Genius SW 5.1 3600 HT
Genius SW 5.1 3600 HT
Ahojte, nejak som nemal doma nf generator a tak som vyuzil repro....avsak som sikovny a uz mi hra len center a sub ...podla vsetkeho, aj ked sa mi to nezda a preto prosim o pomoc, som odpalil jeden z vystupov trafa...nasla by sa nejaka dobra dusa, ktora sa vyzna do elektrotechniky a odmerala by mi ake napatie je na konektore od trafa ktory ma modry, cierny a modry kablik? Dakujem
to som si najprv myslel aj ja, ale zober si to takto...na jednem plosaku do kroteho idu 3 "sady" kablov z coho je sudna sada vstup, druha vystup a tretia napajanie....mno, ja som robil blbosti s jednym reprakom (surround) cize ak by som spalil zosik odide jedno TDA ale nejde ani to druhe a navyse to napajanie dava 1,2V co sa mi zda nejake zvlastne, preto chcem vediet kolko voltov tam ide
Ale ako si pisal z toho trafa idu tri kabliky - dva modre a jeden cierny. Ten cierny je stred a tie modre zaistuju symetricke napajanie. Kebyze si odpalil jeden z vystupov trafa tak by zosik dostaval nesymetricke napajanie a teda by ti nehralo nic. Rovnako keby si odpalil aj druhe vinutie... Trafo aj napriek tomu ze je zlte vydrzi viac ako polovodice (ktore su sice tiez rovnako zlte ako cele to Genius Home Huuuuu)
Spoiler: ukázať