FotoMobil

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Re: FotoMobil

Príspevok od používateľa Chris »

no konecne sa to tu rozbehlo :)

nepreferujem ziadnum, znacku system. Je nieco lepsie v tej cene okolo 500-600e ?

Pouzivam cez rok mac M1, vykon a baterka je super. Fone starsi Samsung Galaxy S9+.

S22 co som cital recenzie, baterka nevydrzi ani den, S21 by mala byt na tom trochu lepsie a znacne lacnejsie.

Iphone 13 aby islo nahravat 4k so 60Hz tusim ide az od 256GB verzie

Kedze mi treba kupit tie telefony 2ks, tak 2k za iphony sa mi moc nechce davat, kedze za to mam novy startovny mac, ktory ma ovela vacsiu uzitkovu hodnotu ako fone :)
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
werwest
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 30. Jún, 2018, 20:01

Príspevok od používateľa werwest »

Maly s22 je onicom telefon. Ked uz tak plusko
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

ak mas MacBook, o argument viacej pre ip13tku. Ano ta vydrz je slaba pri S22. Ak pridas parameter vydrz telefonu, tak pre ip13 uz je viacej dovodov.
kym vo foto su oba telefony +/- na tom rovnako, tak vo videu je na tom lepsie ip13
a o 128GB vnutornej pamati ani neuvazuj, nie dnes ked fotka ma 10mb a ak planujes natacat 4K videa. 256GB je na hrane pri takomto pouzivani. Z casti sa to da riesit Cloudom. u Oboch vyrobcov je 100/200GB za par eur mesacne
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
stiv
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Príspevok od používateľa stiv »

Kupis 2TB cloud a das tam veci zo vsetkych zariadeni, desiatky tisic fotiek a ostane ti aj na vytvorenie rodiny..
Hudbu vies tiez streamovat (dat je dostatok) a v podstate tam nemas co davat ani do 128cky.

A ano, ta vydrz na iphonoch je uzasna. Rad sa pozeram na 13h SOT (data, displej, bt, waze..). :)
.
newmi
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa newmi »

Pepeb007xx napísal: So 23. Júl, 2022, 17:04 Mozes mi prosim napisat, konkretne, kde som pisal bludy o super duper iOS? Rad by som si to spatne precital a zhodnotil.

Vedia, vedia co chcu, prave preto si rasej kupuju Apple. Uzivatelia, ktori raz presli na Apple, sa uz nevracaju k androidu, tomu neverim, ani omylom, dovod je jednoduchy, pridu na to, ze Apple je proste lepsi bodka
tak teraz ti jeden taky uzivatel co presiel na Apple a presiel spat na Android pise. Aha pozri, tu som! Zivy priklad. xP
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

To nie je pravda. Taky uzivatel neexistuje :D
Pepeb007xx
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22

Príspevok od používateľa Pepeb007xx »

Jednoduska napísal: So 23. Júl, 2022, 19:17 Pepeb,

Nehnevaj sa ale ako cisty fanboy posobis ty. Ani jeden system neni dokonaly, ani zdaleka.

Manzelka presla na 13 mini po rokoch androidu a pinda, niektore veci su prosto nelogicke z jej (aj mojho) pohladu.

Kamos jablckar raz na navsteve zastavil pri zrkadle z ikey s hlaskou, ze pekne okopirovali iphone, lebo tie zahnutia v rohoch :D tiez to nemyslel zle, mozno ani ty...

A ty sa veru nevyjadrujes prave k teme :)

K teme:
Kedy pride iphone 14? Neoplati sa pockat ak je top kvalita priorita?
nehnevam a kde som prosim ta pisal aky je dokonaly?

ja som zacal s android vystavovanim do nebies? :D
Marek125 napísal: So 23. Júl, 2022, 19:17
Pepeb007xx napísal: So 23. Júl, 2022, 17:04 Mozes mi prosim napisat, konkretne, kde som pisal bludy o super duper iOS? Rad by som si to spatne precital a zhodnotil.

Vedia, vedia co chcu, prave preto si rasej kupuju Apple. Uzivatelia, ktori raz presli na Apple, sa uz nevracaju k androidu, tomu neverim, ani omylom, dovod je jednoduchy, pridu na to, ze Apple je proste lepsi bodka
Kamarát strieda stále telefóny Android Apple jako ponožky na čo má chuť čo sa mu páči prechádza zo systému na systém bez problémov to tu píšeš také kraviny jak podaktorí na sectore imno aj táto diskusia je hodná tak sectoru.

