BitFenix ProdigyM poleptane plasty
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
BitFenix ProdigyM poleptane plasty
Caute, neviem kam zaradit moju otazku, tak to snad modi presunu kam treba
Mam tuto skrinku a po case sa mi na tych plastovych castiach urobil tak lepkavy povlak. Vyzera to ako ked odlepite nejaku etiketu a zostane vam po nej povlak lepidla. Je to na celej vonkajsej strane predneho panelu a na tych nohach, co su navrchu a na spodku skrinky (vid. foto). Zaujimave je, ze to je iba na jednej strane toho plastu. Druha strana je cista.
Otazka, vie mi niekto poradit ako to dam dolu? Skusal som sprej na etikety a s tym to aj ide, len po zotreti mi tam zostava bordel bud z papierovej vreckovky, alebo handricky. Najradsej by som to nechal vymocit, ale neviem v com
Dik.
Mam tuto skrinku a po case sa mi na tych plastovych castiach urobil tak lepkavy povlak. Vyzera to ako ked odlepite nejaku etiketu a zostane vam po nej povlak lepidla. Je to na celej vonkajsej strane predneho panelu a na tych nohach, co su navrchu a na spodku skrinky (vid. foto). Zaujimave je, ze to je iba na jednej strane toho plastu. Druha strana je cista.
Otazka, vie mi niekto poradit ako to dam dolu? Skusal som sprej na etikety a s tym to aj ide, len po zotreti mi tam zostava bordel bud z papierovej vreckovky, alebo handricky. Najradsej by som to nechal vymocit, ale neviem v com
Dik.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Dec, 2017, 20:31
Re: BitFenix ProdigyM poleptane plasty
olej(klasicky slnecnicovy napr)+handricka a hrat sa s tym
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
pouzil by som na to nejaky alkohol a handru ktora nezanechava stopy, napr. nejake mikrovlakno
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Skusal som este technicky benzin a s tym to neslo vobec.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ja som na tom rovnako s Phenom M .. a aj na Dell M1330 v podstate, je to povrchova uprava co ficala v 2000-2008 aj v autach, ale je to utrpenie. na nejaky cas som to poriesil WDckom, ale ono sa to relativne rychlo vrati, len "odstranit" to nemozem, lebo to by z tej matnej ciernej uz nic neostalo a siel by som na zaklad plastu
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
odmastovac v spreji
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Na plaste mas oznacenie materialu. Dajte, co to je. Na vacsinu by mal zabrat luh. Trebars mydlo, ak nepojde tak hydroxid (sifo), ale pozor na ruky, kedtak nariedit lyzicku sifa do deci vody, rukavica a hubkou namocit vzorku, na neviditelnej casti idealne
Mastnoty ako benzin, a vobec ropne a sinteticke produkty vlezu do toho plastu a nalepta sa to znova. Aceton z toho zasa vytiahne povrch, jak keby zoxidoval. Tak nesplalit, skusat
Mastnoty ako benzin, a vobec ropne a sinteticke produkty vlezu do toho plastu a nalepta sa to znova. Aceton z toho zasa vytiahne povrch, jak keby zoxidoval. Tak nesplalit, skusat
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Tak ebal som sa s tym cele poobedie. Najlepsie to islo s tym odstranovacom etikiet + mikrovlaknova handricka. Ale nezislo to uplne vsetko, povrch zostal taky jemne flakaty, no aspon to uz nelepi. Este mi zostal ocistit jeden cely spodny kryt/nohy (alebo co to je), tak to skusim asi s tym sifom...nad tym som rozmyslal uz na zaciatku
Ale rozmyslam, ze aj tak tu skrinu vyhodim a kupim nieco nove...davno som si nic nekupil
Ale rozmyslam, ze aj tak tu skrinu vyhodim a kupim nieco nove...davno som si nic nekupil
mozes kupit smirgel a akrylovy sprej, ten by tiez mohol pomoct
alebo obalit nejakou foliou
CPU: AMD Ryzen 9 5900X Chladic: Noctua NH-D14 MB: B550 Aorus ELITE V2 PSU: Corsair cs750M GPU: RTX 3090 + 3060Ti RAM: G-SKILL Aegis 64GB 3200Mhz SSD: Intel 660p 1TB M.2