Prepojenie telefonu s TV
- Lord Anakin
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00
Prepojenie telefonu s TV
Ahojte ,
premyslam ako prepojit telefon s TV
bezdrotovo vo funguje nejako naladovo a hlavne som to chcel riesit nejako stabilnejsie
myslel som ze usbc to hdmi bude riesenie ale nechapem preco to nefunguje ?
kupil som toto :
https://www.datart.sk/kabel-wg-usb-c-hd ... ierny.html
prepojim tv s telefonom a nic ... hladal som nejake navody , nejake nastavenia a jedine co som nasiel ze zapojili kabel a hned zacalo zrkadlit telefon na tv - cize to co potrebujem primarne
- skusal som 2x telku raz monitor - vsetky porty lebo nieco som si matne pametal o nejakej podpore zo strany monitoru/TV ale nic nefungovalo
- moze byt chybny kabel ?
- je to jeho dlzkou ze nefunguje ?
kupit iny kabel ? ak ano aky ?
- popripade riesit to Google Chromecast ?
- riesil som externy tvbox s androidom a nechcel som ale asi je to riesenie...
- chcel by som prepojit oculus quest 2 tak aby som z neho vystup na telke a najlepsie z co najnizsim oneskorenim
- nasa sranda liga hokejova sa da pozerat len cez prehliadac ale integrovany v TV je na nic nedokaze to prehrat - telefon a kabel mi prislo najlacnejsie a najjednoduchsie riesenie kedze mam realne xiaomi mi8 ako telefon na to urceny (mierne som len premyslal nad problemom nabijania ale na hokej by to stacilo)
premyslam ako prepojit telefon s TV
bezdrotovo vo funguje nejako naladovo a hlavne som to chcel riesit nejako stabilnejsie
myslel som ze usbc to hdmi bude riesenie ale nechapem preco to nefunguje ?
kupil som toto :
https://www.datart.sk/kabel-wg-usb-c-hd ... ierny.html
prepojim tv s telefonom a nic ... hladal som nejake navody , nejake nastavenia a jedine co som nasiel ze zapojili kabel a hned zacalo zrkadlit telefon na tv - cize to co potrebujem primarne
- skusal som 2x telku raz monitor - vsetky porty lebo nieco som si matne pametal o nejakej podpore zo strany monitoru/TV ale nic nefungovalo
- moze byt chybny kabel ?
- je to jeho dlzkou ze nefunguje ?
kupit iny kabel ? ak ano aky ?
- popripade riesit to Google Chromecast ?
- riesil som externy tvbox s androidom a nechcel som ale asi je to riesenie...
- chcel by som prepojit oculus quest 2 tak aby som z neho vystup na telke a najlepsie z co najnizsim oneskorenim
- nasa sranda liga hokejova sa da pozerat len cez prehliadac ale integrovany v TV je na nic nedokaze to prehrat - telefon a kabel mi prislo najlacnejsie a najjednoduchsie riesenie kedze mam realne xiaomi mi8 ako telefon na to urceny (mierne som len premyslal nad problemom nabijania ale na hokej by to stacilo)
Re: Prepojenie telefonu s TV
nie kazdy telefon podporuje video cez usb c, hlavne xiaomi nie.
chromecast alebo tvbox je najjednoduchsie riesenie, taky mi box s funguje dobre a ma built in chromecast cize mozes frcat nezavisle aj kastit z telefonu
chromecast alebo tvbox je najjednoduchsie riesenie, taky mi box s funguje dobre a ma built in chromecast cize mozes frcat nezavisle aj kastit z telefonu
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Pories chromecast. Asi najjednoduchsie a komfortne riesenie
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Lord Anakin
- Používateľ
skoda som myslel ze to mi11 da ale nedala ani ona ... to je pekne na nic ... chromecast je fajn len ta cenovka je trosku dost ked sa bavime o tej vyssej rade ...
https://www.alza.sk/google-chromecast-u ... 516809.htm
cize toto by vyriesilo vsetky moje problemy ?
schopny prehliadac , telefon by sa k tomu pripojoval vzdy a bez nejakych extra opozdeni ? a keby som chcel pozerat v podstate hokej cez tipsport tak nemusel by som ani telefon pripajat len cez ten chromecast by som to spustil v pohode nie ?
https://www.alza.sk/google-chromecast-u ... 516809.htm
cize toto by vyriesilo vsetky moje problemy ?
schopny prehliadac , telefon by sa k tomu pripojoval vzdy a bez nejakych extra opozdeni ? a keby som chcel pozerat v podstate hokej cez tipsport tak nemusel by som ani telefon pripajat len cez ten chromecast by som to spustil v pohode nie ?
