Ta sprostost nezhasne ledku ked je night mode on a reprak mutnuty. Cize do spalne no bueno.
Idem skusit kupit nest audio
Smart speaker.. ktory nemusi byt uplne smart
Re: Smart speaker.. ktory nemusi byt uplne smart
Zrovna do spálne mi ho netreba ale uvažujem balkón a kúpeľňu
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Mne ta oranzova vobec nevadi, skor naopak. Aj uspavaci mod ambilightu na telke mam v tej farbe
nic, dosli mi 2 nesty. hraju lepsie ako ten mi speaker, co dava zmysel kedze msrp je dvojnasobna
by som ich aj kludne pichol ku telke
by som ich aj kludne pichol ku telke
Tazko povedat. Skusil som stiahnut appku ale nemyslim ze to najde reprak ked uz je nastaveny cez google home. Resetovat sa mi ho asi nechce
ak nieje viditelny tak to nepodporuje. Diky
mne dosiel ten Xiaomi. Sparovanie s iphonom bol celkom pain, lebo mi to neustale vyhadzovalo chybu na konci procesu. Potom som to konecne dostal do Google Home appky cez wi-fi, ale po pridani do uctu zase ina chybova hlaska. Nakoniec pomohlo prepnut telefon do anglictiny, zopakovat posledny krok a uz to beha ako ma. BFU by to asi hodil o zem pripadne vratil naspat.
Zvukovo je to fajn. Ziadny zazrak, ale vie to zahrat basy. Zvuku ako keby chybalo stredne pasmo. Da sa to trochu dotiahnut v nastaveniach a na to obcasne pocuvanie mi to staci. Funguje prepojenie so Spotify, ktore som si musel sparovat s Google Home. Cize v principe akykolvek reprak ktory sa da sparovat s Google Home by mal fungovat rovnako. Toto vediet dopredu tak asi kupim este lacnejsiu cinu, pretoze na to moje pouzitie by mi stacilo aj nieco mensie. Ale vracat sa mi ho uz nechce.
Zvukovo je to fajn. Ziadny zazrak, ale vie to zahrat basy. Zvuku ako keby chybalo stredne pasmo. Da sa to trochu dotiahnut v nastaveniach a na to obcasne pocuvanie mi to staci. Funguje prepojenie so Spotify, ktore som si musel sparovat s Google Home. Cize v principe akykolvek reprak ktory sa da sparovat s Google Home by mal fungovat rovnako. Toto vediet dopredu tak asi kupim este lacnejsiu cinu, pretoze na to moje pouzitie by mi stacilo aj nieco mensie. Ale vracat sa mi ho uz nechce.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.