Bezdrotova "office" mys do 100e
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Bezdrotova "office" mys do 100e
aby si pri scrollovani nemusel stlacit SHIFT alebo nabindovane tlacidlo mysi na SHIFT ako to robim ja s hernou myskou
Spoiler: ukázať
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Ja mam moju Mx Master (1) od 14 Septembra 2015 a som s nou nadmieru spokojny. Pouzivam ju dost intenzivne kazdy den, prenasanie, obcas si ju zoberiem aj do svojej zamocnickej dielne, kde je dost prachu, ma za sebou zopar padov a nikdy som s nou nemal ziadny problem.
Zopar znamych ma tiez rozne verzie Mx Master a neviem o tom, ze by ju niekto z nich reklamoval. Alza ma na webe udaje o reklamovanosti a napriklad pri Mx Master 3 je to 0,64 %.
Jediny scenar pri ktorom by som si ju nekupil znova by bol keby som chcel mysku vyslovene na hardcore gaming a aj to iba kvoli vahe.
Zopar znamych ma tiez rozne verzie Mx Master a neviem o tom, ze by ju niekto z nich reklamoval. Alza ma na webe udaje o reklamovanosti a napriklad pri Mx Master 3 je to 0,64 %.
Jediny scenar pri ktorom by som si ju nekupil znova by bol keby som chcel mysku vyslovene na hardcore gaming a aj to iba kvoli vahe.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Myslím že o Logi sa už dosť popísalo, aj tu na fóre a nadmieru informácií sa dá aj vy-googliť. Osobne s master sériou skúsenosť nemám ale klasické "G" rady.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 27. Sep, 2011, 13:10
mam mx vertical..inu by som už do office nebral pouzivam asi 3-4hod denne ruka na mysi.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
tie vertikalne mysi su docela o*eb. drzat mys vertikalne nie je o nic lepsie ako normalne, akurat je to uvolnujuci pocit trochu. ideal je to striedat, takze napr. na doma klaciska mys, do roboty vertikalna alebo opacne. keby ten mx vertical ma porovnatelne funkcie s mx master tak uz ho mam.
co sa tyka logitech, tak od 2007 som ine mysky nemal. mal som jednu nejaku zo sady z klavesnicou, ta vydrzala dva roky, potom som mal M705 asi 8 rokov, uz vyzeral ako grc, kym zacal robit dvojkliky. potom som mal MX master, na nom sa zacal po chvili zasekavat to tlacidlo pod palcom, napisal som do logitech, poslali novy, ten to zacal robit tiez, ale naucil som sa ako to opravit. paralelne v praci som mal VX nano asi od roku 2008 do nejakeho 2018, odvtedy MX anywhere
co sa tyka logitech, tak od 2007 som ine mysky nemal. mal som jednu nejaku zo sady z klavesnicou, ta vydrzala dva roky, potom som mal M705 asi 8 rokov, uz vyzeral ako grc, kym zacal robit dvojkliky. potom som mal MX master, na nom sa zacal po chvili zasekavat to tlacidlo pod palcom, napisal som do logitech, poslali novy, ten to zacal robit tiez, ale naucil som sa ako to opravit. paralelne v praci som mal VX nano asi od roku 2008 do nejakeho 2018, odvtedy MX anywhere
Spoiler: ukázať