Ahojte,
Mam na stole klavesnicu, mys a monitor, ktore chcem jednoduchou cestou prepinat medzi dvoma PC (desktop a notebook). Cable management mi neumoznuje realne ich prepajat nakolko mam potom bordel po stole. Mate niekto realne skusenosti so zariadenim, ktore by taketo nieco umoznovalo s tym, ze len prepojim oba PC a cez nejaky switch a tlacidlom viem vyberat, kde mi zariadenia budu fungovat? Dufam, ze sa to da pochopit z toho co som napisal
Rozbocovac/prepinac zarideni medzi 2 PC
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Jan, 2010, 16:25
Re: Rozbocovac/prepinac zarideni medzi 2 PC
nad niecim takym rozmyslam aj ja. ja co som pozeral tak by mohla byt docking station ktora by bola bud pripojena do jedneho alebo druheho cez usb-c nebudem problem pri najekom kvm switchi nejake odozvy? a jeden kabel prepojit na laptop resp PC asi nebude taky problem. ale v kazdom pripade pripajam sa ak ma niekto s tym skusenosti
CPU: Intel Core i9-14900K COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR5 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB Black VGA: MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24G SSD SYSTEM: WD BLACK SN850X NVMe 1 TB SSD GAMES: WD BLACK SN850X NVMe 2 TB + Samsung 980 PRO 2TB PSU: ASUS ROG Thor 1200W KEYBOARD: Corsair K95 MOUSE: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed SCREEN 1: LG OLED42C21 SCREEN 2: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD CASE: PHANTEKS Enthoo Evolv X Matt White + 6x ARCTIC P14 PWM PST A-RGB OS: Windows 11 SPEAKERS: Mackie MR624 + Topping E50 HEADPHONES: Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3
NAS: Synology DS920+
NAS: Synology DS920+
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Nieco taketo som myslel, jeden kabel samozrejme pripajat k notebooku treba, nechcem ale odpajat nic z PC a pripajat do notebooku.
To co som nasiel je ale na podivnej stranke a ta znacka tiez neznie nejak povedome
///EDIT
to z alzy co si linkol ale nema video vstup ani vystup
To co som nasiel je ale na podivnej stranke a ta znacka tiez neznie nejak povedome
///EDIT
to z alzy co si linkol ale nema video vstup ani vystup
Spoiler: ukázať
napoj si do monitora 2 kable a prepinaj vstup v menu
ITX >>> ATX
klavesnica a mys su bezdrotoove ? Video ides akym kablom ? hdmi ?
daj si do gugla "KVM prepinac" alebo kvm switch
daj si do gugla "KVM prepinac" alebo kvm switch
- adam102
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 10. Jan, 2008, 14:00
Idealne ak ma monitor v sebe KVM switch, netreba potom nic riesit, len to spravne zapojit a prepinat vstup, ako tu: [YouTube].
Q3279VWF to nema, tak ostava uz len kupit krabicku. Trebars nieco take (len ako nastrel): [Alza] Podla recenzii splna poziadavky, ale ma nejake muchy, hladal by som nieco lepsie.
Q3279VWF to nema, tak ostava uz len kupit krabicku. Trebars nieco take (len ako nastrel): [Alza] Podla recenzii splna poziadavky, ale ma nejake muchy, hladal by som nieco lepsie.
MB: Gigabyte B550 Vision D CPU: AMD Ryzen 9 3900X/Noctua NH-D12L RAM: Gigabyte Designare 128 GB 3200 MHz CL16 GPU: AMD Radeon Pro Ⅶ SSD: 2 × Samsung 990 PRO 2 TB HDD: 2 × WD40EZRZ PSU: Seasonic PRIME Fanless TX-700 ODD: Pioneer BDR-XS07B-UHD CASE: Lian Li PC-O11 WXC FAN: 6 × Noiseblocker Multiframe M12-1 LCD: NEC PA301W | NEC LCD2090UXi KB: Filco Majestouch 2 MX Brown | Ducky One 2 Mini MX Blue MOUSE: Zowie FK2/Zowie P-SR HP: Beyerdynamic DT 990 PRO TV: Pioneer PDP-LX5090H
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
pouzivam toto https://www.alza.sk/aten-usb-3-0-prepin ... 525122.htm
Skvela kupa na home office, ked clovek denne prepina medzi pracovnym a osobnym PC.
Co sa tyka monitora, tak to riesim jednoducho tak, ze mam monitory napojene na obe zariadenia naraz a on sa uz prepina automaticky. Ked nahodou obcas potrebujem, tak si ho prepnem rucne.
Skvela kupa na home office, ked clovek denne prepina medzi pracovnym a osobnym PC.
Co sa tyka monitora, tak to riesim jednoducho tak, ze mam monitory napojene na obe zariadenia naraz a on sa uz prepina automaticky. Ked nahodou obcas potrebujem, tak si ho prepnem rucne.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
kym som nemal KVM monitor, riesil som to ugreen prepinacom USB (3.0) a HDMI prepinacom. Obraz sa prepinal sam ak bolo len jedno zariadenie, USB bolo vzdy potrebne prepnut tlacidlom na switchi, ale prezitelna vec .. ten USB switch mam stale doma niekde na policke ak by si mal zaujem.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Jasne, daj do SS co by si za to chcel, asi ani nebyvame daleko od seba.