- Lord Anakin
- Používateľ
dal som si poradit ... zatial je to chromecast 3 - z ruky aby mi potom nebolo smutno ze som to nevyriesil najlepsie ...
ide to lepsie ako samotna telka ... neseka to ale kvalita ma velmi nepotesila a ani to oneskorenie pri hrach ... je to vec wifi prenosu alebo ultra verzia by na tom bola lepsie ? popripade Google Chromecast Google TV ?
co ma hneva ze obraz je v podstate v ramci obrazu v rame a nejde to roztiahnut na celu plochu
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
lol, ake hry? chromecast je na castovanie, nie na zrkadlenie obrazu. telefon v podsate chromecastu povie kde sa ma pripojit aby prehral dany obsah, samotny obsah sa nevysiela z telefonu.
Spoiler: ukázať
- Lord Anakin
- Používateľ
bavime sa konkretne o tipsport a prenosoch nasej tipsport ligy kedze inde sa to neda kde pozerat ...
1. youtube a ostatne sluzby vedel prehravat aj samotny televizor ale zrkadlenie nevedel ... a co hlavne nevedel je normalny prehliadac ... to je to co som tiez potreboval ... tv neprehra nic z tipsportu ... telefon prehra a preto som to chcel prenasat na telku alebo v inej teme to skusit nejaky android boxom - original som to daaavno chcel riesit "klasickym" pc ale chcel som nieco lacnejsie a rychlejsie ...
2. potom som hladal sposob ako prenasat oculus quest 2 obsah aj na telku ze vidim namiesto telefonu rovno na telke - nic som nevystudoval a nenasiel ako zrkadlenie a kedze klasicke zrkadlenie fungovalo s vypadavanim obrazu tak teraz to ide o dost lepsie no chcel by som viac ak je to mozne ...
1. youtube a ostatne sluzby vedel prehravat aj samotny televizor ale zrkadlenie nevedel ... a co hlavne nevedel je normalny prehliadac ... to je to co som tiez potreboval ... tv neprehra nic z tipsportu ... telefon prehra a preto som to chcel prenasat na telku alebo v inej teme to skusit nejaky android boxom - original som to daaavno chcel riesit "klasickym" pc ale chcel som nieco lacnejsie a rychlejsie ...
2. potom som hladal sposob ako prenasat oculus quest 2 obsah aj na telku ze vidim namiesto telefonu rovno na telke - nic som nevystudoval a nenasiel ako zrkadlenie a kedze klasicke zrkadlenie fungovalo s vypadavanim obrazu tak teraz to ide o dost lepsie no chcel by som viac ak je to mozne ...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
hry beriem, ze nemusia ist dobre, ale prenos filmu by nemal byt problem. Na aku wifi to mas napichnute?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- molnart
- Pokročilý používateľ
prenos filmu bude problem ak sa to snazi mirrorovat namiesto castovania
- Lord Anakin
- Používateľ
a castovat to vie aj internetove stranky ? youtube mi je v podstate na nic ...
Ten Tipsport má aplikáciu na Android/TV? Ak áno kúp si Chromecast s Google TV a máš všetko postarané a nemusíš chrastit ani robiť miror.
- Lord Anakin
- Používateľ
no oficialne nemaju nic ale maju apku ktoru si mozes stiahnut z ich stranky ... ako na telefone to slo v pohode nainstalovat ale v telke by to podla mna neslo asi ...
cize chromecast s google tv je ako normalny android telefon ?
cize chromecast s google tv je ako normalny android telefon ?
- molnart
- Pokročilý používateľ
nie. je to android tv. takze nemas tam prehliadac a nenainstalujes appky na telefon
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Ja som to riesil wifi monitorom z win 10 pecka