Soundbar alebo repro k TV
Soundbar alebo repro k TV
Ahojte. Minule ste mi fajn poradili sluchatka, teraz zas zhanam nejake ozvucenie k TV. Viete poradit nejaky soundbar alebo repro? Cena cca 150€.
Zatial pokukavam po tomto https://www.andreashop.sk/lg-sn5y?gclid ... gIyuPD_BwE
Ale kludne aj repro moze byt. Pripajat to chcem k tomuto TV Panasonic
Zatial pokukavam po tomto https://www.andreashop.sk/lg-sn5y?gclid ... gIyuPD_BwE
Ale kludne aj repro moze byt. Pripajat to chcem k tomuto TV Panasonic
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Re: Soundbar alebo repro k TV
To zaleži na požiadavkach aku funkcionalitu a čo s tym planuješ robiť.
Nic extra len nech to ma lepsi zvuk ako tv. Teraz mam napojene jbl charge 3 ale to je nafigu riesenie. A planujem len hlavne tv cez to pozerat a aj netflix.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Repraky (2.0) budu mat zvuk ako taky zasadne lepsi, soundbar ti zas zaduni. Soundbar je pohodlnejsi, bude sa zapinat spolu s tv ak to potrebujes.
Zo soundbarov v tej cene radsej nejaky Samsung. Z repro napr. nejake Edifiery.
Resp. za uvahu stoji este napr. Logitech Z-906 (5.1).
Zo soundbarov v tej cene radsej nejaky Samsung. Z repro napr. nejake Edifiery.
Resp. za uvahu stoji este napr. Logitech Z-906 (5.1).
Tak ide mi teda hlavne o to aby sa to zapinalo a idealne aj ovladalo s jednou tv ovladackou. Takze asi soundbar. A teda hocijaky samsung v cene okolo 150?
- Lord Anakin
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00
Nebudem zakladat zbytocne novu temu ...
Repraky k TV pre znameho.
Nechce nic velke , nechce 5,1 a poziadavka cez telefon si chce pustit nejaku hudbu cize BT prepojenie.
O peniazoch sme sa konkretne nebavili ale skusme nieco na zaciatok okolo 100€.
Dakujem
Repraky k TV pre znameho.
Nechce nic velke , nechce 5,1 a poziadavka cez telefon si chce pustit nejaku hudbu cize BT prepojenie.
O peniazoch sme sa konkretne nebavili ale skusme nieco na zaciatok okolo 100€.
Dakujem
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
pozri edifier
+nay ma zlavu
+nay ma zlavu
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Lord Anakin
- Používateľ
sranda lebo ako maximalny strop som nasiel zatial :
https://www.alza.sk/edifier-r1700bts-d6 ... JUSHgy3M34
idem pozriet nay a nizsie rady , dakujem
https://www.alza.sk/edifier-r1700bts-d6 ... JUSHgy3M34
idem pozriet nay a nizsie rady , dakujem
Da sa kupit za 130€ ako R1700BT.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Ja som k telke kupil tuto Yamahu a hra to vselku slusne. Hlavna vyhoda je minimum kablov kedze je subwoofer sparovany cez bluetooth.
Spoiler: ukázať
V tomto sucte objemov si dovolim tvrdit, ze drevene studiovky zahraju rovnako. Navyse maju v dnesnej dobe digitalne aktivy uz taky utlm sumu, ze druhe dialkove neriesis. Nemas signal, nic nepocujes, a nic to nezere. Teda nie viac ako nejaka nabijacka na telefon permanentne v stene.
