android telefon medzi 300-350
android telefon medzi 300-350
Ahojte, viete mi prosim poradit nejaky co najkompaktnejsi android do 350€ max? Mam honor 10 tak aby som pocitil rozdiel v displeji, fotaku, vykone.. Poskuloval som po oneplus nord 2ce 5g.. Diky pekne
Spoiler: ukázať
Re: android telefon medzi 300-350
tiez by ma to zajimalo, ale skor cosi znackovejsie ako sony, moto.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Realme gt master edition. Pohybuje sa na cenovke okolo 300€. Bol uz aj za menej ale treba vystihnut akciu
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
ten realme som dnes akurat skusal v alze, paradna masinka len tie fotky mi pridu este aj horsie ja na mojom sucasnom mobile..
mam celkom dobru ponuku od operatora tak neviem ci siahnut po Xiaomi mi 11 lite 5g NE alebo honor 50 - ten zaobleny displej ma ale extremne odradza..
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
a play store a google mapy by ti nechybali na tom honoru?
honor je uz nezavisly od huaweiu tusim, takze tam absencia google sluzieb nebude pokial viem, mozno sa mylim
rozmyslam, ktory telefon bude na tom s fotakom lepsie ci ten Honor 50 alebo skorej Realme gt master edition. Xiaomi nakoniec nechcem. Prriipadne ak by to bol fakt rozdiel hodny doplatit cca 50E co poviete na Oneplus nord 2 ?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Honor 50 uz je s Google sluzbami. Ohladne fotiek, ani jeden z nich nefoti vyslovene zle. Honor ma ale nadsadenu cenu svojich telefonov, hlavne v strednej triede. Pozri si testy Realme GT a Honor 50.
Su to v podstate velmi rovnake telefony. Realme GT zozberalo celkovo dost chvaly
Nord2 nie je zla volba a ak by bol rozpocet nan, chod kludne do neho. Xiaomi je momentalne diskutabilne v tejto cene. Pod Xiaomi 12X by som momentalne Xiaomi nepozeral. Este v cenovej urovni 200-250€ ma co Xiaomi ponuknut, ale strednu triedu v cenovke okolo 300€ su lepsie kusky
Su to v podstate velmi rovnake telefony. Realme GT zozberalo celkovo dost chvaly
Nord2 nie je zla volba a ak by bol rozpocet nan, chod kludne do neho. Xiaomi je momentalne diskutabilne v tejto cene. Pod Xiaomi 12X by som momentalne Xiaomi nepozeral. Este v cenovej urovni 200-250€ ma co Xiaomi ponuknut, ale strednu triedu v cenovke okolo 300€ su lepsie kusky
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
momentalne je Honor v zlave v datarte za nejakych 314.. Ten Nord 2 vychadza okolo 360, jedine co ma trosku odradza od toho nordu su asi 2 zverejnene pripady kedy ten telefon buchol tak neviem ci chcem s nim fungovat s tymto vedomim.. Hej co sa Honoru tyka tak vraj hlavna zadna kamera a selfie su dobre akurat dalsie zalezitosti ako sirokouhle fotenie, makro atd su uz horsie ale to asi aj tak nevyuzivam..