ako nahrat subor na iOS?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ako nahrat subor na iOS?
Toto by mala byt trivialna vec, ale idem sa z toho zblaznit: potrebujem dostat jeden subor na ipad. je to subor ktory nemoze byt online, takze ho kopirujem na rozne pocitace cez USB a raz za pol roka ho generujem novy, takze nemozem ho poslat ani cez mail ani cez nejake cloudove ulozisko. tak som si normalne pripojil ipad ku kompu, vytvoril folder documents, nahral tam subor, lenze z ipadu sa k nemu neviem dostat. vidim tam len zlozku pre pre firefox, ktoru ale nevidim cez pocitac. a zasa foldre ktore vidim cez komp nevidim v aplikacii Files
Spoiler: ukázať
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
Re: ako nahrat subor na iOS?
Su aj na povodny konektor combo s usb. Sice potrebujes app do ios, ale mozes kopirovat ako chces.
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
kopirovat cez itunes pomohlo, povodne som sa to snazil urobit cez 3u tools. tak nejak sa pohravam s myslinkou ze moj dalsi telefon by bol ajfon (za predpokladu ze vyjde model s USB-C), ale ta uzavretost mi lezie na nervy, na ipade to z nejakeho dovodu dokazem tolerovat trochu...
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Ono je to o zvyku. Ak iphone a vsetko naokolo zacnes aktivne pouzivas, prides na xy veci ako sa daju spravit a hlavne prisposobis sa. Co teraz povazujes za blbost, o pol roka aktivneho pouzivania ti to take hlupe nepride. Tiez som bojoval s MacOS, oproti windovsu mi prisiel hlupy, uzavrety. No po par mesiacoch som si zvykol a bol som s nim velmi spokojny. Aj ked som sa nateraz vratil k notebooku s windovsom, casom mozno zase prejdem na mac.
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper