Všeobecná diskusia II
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia II
No asi ti to zatieklo inak by to nesmrdelo, ja som vylieval pivo z rezervy tiez minule
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
inac skladam a hladam manzelke male auto s automatom a ostalo mi sandero za 15 a swift za 16. ten swift je ina galaxia a len liter viac. nechapem kto tu daciu kupuje. co by ste odporucali?male s automatom. a najlacnejsie nieco automat a 4*4?dik
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
ja nechapem kto kupi daciu bez plynu.
na vyhodnu kupu maleho auta je neskoro, to si mal urobit 2018
4*4 + automat je dost brutal poziadavka...ak to nema realne opodstatnenie, ako byvanie v mega kopci.
na vyhodnu kupu maleho auta je neskoro, to si mal urobit 2018
4*4 + automat je dost brutal poziadavka...ak to nema realne opodstatnenie, ako byvanie v mega kopci.
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Offtopic pribeh: Jazdil som na autach s oderkami od kamienkov v skle mnoho mesiacov az rokov. Minuly tazden som si povedal, ze uz to necham opravit pre dobry pocit. Nasiel som ochotny servis a nechal zaliat 5 dier dokopy na dvoch autach. Pohodka.
Vcera jazdim a vybavujem veci a nahle *prask* kamienok do okna. 50 cm prasklina. Neverim, ze Murphy s tymi jeho zakonmi neexistuje.
Mame nejake skusenosti s aftermarket sklami? Original je AGC (Asahi Glass) a predpokladam dostupne bude Pilkington a Saint-Gobain. Priklanam sa k Sain-Gobain.
Vcera jazdim a vybavujem veci a nahle *prask* kamienok do okna. 50 cm prasklina. Neverim, ze Murphy s tymi jeho zakonmi neexistuje.
Mame nejake skusenosti s aftermarket sklami? Original je AGC (Asahi Glass) a predpokladam dostupne bude Pilkington a Saint-Gobain. Priklanam sa k Sain-Gobain.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4166515905
Bohaca jak keby som to nehovoril. Kam to ti ekoteroristi dotiahli. Prec s benzinom!
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Ked som v dobe kupovania kadetade cital, ako sa to ludom serka (ano, aj origos LPG z vyroby), tak ma presla chut. Vkuse nejake problemy s domazavanim, ventilmi a co ja viem cim. Mozno to v novsich modeloch vyriesili, ale aj tak sa daco objavi.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Hlavne Dacia plyn, ak som spravne pochopil ked som ju pred dvoma rokmi pozeral, tak z vyroby neexistuje. Oni normalne dovezu benzinove auto dilerovi a diler tam necha namontovat plyn a potom to preda ako nove auto s plynom. Fabricky plyn to ale neni, tym padom tam je o dost viac problemov. Mozno som pocul zle, ale dal som od toho rychlo ruky prec.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
To neplati o nových modeloch, už je to plne integrované od výrobcu.
Da sa s LPG parkovat v podzemnych garazach? Lebo hladat pri nakupakoch parkovanie vonku bude dost otrava.
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Da. Idealne ked nemas auto oznacene zelenou nalepkou LPG a tankovaci ventil je pod vickom nadrze . Tie zakazy v pozemnych garazach su zase nejake slovenske speciality, pretoze LPG je tazsi ako vzduch a kebyze ti unika z nadrze, bude sa drzat pri zemi. No a ked mas nahovno odvetravanie v garazi, tak by to bola zasadna katastrofa ako vo filme. Ohnive gule, padajuce mrakodrapy, gozilla a tak. Toto samozrejme plati len pri LPG a nie pri benzine, ktory kebyze vyteka spod auta, tak je uplne v pohode a nehorlavy.
Skutocnost je taka, ze aj LPG nadrze uz musia vyhovovat nejakemu schvaleniu a standardu a nema ti tam co unikat. V inych normalnejsich krajinach tuto volovinu nenajdes (resp. nie je dana vyhlaskou), len my sme stale v niecom extra. Maly fakt: LPG je ovela tazsie zapalitelne nez benzinove vypary. Ja osobne, kebyze mam LPG, tak sa im na to vykaslem a parkujem hocikde. Auta (na plyn) vybuchuju akurat tak vo filmoch a ruskych YouTube videach so samo-domo domontovanym propan-butan pohonom.
Skutocnost je taka, ze aj LPG nadrze uz musia vyhovovat nejakemu schvaleniu a standardu a nema ti tam co unikat. V inych normalnejsich krajinach tuto volovinu nenajdes (resp. nie je dana vyhlaskou), len my sme stale v niecom extra. Maly fakt: LPG je ovela tazsie zapalitelne nez benzinove vypary. Ja osobne, kebyze mam LPG, tak sa im na to vykaslem a parkujem hocikde. Auta (na plyn) vybuchuju akurat tak vo filmoch a ruskych YouTube videach so samo-domo domontovanym propan-butan pohonom.
Da sa všetko, len oficialne nie. Nalepka je povinna. Minimalne v Bratislave je teda to LPG dost obmedzujuce.
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
@zoom perfektne zhrnute, ale vyhlaska je vyhlaska no... a pokial viem v Cechach to maju tak isto...
Spoiler: ukázať
Veď presne preto tam majú zákaz vjazdu. Odvetrávanie garáží je riešené vo väčšine prípadov ventilátormi pri strope, a keďže sa LPG drží pri zemi, je problém ho pri úniku dostať von z garáže. Naopak CNG je ľahší ako vzduch, a preto je jeho odbetranie oveľa jednoduchšie.
ITX >>> ATX
v zaciatkoch montovali splynovac proti pokynom vyrobcu. tj pootoceny.. potom zasekavalo solenoid...
keby clovek vidi ako je to robene, nema zkade sycat. su aj testy ked naburali do kufru, toroid vydrzal.zoom napísal: ↑Po 27. Jún, 2022, 14:10 Da. Idealne ked nemas auto oznacene zelenou nalepkou LPG a tankovaci ventil je pod vickom nadrze . Tie zakazy v pozemnych garazach su zase nejake slovenske speciality, pretoze LPG je tazsi ako vzduch a kebyze ti unika z nadrze, bude sa drzat pri zemi. No a ked mas nahovno odvetravanie v garazi, tak by to bola zasadna katastrofa ako vo filme. Ohnive gule, padajuce mrakodrapy, gozilla a tak. Toto samozrejme plati len pri LPG a nie pri benzine, ktory kebyze vyteka spod auta, tak je uplne v pohode a nehorlavy.
na kolene montovane ruske zazraky no koment.
nalepka je nutna, natrafil som na beznu kontrolu, dam papiere a isiel dozadu... chybajuci kosostvorec je za 50€, samozrejme mal som.
tie garaze- je lacnejsie dat tabulu gtfo ako urobit ventilaciu.. cng vacsinou ok, okrem ak strecha nie je volne vetrana.