- Lord Anakin
- Používateľ
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
newmi.poobzeraj sa na bazosi po nejakom soundbare.ja som tak kupil samsung hw-t550 za 120e este rok a pol zaruka komplet balenie... byvam v panelaku a subik mam na nule.a dudni to dost dobre.na filmy parada a aj na hry. da sa povedat ze aj na hudbu ale to sa neda vyuzit v panelaku kolo susedov
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z
Newmi zadaval dotaz v minulom roku. Ale mohol by sa pochvalit ako to dopadlo
SW v bytovke susedov urcite potesi, ked je v rohu aby nehral, ale dunel. Ideal pre priaznivcov hukotu miesto pozitku. Vacsina miesnosti v bytovkach su male alebo rozmerovo nevhodne, a nepomozu ani drahe basstrapy, stvoraky hrubeho tlmenia. Situacia sa meni ked spolubyvajuci schvalia vhodne rozmiestnenie ozvcenia
Co bude pri tych rozmeroch problem, chce to priestor tak 7x4x2,6 a predne audio tak 150cm od steny, soundbar jedine nejaky 2 metrovy, alebo multibeam s funkcnym a dost rychlym procesorom
Hlavne tie basove zdroje, musia byt od kazdej strany miesnosti v roznych vzdialenostiach, nedelitelnych parnym cislom. Takto sa dunenie znacne odstrani. Problematicke rohy treba opatrit basstrapmi, ak aspon v 1 rohu je velka calunena rohova sedacka, nieje to take strasne
SW v bytovke susedov urcite potesi, ked je v rohu aby nehral, ale dunel. Ideal pre priaznivcov hukotu miesto pozitku. Vacsina miesnosti v bytovkach su male alebo rozmerovo nevhodne, a nepomozu ani drahe basstrapy, stvoraky hrubeho tlmenia. Situacia sa meni ked spolubyvajuci schvalia vhodne rozmiestnenie ozvcenia
Co bude pri tych rozmeroch problem, chce to priestor tak 7x4x2,6 a predne audio tak 150cm od steny, soundbar jedine nejaky 2 metrovy, alebo multibeam s funkcnym a dost rychlym procesorom
Hlavne tie basove zdroje, musia byt od kazdej strany miesnosti v roznych vzdialenostiach, nedelitelnych parnym cislom. Takto sa dunenie znacne odstrani. Problematicke rohy treba opatrit basstrapmi, ak aspon v 1 rohu je velka calunena rohova sedacka, nieje to take strasne
- Lord Anakin
- Používateľ
Takze R1700BT dorazili ... zapojil som ... ako ... myslel som si ze zapojim ...
Repraky vyzeraju solidne ... prepojenie s telefonom v pohode aj na vacsie vzdialenosti ... zvuk prijemny ... este sa nieco zahraju nie ? (uz si nemapatam ze co a ako ale v hlave mam ze repraky este trosku zmenia svoj prejav po tom co sa zahraju par hodin ? ci to len pri nejakych hi-end vyrobkoch ? )
No prekvapeny som ostal ked som ich chcel pripojit k telke ... nemilo ... telka ma vystup len opticky a nic viac ... mierne som ostal zaskoceny lebo s toutou variantou som necakal - asi preto ze som telku davno nekupoval a ked som kupoval som hladal taku co mala optiku
cize prepojenie len cez toto ?
https://www.alza.sk/ugreen-digital-to-a ... 73.htm?o=1
a k tomu :
https://www.alza.sk/premiumcord-kabel-t ... 166439.htm
Dakujem
Repraky vyzeraju solidne ... prepojenie s telefonom v pohode aj na vacsie vzdialenosti ... zvuk prijemny ... este sa nieco zahraju nie ? (uz si nemapatam ze co a ako ale v hlave mam ze repraky este trosku zmenia svoj prejav po tom co sa zahraju par hodin ? ci to len pri nejakych hi-end vyrobkoch ? )
No prekvapeny som ostal ked som ich chcel pripojit k telke ... nemilo ... telka ma vystup len opticky a nic viac ... mierne som ostal zaskoceny lebo s toutou variantou som necakal - asi preto ze som telku davno nekupoval a ked som kupoval som hladal taku co mala optiku
cize prepojenie len cez toto ?
https://www.alza.sk/ugreen-digital-to-a ... 73.htm?o=1
a k tomu :
https://www.alza.sk/premiumcord-kabel-t ... 166439.htm
Dakujem