hdd sa mi nezobrazi
- iwo1222
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 02. Nov, 2006, 02:00
hdd sa mi nezobrazi
mam velky problem mam hdd western digital caviar 22100 (5gb) z mojho stareho pc(hdd bolo jedine co sa dalo pouzit..) a pripnem ho pred nastartovanim do mujho new pc tak sa mi v bios-e najde ale ked sa pozrem pod win-om do MY Computer tak sa mi absolutne nezobrazi pls HELP
Re: hdd sa mi nezobrazi
Bolo by dobre napisat co mas za pc , pripadne dosku. Mas ho povoleny v biose a dobre nastaveny ? Jumpre mas dane ako ?iwo1222 napísal:mam velky problem mam hdd western digital caviar 22100 (5gb) z mojho stareho pc(hdd bolo jedine co sa dalo pouzit..) a pripnem ho pred nastartovanim do mujho new pc tak sa mi v bios-e najde ale ked sa pozrem pod win-om do MY Computer tak sa mi absolutne nezobrazi pls HELP
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Skus ho dat ako CS ak mas moznost , pripadne ho skus sam zapojit. Apropo mas na nom nejaky filesystem ? Ak nie , tak ho hladaj v spravcovi diskov. Bez formatovania , disk win neukazuje , tam kde to hladas TY.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
- iwo1222
- Používateľ
vies asi ako vyzera miditower ze ?? lebo ako 5´25 pozcie tak spodnu mam dvd-romku a ostatne dve VETRAK ktory taha dnu...
zo zadu teply vzduch tahaju von 2 vetraky 120mm takze bednu mam celkom dobre vetranu... a inaq cidlo nemam na doske ale s ineho meradla a to je dost presne.. mam ho umiestnene na spodku case(36) okolo vetraku nad dvd-rom (36) pri procesore (42)
zo zadu teply vzduch tahaju von 2 vetraky 120mm takze bednu mam celkom dobre vetranu... a inaq cidlo nemam na doske ale s ineho meradla a to je dost presne.. mam ho umiestnene na spodku case(36) okolo vetraku nad dvd-rom (36) pri procesore (42)
Sme OT/ Mno ak mas dole cidlo , tak zle mera , fyzika jasne vravi studeny vzduch je dole , teply stupa nahor. Hold pofot to , popis a daj do spravnej sekcie a myslim , ze sa najde dost ludi co Ti povie viac ako ja.
mam rovnaky problem so seagatom 40gb ata
Dostal som od kamosa disk ktory kupil v australii a tam ho pouzival ale kedze prisiel domov a ma novy komp ktory je zablombovany a nechce ho otvorit tak mi ho dal.
Lenze.
Vopchal som ho do kompu kde mam uz jeden 160GB sata a dal som ho ako secondary slave.
Bios ho najde ked dam hladat.
windows ho ani nenajde a proste ho nevidi tak neviem co s tym je.
Ak by som vas mohol poprosit keby ste mi vedeli pomoct budem rad.
Je to ATA Seagate 40GB a viac neviem
Skusal som uz asi secko ci uz primary master alebo secondary master aj primary slave aj secondary slave.
Skusal som 4 pozicie jumperu a aj tak nic.
Ked ho nahodou nasiel BIOS tak zapnutie kompu od startu po nalogovanie do win trvalo asi 10-15 minut a aj tak ho win nevidel.
takze tak neviem ci je ten disk nejaky blby
Dostal som od kamosa disk ktory kupil v australii a tam ho pouzival ale kedze prisiel domov a ma novy komp ktory je zablombovany a nechce ho otvorit tak mi ho dal.
Lenze.
Vopchal som ho do kompu kde mam uz jeden 160GB sata a dal som ho ako secondary slave.
Skusal som uz asi secko ci uz primary master alebo secondary master aj primary slave aj secondary slave.
Ked ho nahodou nasiel BIOS tak zapnutie kompu od startu po nalogovanie do win trvalo asi 10-15 minut a aj tak ho win nevidel.
- iwo1222
- Používateľ
scarinko napísal:mam rovnaky problem so seagatom 40gb ata
Lenze.
s tym uz asi nic nespravime drahy moj... jedine na suciastky..