SKiLEX napísal: ↑Ut 31. Máj, 2022, 13:44
Nastali tam 2 nehody.
Jedna kde si to odniesli len plechy... tam je 100% vinnikom volvo
Druha smrtelna... tam je 100% vinnikom cisterna.
moze si za to sam
na dialnici nehoda= utekam za zvodidla... za hlupost zaplatil zivotom.
hlavne ten sofer mohol byt v soku ked tak aj rukami maval. ale v tom aute ho vypralo ako v pracke kvalitne. posludne hlasim ze skoda servis v PO pri merkury nevie cistit klimu.
kks hardcore. Ano, vodic volva sa neviem kde dival....ale to iste aj vodic cisterny, ktory mal na to 10x viac casu...to bol na wc za jazdy alebo co, omg?
a ty si niekedy soferoval 40 ton ? Lebo 40tonky sa denne premavaju po cestach v radoch desiatok tisic a nejako nepocujem ze by nikdy nikto nedokazal zastavit na rovnej ceste kde vidi tri kilometre dopredu az na zakrivenie zeme.
Nebolo to na lade, nebolo to za tmy, nebolo to ze nevidim za zakrutu 20 metre... zabil cloveka. Cisterna mala zastavit, bez debaty.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Z toho videa je skor vidiet, ze kamion nebrzdil vobec. Ani naznak brzdenia ale o syrhnutia volantu. Budto telefon v paprci, mikrospanok alebo infarkt. Navine je tak ci onak kamionista. Neumyselne zabitie
A ze dvaja sasovia na dialnici sa chovali ako na dedinskej ceste, je fakt tiez a mozno by sa dalo povedat, ze svojim nezodpobednym konanim sposobili dalsiu nehodu. Bohuzial smrtelnu
krizovky, sudoku ... v cesku ich sleduju autobusmi. Pekne za tmavymi sklami s kamerou. Kedze autobus ma vyssi posed, tak vidia do kabiny co sa tam deje.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Miso122 napísal: ↑Pi 03. Jún, 2022, 20:16
Tých 40 ton vie zastaviť rýchlejšie ako by sa mohlo zdať. Takže ako ako výhovorka to naozaj neprejde https://youtu.be/ridS396W2BY
ten 2.0tsi 140/180kw na co si davat pozor? premyslam uz nad kodiaqom a tie spiny v rs mi nechcu doolit ine sedadla. toe sportove su o nicoma opierka hlavy je fixna
plus potrebujem must stolceky z operadiel aby boli v druhej rade
oplati sadokupit to egr sedadla?ma to niekto? ja mam teraz v style tie sedadla s lepsou podporou stehien a su paradne a stacia mi ale budem zas asi castejsie cestovat ta uz oremyslam. asi az dalsie leto objednam ale ci brat radsej tdi?nemal som tdi nikdy a v tsi sa kruto bojim spotreby. teraz na 1.5tsi mam 7l takmer konstantny priemer za rok. v lete menej kus a v zime voac kus