Tlačiareň <150€
Tlačiareň <150€
Dobrý deň prajem.
Chcel by som Vás poprosiť o radu s výberom farebnej tlačiarne s kopírkou a skenerom. Ak by sa dala nejaká schopná do cenovky 150€.
Chcel by som Vás poprosiť o radu s výberom farebnej tlačiarne s kopírkou a skenerom. Ak by sa dala nejaká schopná do cenovky 150€.
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Tlačiareň <150€
atrament/laser?
momentalne je s laserovymi tlaciarnami problem
momentalne je s laserovymi tlaciarnami problem
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
kolko mesacne vytlacis? 10stran? 100? 500? 1000?...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Dostupnost laserovych tlaciarny je peoblem. Hlavne v tejto cenovej urovni.
Ja ro vidim na epson eco tank. Napriklad
https://www.mall.sk/tlaciarne/epson-eco ... wOEALw_wcB
Multifunkcna, lacna tlac. Zaschinanie nie je na tychto epsonoch taka katastrofa. Doporucujem aspon kazdy 3 den vytlacit par stranok. Ked aj blbosti
Ja ro vidim na epson eco tank. Napriklad
https://www.mall.sk/tlaciarne/epson-eco ... wOEALw_wcB
Multifunkcna, lacna tlac. Zaschinanie nie je na tychto epsonoch taka katastrofa. Doporucujem aspon kazdy 3 den vytlacit par stranok. Ked aj blbosti
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Ja by som ten epson nechcel síce je kompaktnej velkosti ale kvalita prevedenia je biedna. Tlac Ok.
Ja som sestre kúpil HP Smart tank 516 a po roku čo hu má a tlačí si ako učiteľka veci do škôlky tak ešte neminúla ani polovicu atramentu čo bol pribalený. Tlačí to ok, skenuje tiež.
Dobrú skúsenosť aj s menej častým tlačením mám s tlačiarňami Brother akurát s veľko kapacitnými náplnmi.
Ja som sestre kúpil HP Smart tank 516 a po roku čo hu má a tlačí si ako učiteľka veci do škôlky tak ešte neminúla ani polovicu atramentu čo bol pribalený. Tlačí to ok, skenuje tiež.
Dobrú skúsenosť aj s menej častým tlačením mám s tlačiarňami Brother akurát s veľko kapacitnými náplnmi.
Spoiler: ukázať
Tá farebná tlač je tiež podmienkou?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
marfan napísal: ↑Št 27. Jan, 2022, 20:31 Ja by som ten epson nechcel síce je kompaktnej velkosti ale kvalita prevedenia je biedna. Tlac Ok.
Ta cena sa do prevedenia urcite prejavila. Lacny plastak, ale nie jw to najhorsie. HP tank je tiez OK
Brother je u mna uz par rokou prva volba, ale uz nejaku do su nedostatkovym tovarom. Hlavne tie multifunkcne a farebne
mal by si si kupit ciernobiely laser, inak nebudes spokojny
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Blbosť mám doma laser farebný aj čierno biely. Výhoda je, že to nezaschne, že toner dlhšie vydrží a to je tak všetko. Ak sa to raz začne špiniť tak je to problém, vypáli sa ti resp. pokazí vypekací válec a tlačiareň radšej vyhodíš ako opravíš.
Nehovorím, že atramentové tlačiarne sú o moc lepšie ale pre bežného užívateľa je myslím, lepšia voľba tanková atramentka dajme tomu do tých 150-180€ ako čiernobiela lejzrovka.
Pri tej HP sa dá každá hlava kúpiť samostatne cena tuším do 30€ čo je fajn.
Nehovorím, že atramentové tlačiarne sú o moc lepšie ale pre bežného užívateľa je myslím, lepšia voľba tanková atramentka dajme tomu do tých 150-180€ ako čiernobiela lejzrovka.
Pri tej HP sa dá každá hlava kúpiť samostatne cena tuším do 30€ čo je fajn.
Spoiler: ukázať
kup tu epsonku, nic rozumnejsie nevidim
ja som sice za ciernobiely laser, ale:
1. ciernobielu nechces
2. aj keby si chcel tak nie su, vsetko vypredane
ja som sice za ciernobiely laser, ale:
1. ciernobielu nechces
2. aj keby si chcel tak nie su, vsetko vypredane
Okolo stovky sa dali kúpiť vseliake multifunkčné HPcka, laserove
Ale ako vravim, zmizli, nie su ani zalistovane v obchodoch, cakacky vraj par mesiacov
Ale ako vravim, zmizli, nie su ani zalistovane v obchodoch, cakacky vraj par mesiacov
Ja som toto riešil takmer pred rokom priamo tu na fóre ale ja som nepotreboval farebnú tlač. Tu je môj thread.
https://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopic.php?t=127648
Bola mi odporučená BROTHER MFC-L2712DW. Pred rokom bol rovnaký problém vôbec nejakú kúpiť a ako vidím, vôbec sa to nezlepšilo. No podarilo sa mi vtedy jednu objednať tu http://www.mybrother.sk/multifunkcne-za ... -siet-wifi
Akurát, že vtedy stála nejakých cca 170€. Dnes by som už bral skôr vyšší model Brother MFC-L2732DW (tá moja nemá možnosť odosielať dokumenty na mail) ale aj tak neľutujem. Ja som využíval a využívam tlač veľmi málo, čo je pre atramentovky horšie, preto sa mi všetky cca po 4-5 rokoch pokazili. Osobne si myslím, že tie laserovky sú pre príležitostné tlačenie fakt najlepšie riešenie aj cez vyššiu počiatočnú cenu.
https://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopic.php?t=127648
Bola mi odporučená BROTHER MFC-L2712DW. Pred rokom bol rovnaký problém vôbec nejakú kúpiť a ako vidím, vôbec sa to nezlepšilo. No podarilo sa mi vtedy jednu objednať tu http://www.mybrother.sk/multifunkcne-za ... -siet-wifi
Akurát, že vtedy stála nejakých cca 170€. Dnes by som už bral skôr vyšší model Brother MFC-L2732DW (tá moja nemá možnosť odosielať dokumenty na mail) ale aj tak neľutujem. Ja som využíval a využívam tlač veľmi málo, čo je pre atramentovky horšie, preto sa mi všetky cca po 4-5 rokoch pokazili. Osobne si myslím, že tie laserovky sú pre príležitostné tlačenie fakt najlepšie riešenie aj cez vyššiu počiatočnú cenu.