Biela technika
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Biela technika (pracka + susicka)
Ja mam kondenz a je to fajn, ale ak by som mal odpad v byte tak chcen s odpadom, to nemas iba vylievat tu nadobu ale ju aj susit, cistit, je to dalsia vec kde sa to usadzaju plesne.
Minule som sa tomu povenoval a nebolo toho dnu malo.
Minule som sa tomu povenoval a nebolo toho dnu malo.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
odpad mam, teda by som vyuzil ten co je na pracku. nakup budem realizovatv decembri, tak uvidim ci ten casch back este na tie AEG este bude
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Ten cashback je len do 30. 11.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
jj vsimol som si. a ma to aeg zmysel aj ez toho cash backu?
Su to dobre spotrebiče.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
ak mas plesen alebo zapach z pracky ci susicky, tak to je zle navrhnute/material
to ti tam nema vzniknut ani keby si ju zatvaral
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ja som zene pred pol rokom kupil set BOSCH WAU24T60BY + BOSCH WTR85T00BY, cena bola tusim okolo 900€ a je velmi spokojna zatial
Pisalo sa tu niekde, ze boschky su dost hlucne, ale vobec nemam ten pocit. Pri zavretych dverach do kupelne, neviem ze vobec idu.
BTW k tomu odpadu...ak nemas zvlast odpad na susicku, tak obidva spotrebice na jeden nie je moc stastne riesenie napajat. Tiez som to chcel, ale upustil som od toho. Je toho plny net.
Pisalo sa tu niekde, ze boschky su dost hlucne, ale vobec nemam ten pocit. Pri zavretych dverach do kupelne, neviem ze vobec idu.
BTW k tomu odpadu...ak nemas zvlast odpad na susicku, tak obidva spotrebice na jeden nie je moc stastne riesenie napajat. Tiez som to chcel, ale upustil som od toho. Je toho plny net.
jj moja bozenka je tiez velmi ticha (myslim ze zrovna jedna z najtichsich), sestra ma starsiu (cca 4roky) aeg 6000 radu a to sa ani neda porovnat
Spoiler: ukázať
To sa liši model od modelu a aj od umiestnenia. V každej kupelni je ina akustika, takže take porovnania maju nulovu vypovednu hodnotu. Takisto hra ulohu vek (opotrebenie ložisk...).
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
O tych nadobach som cital, treba ich cistit. Najlepsie je mat solo odpad na susicku mi to vyslo. Rozmyslam ako to spravim. Este nemam dokonceny odpad pre pracku, zasekavam odpadocu hadicu do steny a mozno tam este pripojim este jednu hadicu, do ktorej zapojim odpad zo susicky
Ohladne tej hlucnosti. Vidim to tak ako napisal Dunar, zezi kde je umiestnena a kto je ako zvyknuty na hluk. Pracku a suaicku umiestnime do kupelne, na druhe poschodie, takze podla mna v pohode. Ked 10 rocna LG pracka je velmi slabo pocutelna, tak ratam ze novy spotrebic nebudeme ani vediet ze ho mame
Ohladne tej hlucnosti. Vidim to tak ako napisal Dunar, zezi kde je umiestnena a kto je ako zvyknuty na hluk. Pracku a suaicku umiestnime do kupelne, na druhe poschodie, takze podla mna v pohode. Ked 10 rocna LG pracka je velmi slabo pocutelna, tak ratam ze novy spotrebic nebudeme ani vediet ze ho mame
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
rodicia maju 2 roky boshku, len vylievaju a plesen/zapach ziadenJednoduska napísal: ↑Ut 16. Nov, 2021, 23:29 Nedbam, sme v najme my sme to nekupovali, ale nadoba v ktorej mas non stop vlhko sa logicky zanesie, to nevymyslis, ci?
(ja mam 2v1 miele, ale ta stala 1300)
mozno je problem pracka a veci co davas do susicky nie su 100% ciste
// pracku treba obcas pustit na 60° koli bakteriam
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Máme LG pár rokov, tiež len vylievame nádobu a žiadny zápach ani plesne.
Spoiler: ukázať
Myslim, že každy občas perie svetle pradlo, kde použiva 60.
Alebo občas pustiť parny program ak ho pračka ma. Ak nema, tak sem tam aj nejaky čistič tam naliať (bez pradla), kľude na 40 stupňov a kratky, 15 min program. A neexistuje že tam bude nejaka pleseň.
Väčšina pračok tych ma nejake antibakterialne povrchy, tam je malo pravdepodobne že sa tam niečo urodi. Ak to nema, tak to je niečo lacne ta pračka.
//Inak Haier ma tiez cashback akciu. Ked kupis sucicku aj pracku naraz. To su tiez kvalitne pracky.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
raz sme mali tiez problem, ze pradlo z pracky smrdelo zatuchlonou. Kupili sme take tabletky do pracky, vycistil som co sa dalo, pustili program na pranie a od vtedy sa to neopakovalo
dunark dik, pozriem ich
dunark dik, pozriem ich