Autokamera
Re: Autokamera
Chcel si black box v prípade nehody, načo ti pre tento use case bude 500GB karta?
ITX >>> ATX
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Lebo som trupik a ked pisu ze to suportuje max 512 tak kupim 512 vyhodene prachy nepremyslal som.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Sice uz mas vybrate ale ja som vyberal par mesiacov dozadu a vybral som ( viacpenej podla toho co zoom pise) VIOFO A129 PLUS GPS za 130E.
Dovod kupy:
GPS/rychlost ( refresh rate je ale cca 1-2s)
Kondenzator
Display - ono je to fajn vec, lebo si tu a tam skontrolujes zorny uhol, ci sa nerozladil, hned vidis ci kamera bezi, sam sa vypne po par sekundach.
Teoreticka moznost pripojit zdnu kameru
Uspokojiva kvalita obrazu
SPOLAHLIVOST a zvukova signalizacia ak nastane problem s nahravanim
Po skoro roku pouzivania bez pruserov az na situaciu, ked som v zime otocil klucom, kamera sa startovala, nasledne som nakopol starter, (kamera sa pri startovani vypne). Toto sa mi stalo asi 20x, a musel som kameru vypojit a zapojit do zastrcky aby sa startla.
WIFI pripojenie je ULTRA pomale, stiahnutie videa trva asi tolko ako jeho dlzka trvania, mozno aj viac.
Naopak appka VIOFO na pripojenie kamery je na slusnej urovni.
No a brutalne sa mi odraza palubovka na celnom skle, to som necakal.
Dovod kupy:
GPS/rychlost ( refresh rate je ale cca 1-2s)
Kondenzator
Display - ono je to fajn vec, lebo si tu a tam skontrolujes zorny uhol, ci sa nerozladil, hned vidis ci kamera bezi, sam sa vypne po par sekundach.
Teoreticka moznost pripojit zdnu kameru
Uspokojiva kvalita obrazu
SPOLAHLIVOST a zvukova signalizacia ak nastane problem s nahravanim
Po skoro roku pouzivania bez pruserov az na situaciu, ked som v zime otocil klucom, kamera sa startovala, nasledne som nakopol starter, (kamera sa pri startovani vypne). Toto sa mi stalo asi 20x, a musel som kameru vypojit a zapojit do zastrcky aby sa startla.
WIFI pripojenie je ULTRA pomale, stiahnutie videa trva asi tolko ako jeho dlzka trvania, mozno aj viac.
Naopak appka VIOFO na pripojenie kamery je na slusnej urovni.
No a brutalne sa mi odraza palubovka na celnom skle, to som necakal.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> Lebo som trupik a ked pisu ze to suportuje max 512 tak kupim 512 vyhodene prachy nepremyslal som.
zbavim ta tvojho hrozneho trapenia - posli mi 512ku a ja ti poslem vhodnu 8GB naspat
nejaku ultralacnu debilinu viete poradit ? Staci aby bolo rozoznat traktor od trabanta je mi jasne ze vsetko to budu hrozne obrazy.
zbavim ta tvojho hrozneho trapenia - posli mi 512ku a ja ti poslem vhodnu 8GB naspat
nejaku ultralacnu debilinu viete poradit ? Staci aby bolo rozoznat traktor od trabanta je mi jasne ze vsetko to budu hrozne obrazy.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
toto by mal vyriesit polarizacny filter
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Momentalne mam nejakt niceboy za 30 euro a niekedy sa nezapne, musim rucne, a nedokaze premazat sd kartu (aj ked podla specifikacie ano) atd. Obraz ok na rozoznanie traktora. problem je ta neurcitost, nevies ci nahrava uz to kontrolujem manualne kazdu jazdu (ma to aspon diodu tak vidim podla farby ci hej ci nie).
Takze za mna ak lacnotu, tak ber z ciny, v nasich koncinach za tie prachy neviem co by som poradil.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
@mp3turbo napriklad ddpai mola A2 .. je to zakladny model, kondik namiesto baterie, bez displeja, slusna mobilna aplikacia, obraz priemer na danu cenu
Nic nie je horsie ako kamera na ktoru sa nevies spolahnut.
By som az take neoverene lacnoty nebral.
By som az take neoverene lacnoty nebral.
.
najlacnejsie o com sa da uvazovat je 70Mai Lite... ma celkom OK video za tych 50€ co stoji, a hlavne ma poriadnu funkcnu mobilnu apku, kvalitny adapter a proste je spolahliva. Ziadny noname cinsky smejd.
vsetko ostatne uz ide od 80€ a viac
vsetko ostatne uz ide od 80€ a viac
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
dikes, pozrem aj DDPai aj 70Mai. Nechcem to pre mna tak mi na tom zlahka menej zalezi
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
ber to tak ze ked to nebude fungovat, tak support budes robit ty... cize ddpai len ak sa nemas rad.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
A ktoru od 70mai? Stara kamera v aute uz ma par peknych rokov a rozmyslam nad kupou novej. 70mai je taka overena klasik, len modelou je viacej
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
mam v aute viac ako 2,5 roka 70mai Dash Cam Pro (nie Plus) a za tie peniaze uplna spokojnost
len neviem ci sa Pro verzia este predava, teda sa obzeraj po Pro Plus verzii, ma par vylepseni oproti klasickej Pro a myslim ze sa k nej da dokupit aj zadna kamerka
len neviem ci sa Pro verzia este predava, teda sa obzeraj po Pro Plus verzii, ma par vylepseni oproti klasickej Pro a myslim ze sa k nej da dokupit aj zadna kamerka
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
mas osobnu skusenost? nevravim ze 70mai je zla, ale kolko tych ddpai ti preslo rukami? lebo v rodine mam 7 tych kamier a teda nemusel som sa starat, jedina ktora odisla bola moja a to tiez len kvoli nafuknutej baterii (ktoru som si vymenil)