PS4 Pro problemy

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00

PS4 Pro problemy

Príspevok od používateľa _Mato_ »

Zdravim. Vcera som asi po 2 tyzdnoch nastartoval PS4 Pro a zacali sa diat divne veci. Konzola sa nepripojila na wifi a rovnako ani gamepad nejavil znamky pripojenia (pritom som konzolu spustil cez ps tlacidlo na gamepade). Skusil som rebuild db (ziadna zmena nenastala) a nakoniec som preinstaloval software a spravil factory reset. Vsetko nabehlo ako malo, nainstaloval som znova hry, chvilu zahral a vypol konzolu. Dnes som ju znova spustil a rovnaky problem. Ziadna siet, ani jeden gamepad sa nepripoji cez bt a ani cez kabel. Takze som znova zopakoval factory settings, ale uz som neinstaloval hry, iba na par minut vypol konzolu na skusku. Po jej opatovnom zapnuti nastala rovnaka situacia. Naozaj netusim, cim to moze byt, nakolko az do vypnutia konzola funguje normalne. Po starte sa konzola spusti az na dashbooard, ale problem je, ze ziadny gamepad nereaguje (bt ani kabel), rovnako ani dialkove ovladanie. PS camera zapojena v zadnom porte vsak funguje stale. Nestretol sa niekto s podobnym problemom? Trocha podozrievam posledne updaty 9.x.

Dakujem.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Používateľov profilový obrázok
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00

Re: PS4 Pro problemy

Príspevok od používateľa _Mato_ »

Tak som zrejme na to prisiel. Po niekolkych hodinach badania a skusania (novy disk s uplne novou instalaciou) sa to chovalo uplne rovnako, takze som vylucil vadu ssd, ktore tam mam namontovane.
Vyzera to, ze problem sposobuje wifi pre 5ghz pasmo. Mam nastaveny rovnaky SSID pre 2.4 aj 5ghz pasmo. Ked som ponechal default nastavenia, zrejme to zvolilo 5ghz a v tom momente odpojilo wifi kartu, predne usb porty aj bluetooth. Uz som to chcel vzdat, ked mi napadlo este zadefinovat manualne pasmo siete. Zatial som to skusal 2 krat, ale konzola vzdy nastartovala, pripojila sa na internet a ovladac zostal pripojeny.
Tymto chcem podakovat Sony za ich "uzasnu" pracu. Ked som cital, ake rozne problemy riesia ludia s 9.x firmware, tak naozaj pochybujem, ci to vobec aspon raz vyskusaju pred releasom. Najhorsie na tom celom je, ze clovek v podstate nema na vyber, ak nechce zostat "offline".
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.

Návrat na "Hardware všeobecne"