Počet realokovaných sektorov, je moznost zachrany?
Počet realokovaných sektorov, je moznost zachrany?
ahojte, kamos mi doniesol ext. HDD (na filmy, seriály) ze ho dal sformatovat a uz mu nenabehol. Po napojeni do PC som zapol CrystalDiskInfo a vyhodilo mi tuto hlasku (vid screen)... Predpokladam ze sektory su dead ale pre istotu by ma zaujimalo ci je nejaka moznost ten disk este zachranit alebo to nema zmysel Ide o HDD s roku pred nasim letopoctom bez dat cize nejde o nic dolezite PC ho vobec nevidi...
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Asus ROG STRIX X670E-A , AMD Ryzen 7 7800X3D + ROG STRIX RYUJIN II 360 argb , Gainward RTX 4090 Phantom, 32GB DDR5 6000MHz CL36 , Super Flower 1KW , Fractal R6 , LG OLED42C2 ,
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Počet realokovaných sektorov, je moznost zachrany?
Co na tom chces zachranovat ked pises ze ziadne dolezite data na nom nejsu? Stale to mozes dat nejakej firme na obnovu samozrejme za adekvatne peniaze
Spoiler: ukázať
Mozes ho vyhodit.
Data na nom nie su, a je to bomba. A lacnejsie a lepsie je kupit novy nez sa pokusat o hocico.
Data na nom nie su, a je to bomba. A lacnejsie a lepsie je kupit novy nez sa pokusat o hocico.
.
Nie nie, nemyslim zachrániť data, len ten disk zeby este nejaký cas posluzil na tie filmy napriklad
Ziadne fotky ani citlivý obsah. Len som chcel mat istotu ci je to na kôš
Ziadne fotky ani citlivý obsah. Len som chcel mat istotu ci je to na kôš
Asus ROG STRIX X670E-A , AMD Ryzen 7 7800X3D + ROG STRIX RYUJIN II 360 argb , Gainward RTX 4090 Phantom, 32GB DDR5 6000MHz CL36 , Super Flower 1KW , Fractal R6 , LG OLED42C2 ,
Tak mozes tam kopirovat filmy kym to "bude fungovat".
.
Hej, to by ten kolega rád, lenže žiadny PC, ani jeho notebook či telka ho po zapojeni nevidí. Ukazal sa len v CrystalDiskInfo bez možnosti nejakeho formatovania a pod.
Správa diskov ho nezobrazuje, ako RAW ?
No to ma nenapadlo Uz teraz to nepozriem, najskor zajtra. Musim do prace Zatial dik