Umývačka riadu 60cm vstavaná do ikei 400€
Umývačka riadu 60cm vstavaná do ikei 400€
Zdravas,
akú umývačku riadu odporúčate do vstavanej kuchynskej ikea linky so šírkou 60cm. Rozpočet je 400€.
Prípadne čo určite nekúpiť alebo akým smerom hľadať.
Ďakujem
akú umývačku riadu odporúčate do vstavanej kuchynskej ikea linky so šírkou 60cm. Rozpočet je 400€.
Prípadne čo určite nekúpiť alebo akým smerom hľadať.
Ďakujem
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
Re: Umývačka riadu 60cm vstavaná do ikei 400€
Ja ti neporadim presne typ... Mam nejaku electrolux... Ale teraz lutujem ze iba 60cm siroku. Prislo dieta a uz ide takmer denne.. Aj viac krat. Pre dvoch jedneho je to akurat... Klasika 75ka ti nevojde? Uz mas linku urobenu? Ja by som usetril miesto pre mycku a zobral z nejakej skrinky radsej.
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
60cm je "klasika" 45cm su uzke. Neviem ci sa 75cm pre domace pouzitie vobec vyrabaju.
My sme 2 a tiez bezi 60cm minimalne 1x denne. Stale lepsie ako 3-4 x denne stat za umyvadlom 20minut...
V rodime mame viac kusov Bosh a Siemens. Ja mam Siemens.
Rodicom 14 rocna Boshka odisla minuly rok. Funkcne vsetko bez problemov.
My sme 2 a tiez bezi 60cm minimalne 1x denne. Stale lepsie ako 3-4 x denne stat za umyvadlom 20minut...
V rodime mame viac kusov Bosh a Siemens. Ja mam Siemens.
Rodicom 14 rocna Boshka odisla minuly rok. Funkcne vsetko bez problemov.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Jo ja som sa pomylil mam 45 tak potom ok... Nic som nenapisal.. To tak ked tazky vikend... Hehe
Myslel som to dobre...
Myslel som to dobre...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
A nechces tocrovno od ikey? Myslim ze im to robi electrolux, davaju 10r. Zaruku.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
konkretne tiez neporadim, ale keby som kupoval znova tak by som bral bez toho cuttlery tray ci ako sa to vola, lebo vela priestoru to ubera z horneho kosika kde sa potom nezmestia hrnce a podobne vyssie veci. ja mam Bosch, v podstate pri kupe jedine moje kriterium bolo aby to premietalo cas dokoncenia na podlahu, to funguje super. ale ked porovnam napr. s elektrolux z ikei co mame v kancli, tak ten ma lepsie riesenie kosiky - na pohare je tam taka gumena cast na ich ochranu, ma vo vnutri svetlo a po dokonceni programu automaticky priotvori dvere, co mi pride fajn
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Ikea predava aj Boschku umyvacku (tusim okolo 600 eur stala minuly rok).
FVE 12.45 kWp V/Z
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Toto ma aj moja 6 rocna Bosch-ka v ramci programu "Eco" ci ako sa nazyva.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Ja mam AMICA MI 655 AG, kludne by som ju kupil znova. Umyva, nema zbytocne funkcie ktore aj tak nevyuzivam, predtym som mal BEKO raz tak drahu a neumyla tak dobre ako tato takze za mna nevidim dovod priplacat za nic.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
tak podla obrazku ta Amica ma asi 3x lepsie usporiadanie kosikov ako moj bosch co stal 800 pred 4 rokmi
Keď umyje aj sa sama otvorí? Ukázateľ zostávajúceho času asi neprichádza pri nej do úvahy alebo?Pronto napísal: ↑Ne 15. Máj, 2022, 19:34 Ja mam AMICA MI 655 AG, kludne by som ju kupil znova. Umyva, nema zbytocne funkcie ktore aj tak nevyuzivam, predtym som mal BEKO raz tak drahu a neumyla tak dobre ako tato takze za mna nevidim dovod priplacat za nic.
Ďakujem za tip
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
nie je tych 49dB moc? cerpadlo je tiche? od 350 su umyvacky co davaju 43dB, co je 4x tichsiePronto napísal: ↑Ne 15. Máj, 2022, 19:34 Ja mam AMICA MI 655 AG, kludne by som ju kupil znova. Umyva, nema zbytocne funkcie ktore aj tak nevyuzivam, predtym som mal BEKO raz tak drahu a neumyla tak dobre ako tato takze za mna nevidim dovod priplacat za nic.
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Kazda modrena vstavana umyvacka bude dostatocne ticha. Nasu BEKO skoro ani nepocut, kym tam nie su nejake tenke plechy atd. Ja odporucam Bosch, celkom logicke programy, umyva uspokojivo aj zakladny model. Na BEKO sa zodreli popisky tlacidiel asi po roku.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
No praveze mi to pride ze tieto nove umyvacky su dost hlucne.Rodicom odisla po 10rokoch Beko umyvacka ktora bola fakt ticha tak sme kupili AEG Mastery FFB53900ZW a tato je ovela hlucnejsia, nie cerpadlo ale take spliechanie vody, vyzera ze ma velmi slabe odhlucnenie. Sused minuly tyzden kupoval Bosh seriu 4 cez 500e(neviem presne aky model) a ta je este viac hlucna ako to AEG, zasa to sialene spliechanie.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Odkiaľ kupovať? Sú teraz niekde zľavy? Alebo klasika alza a jej služby?