20km/h je malo, aspon 30tkou nech to ide. Na tu rychlost si rychlo zvknes. 8 rocnej dcere ked zapnem tuto rychlost na kolobezke, tak sa namna diva ci mam vsetkych pokope
Za mna inac tu Xiaomi, kopec dostupnych dielov, dobra cena, kvalita tiez. Do moc lacnych kolobeziek nechod. Po par mesiach bude vyhegana a na rozsypanie
Aku elektricku kolobezku?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Aku elektricku kolobezku?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
A co tak bazarove Xiaomi ? Uz to davno nieje draha zalezitost. Radsej by som jazdenku bral ako neaku tesco value kde sa budes bat ze ti vyhori barak. Neake M365-ky som uz videl aj po 150€. Jedine na co si treba davat pozor je asi ten zobacik sklapania, prve modely ho mali hlinikovy a lahko sa vydrel … riesilo sa to potom neakym falcon modom.
CPU: i7 10700KF @stock Cooler: Arctic Freezer 34 Esports Duo MOBO: MSi MEG Z490i Unify RAM: 2x32GB HyperX Fury @ 3200 CL16 GPU: GAINWARD RTX 4070Ti Phoenix, SSD: 2x Samsung 970 Evo 1TB nvme HDD: 3TB WD Blue PSU: Corsair SF750 CASE: CoolerMaster NR200P MONITOR: AOC 34" CU34G2/BK, PERIF: Corsair K65 LUX RGB, Logi MX Master 3S AUDIO: Beyerdynamics DT990
Bazarove asi nie.. zatial rozmyslam medzi mascarpo & discola.. porovnanie obe insportline.. na KE cesty asi brat tu drahsiu s nafukovacimi kolesami, vsak?
aj decathlon ma nejaku kolobezku ale radsej by som bral s kotucovou brzdou..
aj decathlon ma nejaku kolobezku ale radsej by som bral s kotucovou brzdou..
MSI PRO B650M-P | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz | Endorfy Fera 5 | Montech AIR 1000 SILENT Black | Apacer AS2280Q4U 1 TB | ASUS TUF GAMING 750B
Mensi bump, v planeo maju na BF sencor scooter one za 259eur. 350w, 7.5ah, 25km/h (na heureke niekto pise, ze sa odblokovat aj na 30km/h).. cenovo/parametrovo to vyjde lepsie ako xiamo (len ako so zivotnostou?) Mal niekto nahodou tento model?
MSI PRO B650M-P | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz | Endorfy Fera 5 | Montech AIR 1000 SILENT Black | Apacer AS2280Q4U 1 TB | ASUS TUF GAMING 750B
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49
@lele007 - hej dá sa odomkúť na 30 km/h cez appku, len to oficiálne nespomína sa, lebo max. povolená je 25 km/h. Ja osobne mám ako som vyššie spomínal túto istú ale tú novšiu verziu a to Scooter Two, a mám ju viac ako pol roka, síce 200 km som len zatiaľ najazdil lebo až tak som nejazdil na nej lebo nebolo kedy poriadne, ale až trochu na ten blatník čo nie je prichytený a drkoce trochu keď prejdem po jamách, ale zatiaľ drží Ale úprimne nešiel by som do tej slabšej čo si linkol, oplatí sa fakt priplatiť, lebo keby som kúpil ja osobne túto slabšiu aj s menším dojazdom, tak fakt ju musím nabíjať stále a takto je to iné keď mi vydží aj cez 30 km ako len 25 km (aj to menej snáď). Plus aj výkonovo je lepšia, dokonca čo som prednedávnom išiel na kolobežke od Boltu tak neviem či je to tým, že tá od Boltu je ťažšia alebo čo, ale táto od Sencoru mi príde o dosť svižnejšia aj rýchlejšia akcelerácia.
Ako je fakt, že cenovka je niekde inde a to 379€ pri ich "black friday", ale povedzme si úprimne... za bycikel toľko niekto dá, ale za kolobežku, ktorá je oproti byciklu na inej úrovni to nie je ochotný dať. A hej podľa mňa je v poriadku to porovnávať s byciklom.
Mimochodom sú za kolobežky úplne aj extrémne ceny cez 1000€, síce to už pomaly nedá sa nazvať kolobežkou, ale to je extrém čo by som ja osobne už za to nedal. Tých 400€ za elektrickú kolobežku je podľa mňa v pohode, a kúpiť lacnejšiu tým znamená aj horšiu - menej km, slabší motor, komu to neprekáža tak fajn, ale na dlhšie trasy to nie je, kto, ale dokáže tým ísť do práce a nabiť to v práci prípadne tak fajn, ale inak nič moc.
Ako je fakt, že cenovka je niekde inde a to 379€ pri ich "black friday", ale povedzme si úprimne... za bycikel toľko niekto dá, ale za kolobežku, ktorá je oproti byciklu na inej úrovni to nie je ochotný dať. A hej podľa mňa je v poriadku to porovnávať s byciklom.
Mimochodom sú za kolobežky úplne aj extrémne ceny cez 1000€, síce to už pomaly nedá sa nazvať kolobežkou, ale to je extrém čo by som ja osobne už za to nedal. Tých 400€ za elektrickú kolobežku je podľa mňa v pohode, a kúpiť lacnejšiu tým znamená aj horšiu - menej km, slabší motor, komu to neprekáža tak fajn, ale na dlhšie trasy to nie je, kto, ale dokáže tým ísť do práce a nabiť to v práci prípadne tak fajn, ale inak nič moc.
Hjj videl som tvoj prispevok ohladom Sencoru, len ta bude asi ina masina.. Dojazd mne nevadi , bude sa to pouzivat na vzdialenost 2km (tam aj spat 4km), skor sa obavam vykonu motora, ze jak bude stacit na ten kopec co tu mame Takze pri max. dojazde 25km co asi realne bude pod 20km by to malo stacit min. na 3-4 otocky.. len kolko vydrzia tieto baterky, a ake maju opotrebovanie? Daju sa menit (v servise)?