Každá jedna značka má niečím zaujmavy telefón hlavne keď sa hýbeme v cenách Iphone 13.
mozes mi prosim napisat kde a ake kraviny konkretne som pisal?
HellAngel napísal: So 23. Júl, 2022, 20:13 Ip14tka pride na jesen. Oplati sa pockat akurat tak kvoli cene, mozno 13tku kupi vtedy za lepsie peniaze o nieco

@Pepeb007xx sorry, ale strasne si mimo. A jediny fun boy jedneho systemu si tu prave len ty. Ja nikomu neberiem ak je spokojny s jednym, alebo druhym systemom. Kazdemu sadne ieco ine. Ale argument ze IOS je najlepsi a bez chyb je volovina

@Chris ak nepreferujes konkretny system, tak si zbehni nejake recky a porovnavacky, chod si ich osahat do nayu a uvidis co ti viacej sadne
mozes mi prosim napisat kde konretne som pisal, ze iOS je najlepsi a bez chyb? rad by som si to znovu precital a prehodnotil

funboy ale zatial tu placu :cry: len androidaci :D ale argumenty som zatial nevidel :D (a asi ani neuvidim lebo tie by sa tazko hladali)
Chris napísal: So 23. Júl, 2022, 21:21 no konecne sa to tu rozbehlo :)

nepreferujem ziadnum, znacku system. Je nieco lepsie v tej cene okolo 500-600e ?

Pouzivam cez rok mac M1, vykon a baterka je super. Fone starsi Samsung Galaxy S9+.

S22 co som cital recenzie, baterka nevydrzi ani den, S21 by mala byt na tom trochu lepsie a znacne lacnejsie.

Iphone 13 aby islo nahravat 4k so 60Hz tusim ide az od 256GB verzie

Kedze mi treba kupit tie telefony 2ks, tak 2k za iphony sa mi moc nechce davat, kedze za to mam novy startovny mac, ktory ma ovela vacsiu uzitkovu hodnotu ako fone :)
ak mas mac, tak iphone dobre zapadne do toho systemu, je to viac € ale ked ho budes predavat, tak ho predas za velmi slusne peniaze, nie ako ine "znacky"
newmi napísal: So 23. Júl, 2022, 23:23

tak teraz ti jeden taky uzivatel co presiel na Apple a presiel spat na Android pise. Aha pozri, tu som! Zivy priklad. xP
to gratulujem
MB Asus B550-F CPU AMD Ryzen 7 5800X3D @4,4GHz CPU AIO Fracal Desing Lumen S36 GPU Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24G RAM Patriot 64GB DDR4 SSD Samsung 990 PRO 2 TB PSU Corsair RM850x Case Fractal Design North Chalk White TG Clear Monitor Samsung 32''U32H850 OS Win 11PRO64SK Repro Edifier S880DB
NAS Synology DS218play Noctua 20TB WD Red Surveillance Reolink RLN16-410 8TB UPS EATON Ellipse ECO800
Router Mikrotik hAP ac³ MESH 2×Asus RT-AX55 TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4
Retro handheld Anbernic RG556 + Samsung PRO Ultimate 512GB GamePad Xbox wireless controller

#grammarnazi #parfumslover Steam Pepeb007xx #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK Battle.net pepeb007xx#2925 #diablo4
Mr.Devil
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 13. Apr, 2013, 16:15

Príspevok od používateľa Mr.Devil »

S tou slabou vydrzou na malej S22 opatrne páni :-) po aktualizáciach je to tak 2-najnasobne zlepšenie ako pri štarte predaja.
Väčšinou tie recenzie boli robené po 1-2 dňoch pouzivania kde si telefon nemal šancu ani sadnúť...

Tu mas moju výdrž bezny deň... 4h SOT a este 50%
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Asus ROG STRIX X670E-A , AMD Ryzen 7 7800X3D + ROG STRIX RYUJIN II 360 argb , Gainward RTX 4090 Phantom, 32GB DDR5 6000MHz CL36 , Super Flower 1KW , Fractal R6 , LG OLED42C2 ,
d3Xter
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa d3Xter »

tak este raz, snad to niekto mentalne unesie a nenahlasi to este raz
sadnut si mozes na stolicku a nie tu, jedice co moze je fixnut to updatom
ako byvaly pouzivatel oboch sucastne nevidim zmysel v androide ked uz ma doma aj mac, samozrejme aj preto, lebo apple sekta a preda lepsie ale iste, je to kazdeho osobna vec v akeho boha vzhliada
Mr.Devil
Používateľ
Používateľ

Pokiaľ o tom nic nevies , skus niečo postudovat... Nove procesory su nastavené tak, ze sa podľa algoritmov učia ako sa dané zariadenie používa a potom prispôsobia efektivitu co sa batérie týka, uspia nepouzivane bežiace aplikacie, procesy a pod...

Ked som mobil prvy krat zapol, maval som SOT cca 3-3,5h, po 10 dnoch 5-6h. Samozrejme postupné aktualizacie to casom ešte zlepsili.

