Smart speaker.. ktory nemusi byt uplne smart
Smart speaker.. ktory nemusi byt uplne smart
Uz som mal objedany amazon echo studio ked som dostal facku v podobe nepodporovania yt music.
Pozna niekto nejaky smart speaker ktory podporuje castenie? Povodne som pozeral po mi smart speaker, potom som si povedal ze preco sa netlapnut po vrecku.
Asistenta vobec nepotrebujem, ba dokonca by som bol radsej keby tam ziadny nebol, ale nevyzera to tak ze taka moznost existuje.. dolezite je pre mna jednoduchost pustania hudby z hocicoho, preto podpora castenia.. nad tych 200 by som velmi nechcel ist
Pozna niekto nejaky smart speaker ktory podporuje castenie? Povodne som pozeral po mi smart speaker, potom som si povedal ze preco sa netlapnut po vrecku.
Asistenta vobec nepotrebujem, ba dokonca by som bol radsej keby tam ziadny nebol, ale nevyzera to tak ze taka moznost existuje.. dolezite je pre mna jednoduchost pustania hudby z hocicoho, preto podpora castenia.. nad tych 200 by som velmi nechcel ist
Re: Smart speaker.. ktory nemusi byt uplne smart
Skus xiaomi mi smart speaker. necelych 50€
Ja mam v plane skusit priradit k philips DTS ako suround, tak som velmi zvedavy
Ja mam v plane skusit priradit k philips DTS ako suround, tak som velmi zvedavy
Spoiler: ukázať
Zohnal som ho za 30, tak uvidime..
Ma sonosy som pozeral ale nevysomaril som sa z toho, pozeral som aj na google nest ale tazko z internetov zistit co ako hra
Ma sonosy som pozeral ale nevysomaril som sa z toho, pozeral som aj na google nest ale tazko z internetov zistit co ako hra
Mam ten Xiaomi, vzal som hned dva, je to celkom fajn za ten peniaz ale nepodporuju DTS Play-fi
uvidime, mal by prist dneska. tiez ale medzicasom obzeram nest audio, paci sa mi ze hw switch na mikrofon, ale nenasiel som nejake porovnanie zvuku.. aj ked vyberat reprak podla nahraneho zvuku tiez neni idealne.. ak sa mi xiaomi nebude pozdavat tak skusim objednat nest
nemate moznost vyskusat, ci ten Xiaomi speaker funguje aj so Spotify Connect? vid obrazok nizsie. Idea je taka, ze mam PC s reprakmi, ktore mam pustene ked som v byte. Ked vsak sedime vonku na balkone, tak by som prijal takyto repracik, ktory by bol pripojeny stale do elektriny a ku wifi a vedel by som tam prehodit prehravanie hudby zo Spotify.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
mal by ist, skusim
edit: ono na tom ide aj chromecast, jablko nemam, ale s androidom to ide semoznymi smermi, zial neviem premostit viac ako 1 typ vystupu. Repraky vies dat do paru, takze hraju ako stereo 1 zariadenie na 2 miestach kdekolvek v dosahu wifi
edit2: funguje to, mozes spustit aj hlasom na povel
edit3: to hlasove ovladanie je parada, s mojou smiesnou anglictinou nemam problem cokolvek ovladat
Najviac ma pobavila funkcnost hlasky "okey google, shut up"
edit: ono na tom ide aj chromecast, jablko nemam, ale s androidom to ide semoznymi smermi, zial neviem premostit viac ako 1 typ vystupu. Repraky vies dat do paru, takze hraju ako stereo 1 zariadenie na 2 miestach kdekolvek v dosahu wifi
edit2: funguje to, mozes spustit aj hlasom na povel
edit3: to hlasove ovladanie je parada, s mojou smiesnou anglictinou nemam problem cokolvek ovladat
Najviac ma pobavila funkcnost hlasky "okey google, shut up"
dobreeee
mne ide hlavne o to, ze ked vyleziem na balkon, tak len tuknem v Spotify ze ma hrat na balkone a prestat hrat v byte. Preto nechcem spojenie cez bluetooth, ale cez wifi. Ono Spotify hra vzdy iba na jednom mieste z jedneho uctu. Vyhodou je, ze viem z mobilu ovladat hlasitost na PC aj ked iba v ramci aplikacie, nie hlasitost Windowsu.
mne ide hlavne o to, ze ked vyleziem na balkon, tak len tuknem v Spotify ze ma hrat na balkone a prestat hrat v byte. Preto nechcem spojenie cez bluetooth, ale cez wifi. Ono Spotify hra vzdy iba na jednom mieste z jedneho uctu. Vyhodou je, ze viem z mobilu ovladat hlasitost na PC aj ked iba v ramci aplikacie, nie hlasitost Windowsu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Ked si to prepojis s google home napriklad, tak nepotrebujes ani mobil pri sebe, vsetko ovladas povelmi. Len aktivujes mikrofon slovami "ok google" a hned za tym povel, trebars "play spotify" potom cokolvek zasa "okay gugel volume up" atd...
tak dosiel dneska. musel som mu ubrat basy a pridat vysky a parada, za 25 euro pomer cena/vykon nekonecno.
stale ale rozmyslam ze skusim aj nest audio
stale ale rozmyslam ze skusim aj nest audio
kde maju za 25?
bol na ebayi, teraz je za 35, komu nevadi otvoreny tak za 28.
neviem ale ci shippuju na slovensko
neviem ale ci shippuju na slovensko
Ja som kupoval cez lidl shop, 2ks naraz po necelych 40. Posta kurier az pred dvere gratis. Idem ich teraz vracat, postovne je na prijimatelovi
Ja potrebujem vyslovene podporu DTS playfi, tie smart funkcie sa mi sice velmi pacia ale neviem to vyuzit.
Ak nic vhodne do stovky za 2 repraciky nenajdem, pohram sa s optickym dekoderom a natiahnem kable
Ja potrebujem vyslovene podporu DTS playfi, tie smart funkcie sa mi sice velmi pacia ale neviem to vyuzit.
Ak nic vhodne do stovky za 2 repraciky nenajdem, pohram sa s optickym dekoderom a natiahnem kable
aj ja som uz objednal z lidla, buduci tyzden hadam bude cas otestovat