Supreme commander

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
s10
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2004, 14:00

Supreme commander

Príspevok od používateľa s10 »

co takto vyskusat tuto skvelu gamesu ? V tychto dnoch vysla verejna beta.
Prave ju hravam a nema chybu ( je to beta takze problem sa sem tam vyskitne)
http://www.sector.sk/clanok.asp?id=19884

dalsie screeny TU,TUa TU
Staci sa tam regnut sosnut a drtit. http://www.fileplanet.com/promotions/su ... nding.aspx

Mojim planom je dohodnut sa zamknut "miestnost" a zahrat testovaciu rundu Mr. Green
l0k2
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa l0k2 »

Uz to tiez budem mat stiahnute, velmi sa na to tesim. :bravo:
sentimentálna spomienka - valid cpu
Rusty
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00

Príspevok od používateľa Rusty »

Potom dajte vediet ci je hratelnost taka dobra ako grafika, nech to zbytocne nesosam :)
l0k2
Používateľ
Používateľ

Takze kdeze je to len MP Beta verzia, musel som to nainstalovat aj na priatelkyn pc. Zrejme to ide hrat aj cez internet, ale to som neskusal. Dojmy su rozne, ale zatial viac plusov ako minusov. Grafika je pekna, vo vacsich mapach vas hra casto nuti priblizovat a oddialovat mapu, treba si na to zvyknut. Ziskavanie surovin a energie sa da pochopit velmi rychlo, tak isto aj stavba jednotiek a rozdelenie do jednotlivych tech levelov. Co bude ale narocnejsie je volba strategie, lebo ako aj v starom TA sa tu vyskytuju jednotky s neskutocnym dostrelom. Mne osobne to vadilo, lebo som nikdy nevedel co po mne striela, popripade po com zasa strielam ja. Radar mi na mapke ukazuje iba sive bodky a nevidim ci nieco zasiahnem alebo nie. Na to aby som nieco videl som musel napochodovat s vacsou armadou, aby sa ako tak chvilku udrzali pri zivote v superovej zakladni. Hra je cisto len na baze BETA verzie, necakajte ze si ju nainstalujete a hrate bez sebemensich problemov. Napr. po nejakej chvili mi v MP zacalo vypisovat nejaku hlasku s oneskrenim, nefungovali najsilnejsie dela, popripade jednotky. Prikladam nejake obrazky..

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok

Edit: pardon za obrazky, hapruje ich zobrazenie :-/
Rusty
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00

Príspevok od používateľa Rusty »

Ma hra nativnu widescreen podporu ? Podla screenov vyzera ze ano, ale predsa :wink:
s10
VIP
VIP

ano ma nativnu podporu. K tym hevy artileriam ak si oddialite mapu dostatocne daleko vidite strelu ako zltu botku letiacu mapou.
A este na niektore zbrane hromadneho nicenia potrebujete spustu energie na kazdy vystrel (preto velmi casto nestrilaju).
Hlaska z oneskorenim sa vyskituje iba v lan mode (ten nieje podporovany).

Inac co je tam skvele su STITY. ak ic dobre rozostavite a nepriatel nema viac ako 2 hevy artilerie tak to pre vas nepredstavuje velku hrozbu (to ostrelovanie).
Obrázok Obrázok Obrázok
Na prvom obrazku je asi najnebezpecnejzia jednotka v hre ma neskutocny dostrel a reload. Ak sa priblizi k vasej zakladni a vy nezakrocite prebyje sa skrz a rozdrvi vas.
Na druhom screene je vidno dopad striel z artilerie na stit.
Josifek
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Josifek »

Vyzera sranda, uz sosam... Dufam ze potom dame nejaku masovku cez hamachi...
l0k2
Používateľ
Používateľ

ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok

Prikladam obrazky. Konecne som zacal vo velkom pouzivat specialne jednotky. Trosku sa mi zda, ze rasa ktora ma tu tzv. pozemnu chodiacu zakladnu ich ma uplne slabe oproti ostatnym dvom. Co sa tyka grafiky a hratelnosti, tak tazko povedat, ci je to kartou, ale asi po 10-15min hry to na 7600 zacne velmi sekat, doslova nehratelne. Kupodivu na ATI to ide celkom svizne az do konca. Zajtra to skusim s kolegom so 7900kou.
ReddiN
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa ReddiN »

takze uz som ochutnal aj ja s tejto chutnej torticky clovek uz abu ju mal celu(full) :lol: dneska to ideme skusit v 4ke po lane hodim se m dake sreeny masovej bitky strojov :P
s10
VIP
VIP

odporucam hravat najnovsiu verziu 38. sice tam nieje moznost lan ani skirmish ale od verzie 20 presla kus cesty.
l0k2
Používateľ
Používateľ

Co konkretne? Ked sme pri problemoch, jedine s cim som sa zatial stretol bola hlaska s oneskorenim, ktora ked sa zacala objavovat, tak uz to nemalo vyznam hrat dalej. Pak neprijemne sekanie na AMD zostave s NV kartami. Avsak pri C2D so 7900kou to uz slo pekne. Zrejme to bolo sposobene velkym poctom jednotiek.
s10
VIP
VIP

no pri starsej verzi niekedy jednotky neuposluchali rozkazy. Co ma dost mrzelo nexcela sa vypnut hevy artilery (ked zacala raz strielat tak nexcela prestat). Pokrok hlavne po grafickej stranke.
ReddiN
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa ReddiN »

no stretol som sa teraz dost velkym problem screeny nemam lebo hra mi nejde sputit vyhlasi mi hlasku,ktorej vobec nerozumiem a neviem co st ym reinstalvoal som hru 4x a nic vypse - file : c:\work\rts\BETA\code\src\libs\gpggal\DeviceD3D9.cpp(101)
error: Invalid call
technoboy
Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa technoboy »

jo mne to robi to iste..... neviete co s tym ??? :x :x :x :?:
CPU: Core 2 Duo E8400 @ 3,6Ghz CPU-FAN: Thermalright 120 Ultra eXtreme + Noctua S12 MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB OC verzia RAM: 2x 2GB DDR2 A-DATA Vitesta 800Mhz CL4 HDD: Samsung F1 320GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 2x Samsung F1 500GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 1x Samsung F1 640GB 16MB Cache (external) SOUND: Creative SB Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: Samsung S203N SATA, Samsung S203B SATA, Samsung S184M (external) ZDROJ: Enermax Liberty 620W (Cable-Managemant) CASE: ANTEC Nine Hundred CASE-FAN: 2x NOCTUA 12cm (600rpm)LCD: Samsung 193P
technoboy
Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa technoboy »

uz som to vyriesil staci zmazat:

C:\Documents and Settings\Your Name\Local Settings\Application Data\GasPowered\Supreme Commander subor 'game.prefs'
CPU: Core 2 Duo E8400 @ 3,6Ghz CPU-FAN: Thermalright 120 Ultra eXtreme + Noctua S12 MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB OC verzia RAM: 2x 2GB DDR2 A-DATA Vitesta 800Mhz CL4 HDD: Samsung F1 320GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 2x Samsung F1 500GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 1x Samsung F1 640GB 16MB Cache (external) SOUND: Creative SB Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: Samsung S203N SATA, Samsung S203B SATA, Samsung S184M (external) ZDROJ: Enermax Liberty 620W (Cable-Managemant) CASE: ANTEC Nine Hundred CASE-FAN: 2x NOCTUA 12cm (600rpm)LCD: Samsung 193P

Návrat na "Hry a problémy s nimi"