tým poukázať, že nemusí sa niečo hneď zdať zlé pokiaľ to neskúsime.
Plus prípadne aby sa ti dalo asi lepšie poradiť napíš možno podrobnejšie aj cenu prípadne. Prípadne ako často ju budeš využívať.