Takže recenzie po vybaleni s krabičky majú pre mna nulovú výpovednú hodnotu co sa týka výdrže...
Asus ROG STRIX X670E-A , AMD Ryzen 7 7800X3D + ROG STRIX RYUJIN II 360 argb , Gainward RTX 4090 Phantom, 32GB DDR5 6000MHz CL36 , Super Flower 1KW , Fractal R6 , LG OLED42C2 ,
d3Xter
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa d3Xter »

jj sadol...na stolicku a prestal sa s nim hrat a updatovat a uz coto viac vydrzi, aj tie recky po roku uzivania budu lepsie, lebo si to sadlo a baterka je v topu, ibazeby nie
je ale usmevne ze apple sekta je fuj zla a potom samšunt s predajom rozneho hw vramci jedneho modelu, slabsieho, je ok😅
pytal sa vsak na foto a video a spolu s tym co doma uz ma by mal vziat i13 uz len kvoli presunu obsahu a nasledneho spracovania, ak to ale nesuri zvazil by som pockat na i14
werwest
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 30. Jún, 2018, 20:01

Príspevok od používateľa werwest »

Tak nejak. Poupdatovali, poskrtili cpu aby to daco vydrzalo, hlavne ze v reckach je rychly a bez kompromisov, teraz poobmedzovany vykon si nikto nevsimne. Potom sa to premelie, firma XY da sorry post a kolobeh sa opakuje.

Samsung by som uz nekupoval z principu ze nam v eu predaju telefon s podradnejsim cpu za rovnaku cenu ako "normalny".

Jednu chvilu som mal slinu kupit iphone lebo mi ide na nervy ako sa flagshipy hreju. Kupil som 13 pro s tym ze sa pohram tyzden a uvidim ci sa viem vratit k iosu. Stacil mi den aby som vedel ze tadial cesta nevedie, akokolvek je ta vydrz skvela. Potom mi ho aj frajerka obuchala o hlavu ze to nechce. Nakoniec som ju ukecal ale nechybalo vela a siel by prec.
Je to o preferenciach a pre spokojnost s iphonom je dolezite byt zvyknuty nechat si diktovat ako co robit.
Mr.Devil
Používateľ
Používateľ

Ja som autorovi temy doteraz nic neodporúčal, nech si vyberie sam. Ja reagujem na jedinu vec a to je výdrž malej S22 po par mesiacoch používania ... neviem co tu montujes sračky typu Apple sekta a podobne detské vyrazi samsunt a podobne.
Vidim ze to stebou nema význam... Peace :)

K teme.. pokial mas doma Apple produkt, tak si kup Apple telefon, ekosystém maju skvelý, o tom nieje pochyb.
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

Devil ma ale pravdu. Nove adroid zariadenia sa ucia ako telefon pouzivas a podla toho riadia jeho vykon a to ma dopad na spotrebu. Nic to ale nemeni nafakte, ze s22 je s vydrzou aj po nejakom case stale podstatne horsie ako ip13.

@Pepeb007xx a kde som vyzdvihoval android? Ja mam dojem ze len ty tu preferujes jednu vec a druhu zhadzujes pod ciernu zem, aj ked realnu skusenost s tym systemom nemas. A neporovnavaj low cost android zariadenia s telefonom ako je iphone. Tie zariadenia su galaxiu od seba.

Ked ma chris Mack-a doma, tak by som skusil iphone13, 14tku mozno uvidime u nas realne v november/december a oproti 14tke to moc velka zmena nebude. Ak zistis ze ti ip13 nevyhovuje, vratis sa ku androidu a zoberies s22, aj ked ak ti ide o co najlepsiu kvalitu foto/video pokukoval by som po ultre :)
Pepeb007xx
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22

Príspevok od používateľa Pepeb007xx »

@HellAngel kde si ty vyzvihoval android? to ti mam citovat tvoje vlastne prispevky? :D
nemam realnu skusenost? to sa az tak dobre pozname, ze vies, ze som nikdy nemal android? (ano, mal som, parkrat som do toho hovna stupil ale uz nikdy, nikdy viac to nespravim)
kde som porovnaval nejak low cost android s iphone? myslis ked som porovnaval s22 a iphone 13? ano, prepac, nemal som ich porovnavat, su od seba dost vzdialene, tak ale, ked chcel vediet co je pre neho lepsie? co som mal robit?
MB Asus B550-F CPU AMD Ryzen 7 5800X3D @4,4GHz CPU AIO Fracal Desing Lumen S36 GPU Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24G RAM Patriot 64GB DDR4 SSD Samsung 990 PRO 2 TB PSU Corsair RM850x Case Fractal Design North Chalk White TG Clear Monitor Samsung 32''U32H850 OS Win 11PRO64SK Repro Edifier S880DB
NAS Synology DS218play Noctua 20TB WD Red Surveillance Reolink RLN16-410 8TB UPS EATON Ellipse ECO800
Router Mikrotik hAP ac³ MESH 2×Asus RT-AX55 TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4
Retro handheld Anbernic RG556 + Samsung PRO Ultimate 512GB GamePad Xbox wireless controller

#grammarnazi #parfumslover Steam Pepeb007xx #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK Battle.net pepeb007xx#2925 #diablo4

Návrat na "Nákupná poradňa"