A to si človek myslí, že Aliexpress ak vstúpi do sporu to pomôže, ale prd... tam podporuje aj predajcov, čo predávajú šmejdy. Čístý marketing.
Tiež cez Aliexpress sa mi stala taká vec s jedným predajcom kde som jednu vec dávnejšie kupoval, tak som ju od neho kupoval znvoa a sklamal ma. Objednám 11.11. predvčerom mi napíše, že kvôli nejakej promo akcii to odošlú neskôr potom mu zase píšem včera a odpíše: "I am so sorry for make you the trouble ,because this item is temporarily out of stock, it will be available in a week. You can cancel your order if you can not wait.", čiže najprv klame a teraz zase... a hlavne, že to stále predáva keď to nemá na sklade, a zjavne tým pádom klame aj jeho popis produktu kde píše, že daný tovar má na sklade v počte 49271 ks

som mu to pekne stornoval a našiel to ešte lacnejšie a tým pádom kúpil viac kusov. Aby som ja čakal ešte týždeň na to dokým to odošle to určite...
Inak to tiež nechápem, reálne aj tak tie peniaze im Aliexpress však dá keď ja potvrdím, že mi to prišlo, tak nechápem prečo teda nedá, že je to vypredané... takto zavádza a predáva niečo čo nemá na sklade a ľudia netušia, že budú čakať aj týždeň ak nie viac dokým im to pošle, hlavne, že pri doprave má napísané, že to odošle do 4 dní