Mam taku divnu otazku:
Svokra sa stazuje ze u nej vypdava UPC, seka obraz a pod. pozeram na pripojenie a je to pripojene tym archaickym koax kablom. divam sa na stranku UPC a evidentne stale davaju ten isty celkom otrasny mediabox, ale podla webu staci zapojit do siete https://shop.upc.sk/sk/horizon-hd-mediabox co samozrejme je, ale ked ten koax vytiahnem tak ziadny signal nejde. Mozno tam treba nieco nastavit, ale historicky sa mi nemari ze by tam nieco bolo.
Ale s tym mate skusenost?
UPC mediabox pripojenie
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
UPC mediabox pripojenie
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: UPC mediabox pripojenie
Riesil si to s UPC? Koax sa stale pouziva, mam ho aj ja od slovanetu a ziaden problem. Teraz nedavno som bol u jedneho znameho, tiez ma net a telku od UPC a zacal mat pro lemy s TV a pomalym netom. Po nahlaseni do UPC prisiel technik, zmeral kabel a zistil, ze koax je v jednom mieste poskodeny
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
neriesil este. router je pripojeny tym klasickym jednozilovym drotovym sroubovacim koaxom (neviem ako to nazvat), ale mediabox takymto antenovym https://www.andreashop.sk/files/product ... 200101.jpg
evidentne podla ich schemy zapojenia by to mohlo fungovat aj ako IPTV. ide o to, ze v samotnom byte ide asi 10 m antenovy kabel od pripojky v stene k telke a problem moze byt kludne v nom, tak rad by som to vyradil.
evidentne podla ich schemy zapojenia by to mohlo fungovat aj ako IPTV. ide o to, ze v samotnom byte ide asi 10 m antenovy kabel od pripojky v stene k telke a problem moze byt kludne v nom, tak rad by som to vyradil.
Spoiler: ukázať
Nasi maju tiez UPC. U bracha v izbe kde je aj zasuvka a modem to ide v pohode ale v dalsich dvoch izbach kde su tv a idu koax kable do set top boxov to dost hapruje. Kabel som jeden menil ale pomohlo to iba trochu ale co si mama vsimla, ze ten set top box pecie jak besny, tak je mozne ze sa prehrieva. Neviem, snazim sa na to prist uz dlhodobo preco je v tych dvoch vzdialenejsich izbach obcas problem s TV.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438